• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben doktorun yanına ilaç yazdıracaksam giriyorum sadece. Bütün kontrolleri ebeler yapıyor. Çok şanslı değilimdir normalde ama gerçekten de ebeleri çok beğendim, hayret :nazar: ayyy yerleri rahat olsun da büyüsün bütün bebişler:KK200:
Ben aile hekimimi değiştirdim. İkincisinden de memnun değilim şuan. Aynen öyle canım. Canlarını yidiğim:KK53:

SEPTEMBER LOVE SEPTEMBER LOVE 30.haftaaa ayy cok heyecanlii biz de gorebilecek miyiz acaba o haftalari -Piraye -Piraye :işsiz:
Hastanedeym ben de seker yuklemesi icn gazozumu ictim bekliyorum:KK51:
Bende bu ay sonu yaptıracağım. Görürüz canım ya valla 20li haftalar çok uzak geliyordu bana 20lileri yarıladık bile. Hele başlarda sanki zaman geçmiyordu. Takvimi ilerde olanlara gıpta ediyordum :KK49:

Buraya da gunun indirim haberini birakir giderim mide bulantilarimla :kusmuk: jokerde sleepy merhaba bebek seti 39.90a dusmus
Kız kaç kere alacağız merhaba bebek seti :) hadi şeker yüklemen falan da güzel çıkar umarım, lekelenmeyi soracaksın değil mi
Günaydın kızlar ben de hastanedeyim şeker yüklemesi yaptırdım hem onun sonucunu alacağım hem de muayene olacağım inşallah güzel haberler veririm size :dua::dua::dua:

Herkes güzel haberlerle gelsin bugün :)

Bende bu ay sonu yaptıracağım. Görürüz canım ya valla 20li haftalar çok uzak geliyordu bana 20lileri yarıladık bile. Hele başlarda sanki zaman geçmiyordu. Takvimi ilerde olanlara gıpta ediyordum :KK49:
Ben de acip onlarim gebelik takvimini okuyodm hevesleniyodum :KK48: bence de en zor gecen 10lu haftalardi.. benm riskliydi kanamam fln da olmustu rabbim bidha yasatmasin

Kız kaç kere alacağız merhaba bebek seti :) hadi şeker yüklemen falan da güzel çıkar umarım, lekelenmeyi soracaksın değil mi

Herkes güzel haberlerle gelsin bugün :)
Biz aldik artik daha bize yeterr sen gaza gelme smdi indirime :duduk: alamayanlar icin haber verdm onu canim.. sorcm canm sonuclari alinca gostermye cikcz gerekirse tekrar muayene etsin agrilarim da oldu cnku icimiz rahat gidelm eve insallah

Biz aldik artik daha bize yeterr sen gaza gelme smdi indirime :duduk: alamayanlar icin haber verdm onu canim.. sorcm canm sonuclari alinca gostermye cikcz gerekirse tekrar muayene etsin agrilarim da oldu cnku icimiz rahat gidelm eve insallah
Ayy iyi haberler al hadi :) bekliyoruz

Ben de acip onlarim gebelik takvimini okuyodm hevesleniyodum :KK48: bence de en zor gecen 10lu haftalardi.. benm riskliydi kanamam fln da olmustu rabbim bidha yasatmasin
Amin canım amin. En zoru bencede 10lu haftalardı. Bulantı kusma kanama herşey bir arada :bicak:

kızlar fiyat nasıl?

Eklentiler

• 7B9CECF4-C76D-460B-AAA2-0A57717CD3B7.webp
    7B9CECF4-C76D-460B-AAA2-0A57717CD3B7.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 59
kızlar çarşamba gününe diyetisyen için randevu aldım çalışıyorum hareket ediyorum ama 9 kilo oldu abartılı ne yiyorum diye bakıyorum o kadar değil aslında.tsh etkiliyor mudur acaba yüksek hamilelik öncesine göre...keşke tartılmasaydım moralim çok bozuldu haftada bir alıyorum kilo keyfim kaçtı...4 5 kilo alanlara gıpta ediyor maaşallah diyorum ...diyetisyen ne diyecek acaba doktorlar bir kez bile kilo hakkında yorum yapmadı bir şey demiyorlar .perşembe de doktoruma gideceğim en son 10 kasımda gördüm büyümüştür inşallah ben epey büyüdüm .

Kızlar kulak ağrım geçmiyor tıkanık hiç duymuyorum
Hastaneye gideceğim de doktor kulak tıkansın derse yıkatayım mı

kızlar çarşamba gününe diyetisyen için randevu aldım çalışıyorum hareket ediyorum ama 9 kilo oldu abartılı ne yiyorum diye bakıyorum o kadar değil aslında.tsh etkiliyor mudur acaba yüksek hamilelik öncesine göre...keşke tartılmasaydım moralim çok bozuldu haftada bir alıyorum kilo keyfim kaçtı...4 5 kilo alanlara gıpta ediyor maaşallah diyorum ...diyetisyen ne diyecek acaba doktorlar bir kez bile kilo hakkında yorum yapmadı bir şey demiyorlar .perşembe de doktoruma gideceğim en son 10 kasımda gördüm büyümüştür inşallah ben epey büyüdüm .
Benim kullandığım uygulamada bu haftalarda 6 7 kilo civarı normal diyor. Sen benden bir hafta kadar da öndesin. 9 kilo abartı mı emin olamadım. Ama tsh etkiliyordur mutlaka. Çok abartı da yemiyorum diyorsun. Bi git bakalım ne diyecek doktor. Kilo verilir de insan ister istemez takıyor kafasına

Back
X