• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

betsy_pc betsy_pc canm lekelenme tam sariya dondu cumartesiye biraktm doktor isini geri.. sanirim ya usuttum ya da enfeksiyon cunku dun gun boyunca kasiklarimda sanci vardi bugun gitsem alelacele gidip gelcktm o yuzden cumartesi rhat rhat hem unuttgm seyleri sorarm dedm ztn tam idrar tahlili de istemisti enfeksiyon fln varsa o da cikar..

SEPTEMBER LOVE SEPTEMBER LOVE cantayi gordn muuu aksam esim gelsin ben de alcm aynisindan..onun aliexpress hesabi var karti da kayitli smdi bide bnmkini kaydetmyim dedm.. 4body1soul 4body1soul gecmis olsn buarada dikkat et kendini yorma bak buraya kadar geldik daha riskleri kaldirck durumda degil bebis azck daha buyusun..kiz bak olaylarin kadini yine cektm belayi.. senin hepsiburada da indirimde diye mesajini gordm gaza geldm aldm demistim ya daha canta yok meydanda guya 6aralikta kargolanckti ben de hepsibuaradaya mail attim iptal ettrdm ben de aliden alcm :halay::halay:
İnşallah bir daha olmaz insanın aklı çıkıyor :dua:

Canım maalesef o kadar yatmama rağmen bebekler dikişe dayanmış.ağrım var rahim ağzımda.anlıyacağın durumum farklı canım benim .maalesef banyo bile yasak şuan.abartmıyorum.yaşadıklarım çok zor.pazartesi doktora gidecem.yatış verirse kızımı nasıl bırakacam.bana çok düşkün.şuan 24haf.çok küçükler.herkesin derdi var ama benim ki farklı işte.oturamıyorum bile .........neyse inşallah sen iyisindirr
:( Canımm ya Allah ım seninde hepimizin yardımcısı olsun
Diğer ikiz annede yeni çıktı hastaneden erken Doğum riski var
Allah ın izni ile dayanacaklar inşallah
Hastaneye yatışa inşallah gerek kalmaz
Beni sizi habersiz bırakma TmAm mı
Yaz arada hem kafan dağılır

Elâ nın ilk çantası:KK200:
tee çinlerden geldi:nazar: Dokusu kumaşı içi çok kaliteli :nazar:108tl.
bide şu hastane çıkışındaki şapkasına vuruldum:anne:
Sapka tam bir prenses sapkasi :KK200: hangi saticidan aldin acikla bakalim su devlet sirrini herkes sorms bak soylememissin :KK49:

senin moralin bozulmuyor mu canım ya ben değişik triplere girdim çirkin miyim ben diye kendimi inceler oldum. gerçi benim eşimle hep var böyle bir problemim var da hamilelikte iyice tavan yaptı sorun. dertliyim bu konuda :)
Cnm ben adam benden soğuyacak diye korkuyorum bazen ama halimden de memnunum bu bebişi 6 yıl bekledim ne zahmetlerle şükürler olsun oldu. şuanda o istese bile ben istemem korkudan evhamdan çok şükür karşılıklı korkuyoruz :D hatta yanıma bile yatmıyor gece vurrum diye en son mayısta falan görüşmüştük galiba bi yerde heyecanla da bekliyor seneye yaz tatilini hem bebişimiz gelcek hem özgürlük :D

betsy_pc betsy_pc canm lekelenme tam sariya dondu cumartesiye biraktm doktor isini geri.. sanirim ya usuttum ya da enfeksiyon cunku dun gun boyunca kasiklarimda sanci vardi bugun gitsem alelacele gidip gelcktm o yuzden cumartesi rhat rhat hem unuttgm seyleri sorarm dedm ztn tam idrar tahlili de istemisti enfeksiyon fln varsa o da cikar..

SEPTEMBER LOVE SEPTEMBER LOVE cantayi gordn muuu aksam esim gelsin ben de alcm aynisindan..onun aliexpress hesabi var karti da kayitli smdi bide bnmkini kaydetmyim dedm.. 4body1soul 4body1soul gecmis olsn buarada dikkat et kendini yorma bak buraya kadar geldik daha riskleri kaldirck durumda degil bebis azck daha buyusun..kiz bak olaylarin kadini yine cektm belayi.. senin hepsiburada da indirimde diye mesajini gordm gaza geldm aldm demistim ya daha canta yok meydanda guya 6aralikta kargolanckti ben de hepsibuaradaya mail attim iptal ettrdm ben de aliden alcm :halay::halay:

Bende alacağım bende istiyorum Hangi satıcı söyleyin alayım da bitsin bu eziyet
esut85 esut85 bak çantanın resmini attı gitti daha ne yazdı
Ne de söyledi

Kiz bende sana yazacaktim hayirdir paran mi yok alisveris yapmiyon mu bi yere gitmiyon mu bu ara ortaligi karistirmiyon diye :KK45:

Günde 10 çok fazla. Bebeğin düşük doğum ağırlığından tut erken doğuma kadar çok risk var. Ama en önemlisi plasenta yaşlanması. Allah korusun kötü sonuçları olabilir. Sen bırakmaya çalış bırakamıyorsan hiç değilse bir- iki tane iç. Her hamilelik bambaşka tabii ki ama yine de bu kadar içme ne olur ne olmaz sonra vicdan azabınla başbaşa kalma
Ben 7 ay oldu işte
Toplasan 1 tane anca içmisimdir
Ben bağımlı değilim ortam olursa arkadaşlarla anca öyle içerdim
Aylarca içmesem aklıma gelmezdi
Şimdi bazen geliyor ama asla

Kiz bende sana yazacaktim hayirdir paran mi yok alisveris yapmiyon mu bi yere gitmiyon mu bu ara ortaligi karistirmiyon diye :KK45:
Yok anam kocayi batircm kendi karyimi batirdim az mola verdm alcklarma ama simdi dolar da dusukken alcm o cantadan bak sana ozel de bi resim atcm gelince unutturma ztn masallah zehir gibi hafiza var sende topigin cetelesini tutuyon :KK55:

Cnm ben adam benden soğuyacak diye korkuyorum bazen ama halimden de memnunum bu bebişi 6 yıl bekledim ne zahmetlerle şükürler olsun oldu. şuanda o istese bile ben istemem korkudan evhamdan çok şükür karşılıklı korkuyoruz :KK70: hatta yanıma bile yatmıyor gece vurrum diye en son mayısta falan görüşmüştük galiba bi yerde heyecanla da bekliyor seneye yaz tatilini hem bebişimiz gelcek hem özgürlük :KK70:
ZOR OLUNCA KIYMETİ DAHA ÇOK BİLİNİYOR TABİ CANIM EN DOĞRUSU AMA BİZİM HEP ESARET HEP ESARET :D

Eklentiler

• C6F5E558-4569-4BEC-9D87-EF6E5B97E37B.webp
    C6F5E558-4569-4BEC-9D87-EF6E5B97E37B.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 54
Canım maalesef o kadar yatmama rağmen bebekler dikişe dayanmış.ağrım var rahim ağzımda.anlıyacağın durumum farklı canım benim .maalesef banyo bile yasak şuan.abartmıyorum.yaşadıklarım çok zor.pazartesi doktora gidecem.yatış verirse kızımı nasıl bırakacam.bana çok düşkün.şuan 24haf.çok küçükler.herkesin derdi var ama benim ki farklı işte.oturamıyorum bile .........neyse inşallah sen iyisindirr
Allah yardımcın olsun canım inşallah bir sıkıntı çıkmadan zamanında gelir bebişin ve bebişlerimiz

Yok anam kocayi batircm kendi karyimi batirdim az mola verdm alcklarma ama simdi dolar da dusukken alcm o cantadan bak sana ozel de bi resim atcm gelince unutturma ztn masallah zehir gibi hafiza var sende topigin cetelesini tutuyon :KK55:
Neden özel den resim eger bana da atmazsan silerim seni bilesin :KK11:

Kizlar merhaba basilsiniz uzyn zamandir girwmiyorum buraya.cok sıkıntılar yaşadim.agrilar kasilmalar derken birde diş agrisicikti.kanal tedavisi oldum
Suan sanki rahat bir döneme girdim gibi.iyi hossediyorum.en azindan dişari rahatca cikip işlerimi halledebiliyorum.her nekadar fazla yürüyemesemde bunada şükür.sizler nasilsiniz

Kizlar merhaba basilsiniz uzyn zamandir girwmiyorum buraya.cok sıkıntılar yaşadim.agrilar kasilmalar derken birde diş agrisicikti.kanal tedavisi oldum
Suan sanki rahat bir döneme girdim gibi.iyi hossediyorum.en azindan dişari rahatca cikip işlerimi halledebiliyorum.her nekadar fazla yürüyemesemde bunada şükür.sizler nasilsiniz
gecmis olsun hakikaten coktan yazmiyorsun. Herkeste bi kasilmadir gidiyor. Simdi iyi olduguna sevindim. Hamileyken dis problemleri cok zor ben de ilk gebelikte 2 kez kanal dolgusu ve 1 dis cekimim olmustu. Insallah bunda bir sey olmaz. Ödüm kopuyor .

Back
X