• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Eklentiler

• 87B07F72-BFE0-4EEF-812C-54DAF76D1C96.webp
    87B07F72-BFE0-4EEF-812C-54DAF76D1C96.webp
    79,9 KB · Görüntüleme: 38
Günaydın kızlar. Sizden bir ricam var. Erkek kardeşim bekçilik için sınava girmişti. Her şey halloldu derken sağlık raporunda kulakta işitme sıkıntısı çıktı. Hepiniz hamilesiniz dua ederseniz çok sevinirim. İşi heyete kaldı. Muhtemelen heyette elenir. Ama yine Ümit olmadan olmuyor işte.çok sevinmişti. Olmadığımda psikolojisi yerle bir olacak.
canim bende dua edicem insallah heyet raporundan da sıkıntısız bir sekilde gecer ve calismaya baslar

Günaydın kızlar hepinize... artık ağız tadıyla uyunmuyor. Eskiden iş güç olmasa da sabah 6:30 da kalkan ben geceler öyle zor geçiyor ki sabaha karşı dalınca 8:30 dan önce yataktan çıkamaz oldum.

Gunaydn kizlarr surekli wc icn kalkyrm her donusumde de karnimn agrisindan uyanir gibi oluyorm ama sanirim ben uykum agir basiyo geri uyuyorm valla smdilik uykusuzluk sorunum hortlamadi benim insallah boyle gider..
SEPTEMBER LOVE SEPTEMBER LOVE canm hava buz bak sakin dus alip cikma disari oralar daha cok ruzgarlidir hem.. kendini uzmene izin vermemis bak prenses afferin ona :KK200:

Gunaydn kizlarr surekli wc icn kalkyrm her donusumde de karnimn agrisindan uyanir gibi oluyorm ama sanirim ben uykum agir basiyo geri uyuyorm valla smdilik uykusuzluk sorunum hortlamadi benim insallah boyle gider..
SEPTEMBER LOVE SEPTEMBER LOVE canm hava buz bak sakin dus alip cikma disari oralar daha cok ruzgarlidir hem.. kendini uzmene izin vermemis bak prenses afferin ona :KK200:
Uyuya biliyorsan ne güzel kuZum
Kıymetini bil dün inanır mısın Haberi alınca 5 dk da 1 wc ye gittip geldim
Normalde geceleri 4-5 kere gidiyorum
Doğru söylüyorsun kuZum bide sahille gidecez

Back
X