• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim qcaba hiç şansım yokmudur hiç uyuyamadım aglamaktan
Moralini yüksek tut canım onu oraya koyacak olan da Rabbim hayat verecek olan da dua et, dinlen,başka doktora git sen elinden geleni yap gerisi Takdir i İlahi dualarımız seninle

Gunaydin guzel anne adaylariii
Iki hafta sonraki randevum icin simdiden stres oluyorum ben yaaa.
Dun fena bi sekilde wc cikarken alt tarafimda yanma oldu ve hemen ev doktoruma kostum idrara bakti ve hic bisey yok dedi pazartesi tekrar baktiricam. Oysaki cok su iciyorum ve temizligime cok dikkat ediyorum. Progestoran fitil kullaniyorum acaba o tetikleyebilir mi? Fikri olan var mi?

Günaydın kızlar tahlilleri dr a gösterdim Anti toxoplazma IGG negatif çıkmış pozitif çıkmalıymış buna karşı bağışıklığım yokmuş. Adivite testi verdim 15 güne belli olacak. İlk gebeliğimde böyle bir şey yoktu çok ilginç.
Ne demek oluyor bunlar canım umarım ciddi bişey değildir

Kesi köpekelrden geçen bir hastalığa karşı bağışıklığım yokmuş hiç geçirmemişim hamileyken geçirirsem bebekte çok büyük olumsuz etkileri var.
Negatif çıktığında hamileyken ekstra dikkat etmek gerekiyor mikrobu kapmamak için

Gunaydin kizlar masallah sayfalar ilerlemis cok ilginc sayfaya zor giriyorum.basimi donduruyor cok ilginc seylerden tiksintim var tlf gibi..kalp carpintim okuyor gun icerisinde..genel olarak baktigimda herkes kilodan bahsetmis ben kilo almadim.gunde 2 defa mutlaka kusma oluyor..allahtan yiyebiliyorum..rabbimnherkese kolayliknversin...

bende hafta başında doktora gittim bi sürü test yaptılar torch testleri hariç gösterdim onlar ertesi gün çıkacaktı bi sonraki randevuya artık yine de dikkatli olmak lazım takzoplazma sadece haycanlardan değil yeşilliklerden de geçebilir sirkeli suyla bol bol yıkamak lazım

Bende genel olarak idare ederim. sürekli yatmak istiyorum,midem hep ağzımda ama kusmuyorum. günde bikaç kez öğürüyorum boşboş.

Benim endişem galiba randevu tarihimin çoook uzağa verilmesinden kaynaklı. 21temmuzda gitmiştim. 2li tarama için 3eylüle gün verdi. 1.5 ay beklemek,içerde neler oluyor haber alamamak psikolojimi bozuyor sanırım. şimdide gittiğimde ya kalbi durmuşsa diye korkular oluştu:olamaz: bi arkdşn hiç şikayeti yokken 12.haftada gittiğinde kalbinin durduğunu öğrendi,onunda etkisi var sanırım. ne bilim yaa Rabbim ol derse olacak biliyorum ama bu kaygılardan kurtulamıyorum buaralar:KK43:

Kızlar sabah lekem geldi avuç ici kadar kahverengi doktoru aradım.prolutonu yaptır dedi.dinlen .olabilir dedi.Ama ben prolutonu yaptırmak istemiyorum.et et başka gelmezse salıyı beklemek istiyorum.yaylaya annemin yanına geldim.yatıyorum burda.arada kalkıyorum işte .yemek için arada 5 dakika dolanmaya.öyle işte inşallah herşey güzel olur hepimiz için.birde sağ kaşığim acayip ağrıyor

Kızlar rica etsem tahlillerinizde anti toksoplazma ıgm ve ıgg değerlerinize bakıp bana yazabilir misiniz?
Benim ıgm:0.11 ıgg: 2.5 greyzone yazıyor

Kızlar rica etsem tahlillerinizde anti toksoplazma ıgm ve ıgg değerlerinize bakıp bana yazabilir misiniz?
Benim ıgm:0.11 ıgg: 2.5 greyzone yazıyor
Canım bende yaptırdım ama daha sonucunu alamadım maalesef bende bekliyorum merakla

Kızlar sabah lekem geldi avuç ici kadar kahverengi doktoru aradım.prolutonu yaptır dedi.dinlen .olabilir dedi.Ama ben prolutonu yaptırmak istemiyorum.et et başka gelmezse salıyı beklemek istiyorum.yaylaya annemin yanına geldim.yatıyorum burda.arada kalkıyorum işte .yemek için arada 5 dakika dolanmaya.öyle işte inşallah herşey güzel olur hepimiz için.birde sağ kaşığim acayip ağrıyor
Agrin var ve leken varsa doktorunu dinle canım bekleme erteleme benimde geldi igne verdi kesildi ama simdi az az geliyor sancim olmadigi için normal olarak degerlendiriyor ama tetikte bekliyorum gecmis olsun

Öyle ama işte Çarşamba başka Dr. randevu aldım bakalım o ne dicek
Insallah hayirli haberler verir canim keske daha erken alsaydin randevuyu doktora gidene kadar her gun yipraticaksin kendini ben ogluma hamileyken ikili teste bebegin down sendromu olma olasiligi var dediler ben kendimi yedim bitirdim daha sonra baska uzman bi doktora gittim ve saglikli oldugunu ogrendim cok sukur ama o bir hafta ölüm gibiydi o yuzden ne kadar cabuk gidersen o kadar iyi

Insallah hayirli haberler verir canim keske daha erken alsaydin randevuyu doktora gidene kadar her gun yipraticaksin kendini ben ogluma hamileyken ikili teste bebegin down sendromu olma olasiligi var dediler ben kendimi yedim bitirdim daha sonra baska uzman bi doktora gittim ve saglikli oldugunu ogrendim cok sukur ama o bir hafta ölüm gibiydi o yuzden ne kadar cabuk gidersen o kadar iyi
Sürekli ultrosonda iyi değil diyorlar ya nebiliyim normalde gittiğim Dr. cuma çagırdı ama ben Çarşamba bence netleşir herşey diye düşündüm

Back
X