- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yazarken sen de yazmışsın :)))
Şapkasına bayıldım
Ama çanta için asla cevap bile vermeyeceğim![]()
Cantayi bosver astari nasil astariElâ nın ilk çantası
tee çinlerden geldiDokusu kumaşı içi çok kaliteli
108tl.
bide şu hastane çıkışındaki şapkasına vuruldum![]()
oda öyle diyoryazık eşine valalh senden korkulur canım
Kalbim senleymiş demek :))Ben yazarken sen de yazmışsın :)))
Evet artık havalansın dursun :)) sen konuştun mu kp ile ne zaman gelecekmiş dolapKalbim senleymiş demek :))
Kapaklarını aç odanın camınıda aç kuZum 1 hafta havsalasın nasıl olsa erken geldi
bende en son 7 kg almıştım, tartılmadım bir daha daVe 9 kilo almışım soktayim çok demi napcaz ki boyle
ya klasik polar pijama yokmu :)Kısss nasıl bir pijama çok merak ettim yaaa
Bir resim atsana akşam ya da netten benzerini bul resim atsana
Boyun ve hamilelik oncesi kilon kacti. Cok degil benceVe 9 kilo almışım soktayim çok demi napcaz ki boyle
Çıkar çıkar hemen merak etme. Hem dolabi hem pencereyi acmistim ben. Bir kac kez silmek de ise yariyorBizim kuzunun dolabi geldi kurdular ama kötü kokuyor kızlar gerçekten, forumlarda yazanlar doğruymuşinşallah çabuk çıkar kokusu
Masallah canimKizlar minnos 1.300 kilo olmus
Masallah kuzuma
Babası siler artık akşamaÇıkar çıkar hemen merak etme. Hem dolabi hem pencereyi acmistim ben. Bir kac kez silmek de ise yariyor
Dolap konusunda cinnet geçireceğimEvet artık havalansın dursun :)) sen konuştun mu kp ile ne zaman gelecekmiş dolap
Ben hep kışın öyle kullanıyorum :)ya klasik polar pijama yokmu :)
https://www.n11.com/arama?q=bayan+polar+pijama
Bende 5 kilo almışım daha devamı gelirbende en son 7 kg almıştım, tartılmadım bir daha daama enteresan bir şekilde bazı günler şiş hissediyorum bazı günler normal sanki sadece göbeğim varmış gibi. bebişte maşallah almış kg,
kız bilmiyorum adamın nasıl bir travması varsa bu polarlarla :)Ben hep kışın öyle kullanıyorum :)