• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar hepinize merhaba.kusura bakmayın önceki yazılanları okuyamadım.size acilen bir sorum olacak.cevaplarsanız sevinirim.ben 1 erken doğum 25 haftalık 1 boş gebelik sonucu kürtaj oldum.şükür tekrar hamileyim.şuan 4 hafta 5 günlüğüm ve doktora gittim.çok şükür doktor keseyi gördü ve bana 4 tane haftada 1 vurulacak proluton iğne günde 2 tane 200mg progestan 100mg coraspin ve vinalac diye vitamin verdi.sizce proluton iğne bu kadar erken vurulursa bebeğe zararı olur mu.sanırım düşük ve erken doğumdan dolayı tedbir amaçlı verdi ama korkuyorum....lütfen bilen biri varsa cevaplarsa sevinrim

arkadaşlar ben 6 haftalık hamileyim. bacaklarım özellikle baldırlarım kangren gibi şişti ağrıyor.ayak kısmımın yanlarında mor damarlar çıktı. çok üzülüyorum normal değil sanki bu durum. çok tuzlu da yemiyorum ama hep şişiyorum. böyle birşey başına gelen var mı?ben bunun için hangi doktora gitmeliyim :(

Tuzlu krakerden baska bisey yemiyorum ben cnm. Arastirdim serum we ilac kullanalarda var. Bugidisle giderse bende kullancam hayatim durdu resmen. Cok zor cabucak gecsin bu gunler. Evi bile 6 yasindaki kizim toparladi. Kolumu kaldiracak halim yok.
Bana da şimdilik görümcem yardımcı oluyor o gidince ne yaparım bilmiyorum

Benim harika bir cozumum var :KK53:
Ayilip bayilmak :KK51::işsiz:
Çözüm gibi durmuyor pek:KK48:

Olabilir cnm evet hayırlısıyla bebişide göreceksin inş
İnşallah canım benim için dua edin çok ihtiyacım var
Elma salatalık çubuk kraker ama bazen hiç birşey yaramıyor kusma Yok ama kuru kuru bulanıyor :KK43:
Çubuk kraker ve ayran denedim bugün pek etkili gelmedi ama neyse bakıcaz artık:kusmuk:

Kızlar benim bebis 7 haftalik ama rahim alt kisminda saklanıyor cok korkuttu 2 haftadır beni ne zaman gitsem 5 dakikadan önce görünmüyor dün doktor emin misin bebegini gördüğüne dedi bebek yok dedi ödüm koptu megerse alt kisimlardaymis

Arkadaşlar hepinize merhaba.kusura bakmayın önceki yazılanları okuyamadım.size acilen bir sorum olacak.cevaplarsanız sevinirim.ben 1 erken doğum 25 haftalık 1 boş gebelik sonucu kürtaj oldum.şükür tekrar hamileyim.şuan 4 hafta 5 günlüğüm ve doktora gittim.çok şükür doktor keseyi gördü ve bana 4 tane haftada 1 vurulacak proluton iğne günde 2 tane 200mg progestan 100mg coraspin ve vinalac diye vitamin verdi.sizce proluton iğne bu kadar erken vurulursa bebeğe zararı olur mu.sanırım düşük ve erken doğumdan dolayı tedbir amaçlı verdi ama korkuyorum....lütfen bilen biri varsa cevaplarsa sevinrim
Bende bu konuda bilgi sahibi değilim

Bende aynı iğneden kullanıyorum haftada bir şimdiye kadar üç tane vuruldum dr iyiki erken geşmişsin hemen başlayalım iğnlere dedi benimde bir düşüğüm var oyüzden tedbir amaçlı hemen veriyorlar zararı var mı bilemem ama dr lara güvenmekten başka çaremiz yok umarım bebeğini sağ salim kucağına alırsın

Bende aynı iğneden kullanıyorum haftada bir şimdiye kadar üç tane vuruldum dr iyiki erken geşmişsin hemen başlayalım iğnlere dedi benimde bir düşüğüm var oyüzden tedbir amaçlı hemen veriyorlar zararı var mı bilemem ama dr lara güvenmekten başka çaremiz yok umarım bebeğini sağ salim kucağına alırsın
Amin canım amin.Rabbim sınamasın evlatlarımızla inşallah.sen şuan kaç haftalıksin canım .kaçıncı hafta yapıldı ilk iğne.birde ağızdan progestan alıyor musun.kusura bakma çok soru sordum

arkadaşlar ben 6 haftalık hamileyim. bacaklarım özellikle baldırlarım kangren gibi şişti ağrıyor.ayak kısmımın yanlarında mor damarlar çıktı. çok üzülüyorum normal değil sanki bu durum. çok tuzlu da yemiyorum ama hep şişiyorum. böyle birşey başına gelen var mı?ben bunun için hangi doktora gitmeliyim :KK43:
canım bence doktoruna danışmalısın

Amin canım amin.Rabbim sınamasın evlatlarımızla inşallah.sen şuan kaç haftalıksin canım .kaçıncı hafta yapıldı ilk iğne.birde ağızdan progestan alıyor musun.kusura bakma çok soru sordum
Amin canım 12 haziran son adet tarihim en son gittiğimde dr çok küçüktü haftasını hesaplayamadı adetim geçti hemen gittim dr iğneyi ogün vuruldum progestan 2 tane fitil olarak kullanıyom ben birde hergün kan sulandırıcı iğne vuruyorum göbekten kendime

Amin canım 12 haziran son adet tarihim en son gittiğimde dr çok küçüktü haftasını hesaplayamadı adetim geçti hemen gittim dr iğneyi ogün vuruldum progestan 2 tane fitil olarak kullanıyom ben birde hergün kan sulandırıcı iğne vuruyorum göbekten kendime
A aynı benim gibi ilaçların

Canım merhaba kullanıcı adındikkatimi çekti akhisarlı mısınn bende akhisarluyım kan sulandırıcı iğne bende vuruluyorum önceden düşüklerin oldu mu

Kızlar bugün doktora gittim kese minicikte olsa göründü. Bebeğin oluştuğunu görmek için 2 hafta sonraya gün verdi. Spor yapabilirmiyim dedim kan ter içinde kalmadığın sürece yapabilirsin, gebelik sürecin içinde çok faydalı olur dedi. Kan değerleri herşey normal çıktı. Sadece folikasit iç dedi. İlk üç ay kalori artışına gerek yok sağlıklı beslenmeye özen göster dedi. Bakalım.. Şimdilik güzel geçiyor hamilelik.Bir de bebeğimi görsem Allah’ın izniyle.
Hayırlısı olsun cnm inşallah bebeği de görürsün iki hafta geçmez şimdi..

Back
X