• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim bebiş de 2 gündür çok sakindi, gerçi hala sakin:işsiz:bugün sağlık ocağında kontrolüm vardı. Kalp atışını dinledim. Doktora gitmek zor olabilir ama sağlık ocağı içini rahatlatmak için kullanılabilir.
Benim sağlık ocağı daha çok bozuyor moralimi :KK12: cihaz eski olduğundan az duyuldu kalp atışı doktor korkuttu beni geçen sefer. Teselli bulmak için ona gitmem canım :KK12: dinleniyorlar belkide :işsiz:

Aferin ona, germe sabiyi içerde zaten bütün gün yol geziyor çocuk yorgun argın eve geliyor bir de anasını mutlu etmeye çalışıyor garip kıpırtı verecek hali mi kalıyor acaba :KK11:

Ayyy alışamadı mi yoksa hala :işsiz:

Vay vayy kocasının minik prensesi nazı geçecek olanı görünce dayanamamış. Geçecek az kaldı hem sancı hem sıkıntı hem bulantı zaten hormonlar nanay suç sende değil kocands tek başına yapmadın sonuçta bence kanepeye gönder :KK14:
Ben çalışıyorum o yatıyor içerde iki seksen:KK12: tüm gün gezdiriyorum onu daha ne istiyor :eek:

Sağol canım sen de yapınca paylaşmayı unutma. O sayfadaki kapı süslerine bayılıyorum ben de ordan baktım balon tasarımına. Çok ayrıntı var tabi uğraştırıcı, ince işçilik istiyor. İstediğin gibi olur inş kolay gelsin:KK68:
Sağol canım. Hiç denemedim daha önce böyle şeyler. Eşime diyorum ki malzemeyi fazla alalım. Bir kısmı ziyan olabilir:KK70:umarım paylaşacak kadar güzel olur da paylaşırım:-)

Benim sağlık ocağı daha çok bozuyor moralimi :KK12: cihaz eski olduğundan az duyuldu kalp atışı doktor korkuttu beni geçen sefer. Teselli bulmak için ona gitmem canım :KK12: dinleniyorlar belkide :işsiz:
Anladım canım. Daha önce gittiğimde sesi çok zor duymuştuk ama bu sefer baya netti. Acaba büyüdü diye mi bu kadar netti bilemedim. O zaman sen sağlık ocağına gidipte hiç kafanı bulandırma. Bence de dinleniyorlar. Büyüyor annesi, ne kadar zor bir işi var. Demekki arada mola veriyorlar :-)

Bu gecenin uykusuzu ben miyim :dondurma:
Her uykusuzun yandaşı olarak ben de varım canım. Uyku tutmayınca e-bebeke girdim. Gün gün indirimleri açıklamışlar. Gece uyananlar için alışveriş fırsatı:KK70:stoklar 1000 taneyle sınırlıymış. Birşey alırsam uykusuzluğun faydasını görmüş olacağım.

:( 40 defa uyandim gece hic iyi degilim ateş burun tıkanikligi oksuruk mahvoldum ben iki parol içtim dün insallah bugun ates çıkmazda icmem parol falan
S ssule07 büyük kizin odasina bayıldım cnm kaça aldınız sorması ayiptir

Bugun bulanti disinda iyiydim taki esim gelene kadar.Kapiyi acipta onu gorunce tek kelime edemeden nolduysa bi aglama krizi tuttu beni:KK61:
Sarildik agladim agladim agladim:KK61:
Niye bilmiyorum aniden oldu esimi gorunce :KK61:
Dayanamiyo bunyem artik bitsin istiyorum
Esimde azicik kaldi diyo sabret diyo ama ben hala yolu yarilamis gibi hissetmiyorum nedense :KK61:
canım ya seni o kadar iyi anlıyorum ki... senin 2 tane daha evladın var. Daha çok her şeye yetmem gerekiyor. Bir yerde insan doluyor işte. Ağlamak rahatlatmıştır seni eminim. Ben de ne ilkinde ne bunda hamilelik olayını sevmedim. Yani hareketlerimin kısıtlanması falan zor geliyor bana da doğup Yanımda olsa daha rahat sanki. Belki de sürekli koşturmak zorunda olduğumuz için. Allah’ın izniyle az kaldı. Ben hep 38 diye hesaplıyorum. Kendimi öyle daha iyi hissediyorum. Şükür ki bu haftalara geldik. Geri kalan da çabucak geçer inşallah.

Günaydın ben de uyuyamiyorum hep böyle hamilelikte uyu sonra zaten uyuyamicaksin diyolarya yalan nasıl uyuyayim sağ sola yatmaktan vucudumun her yeri ağrıyo bu seferde ağrıdan uyuyamiyorum neyse buna da şükür kimse kolay olucak dememişti zaten:işsiz:

canım ya seni o kadar iyi anlıyorum ki... senin 2 tane daha evladın var. Daha çok her şeye yetmem gerekiyor. Bir yerde insan doluyor işte. Ağlamak rahatlatmıştır seni eminim. Ben de ne ilkinde ne bunda hamilelik olayını sevmedim. Yani hareketlerimin kısıtlanması falan zor geliyor bana da doğup Yanımda olsa daha rahat sanki. Belki de sürekli koşturmak zorunda olduğumuz için. Allah’ın izniyle az kaldı. Ben hep 38 diye hesaplıyorum. Kendimi öyle daha iyi hissediyorum. Şükür ki bu haftalara geldik. Geri kalan da çabucak geçer inşallah.
Ilk kez boyle bisey yasadim durup dururken agladim.Hala nedenini bilmiyorum.
Benimde hic bir hamileligimde yuzum gulmedi malesef.37 de dogsun istiyorum bende saglikla ins

Sağol canım. Hiç denemedim daha önce böyle şeyler. Eşime diyorum ki malzemeyi fazla alalım. Bir kısmı ziyan olabilir:KK70:umarım paylaşacak kadar güzel olur da paylaşırım:-)

Anladım canım. Daha önce gittiğimde sesi çok zor duymuştuk ama bu sefer baya netti. Acaba büyüdü diye mi bu kadar netti bilemedim. O zaman sen sağlık ocağına gidipte hiç kafanı bulandırma. Bence de dinleniyorlar. Büyüyor annesi, ne kadar zor bir işi var. Demekki arada mola veriyorlar :-)

Her uykusuzun yandaşı olarak ben de varım canım. Uyku tutmayınca e-bebeke girdim. Gün gün indirimleri açıklamışlar. Gece uyananlar için alışveriş fırsatı:KK70:stoklar 1000 taneyle sınırlıymış. Birşey alırsam uykusuzluğun faydasını görmüş olacağım.
Benimkini ebe değil doktor dinlemişti. Baya korkutmuştu beni. Sağlık ocağına gitmek istemiyorum o yüzden. Şuan büyüdüler ama çok daha rahat dinlenirler herhalde. İçerde sıcak sıcak yatıyor zilli :P

Günaydın kızlar. Gece 5 kere uyandım bende. Bir uyandığımda bi saat kadar uyuyamadım. İş yok güç yok bugün erkenden kalktım :bicak: çok arayacağız bugünleri :eek:

Günaydın canım napıyorsun nasılsınız bugün? Uzun zamandır göbek fotoğrafı atmıyorsun :KK67:
Kulağım çok ağrıyor tıkalı içi günlerdir bir çınlama sesi geçmiyor
Çok üstünde durmak istemiyorum
Doğru söylüyorsun ihmal ettim göbek şovlarımı hafta içi sana özel bir tane atayım :)

Back
X