2019 MART Ayında Tüp bebek tedavisine başlıcaklar heyecanımızı hep birlikte paylaşalım

Anladım. Benim dr um kucukler buyuklere yetismez dedi, yani buyukleri istedigimiz olgunluga getirecegiz dedi.catlatma ile ilgili birsey soylemedi bana. Toplamadan sonra igneler biter degil mi? Ne zaman bitecek acaba

Anladım. Benim dr um kucukler buyuklere yetismez dedi, yani buyukleri istedigimiz olgunluga getirecegiz dedi.catlatma ile ilgili birsey soylemedi bana. Toplamadan sonra igneler biter degil mi? Ne zaman bitecek acaba
Toplamadan sonrası için benimde bir bilgim yok ama oda kişiden kişiye değişiyo sanırım

11 12 tane var ama küçükleri saymazsak 4 bi tarafta 3 bi tarafta büyükler var canım. Gözün aydın gerçekten bende senin gibi olurum heralde bol bol dua edelim tutunsunlar sana
İnşallah hiç bırakmazlar. Yumurta sayın çok güzel daha da gelişirler zaten, Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah.

Merhaba, toplama işleminden sonra iğneler bitiyor zaten en son çatlatma iğnesi falan veriyor en son iğne o oluyor ama yumurta toplama işleminin olduğu günden itibaren bir sürü ilaca başlıyorsun yalnız benim sadece bir kez vurmalık bir iğnem var o da ayın 22'sinde onun dışında bir iğne yok, ama bazı doktorlar bebeğin tutunması için iğne veriyormuş muhtemelen yaşa ve bulunduğu duruma göre değişiyordur eğer gerek görürse transferden sonra bir iki günlük bir iğne verebilir

Benim de 21 Mart test günüm :)) Birlikte bekliyoruz!

Merhaba Hanımlar tedaviniz hayırlı olsun. Benim 1 folükül varmış başlatmadı tedaviye doktor. Öbür adete kaldım. Sizlerin güzel haberlerinizi bekliyorum =)

Kızlar bugun kontrolum vardı, toplamda 9 yumurtam buyumus. Yarın catlatma iğnesi ve salı gunu toplama olacak hayırlısıyla. Bu ay icinde de transfer olut muhtemelen dedi dr.
İlaclardan muhtemelen cok halsizim ve ishalim sürekli. Bu yorgunluk hali cok yıprattı sadece ama inşallah olumlu sonuc alırız da deger.

Merhabalar. Bana da 11 martta transfer yapıldı(aynı zamanda doğum günümdü.) sadece 1 embriyo transfer edildi. 5.gün embriyodu idi. 21 martta kan tahlili istedi doktorum. Şuan beklemedeyim fakat şiddetli bir bel ağrısı ve eklem ağrısı çekiyorum. Günde 2 kez crinone jel ve kan sulandırıco iğne ve ilaç kullanıyorum. Umarım çabalarımız boşa gitmez.

Canım yumurtaların boyutlarını hatırlıyo musun

Canım yumurtaların boyutlarını hatırlıyo musun
Bende kontrole gittim bugün benim de 7 8 tane 15 mm 18 mm aralığında ama benim asıl doktorum burda olmadığı için aramasını bekliyorum e2 için tekrar kan istedi sonuçlarda sıkıntıyokmuş ama çatlatma iğnesi ne zaman onu öğrenemedim daha

Benim e2 bakıldı 560 di sanırım,dr sorun yok dedi. Bulent hoca da salı gelsin toplama icin demiş. Hayırlısı artık

Görüştüm şimdi ben bugün çatlatma iğnesini vurunuyorum akşam kızlar pazartesi sabahta gidiyorum hastaneye bakalım panikledim biraz nasıl olcak nolcak atlatsaydık hayırlısıyla

Toplama ve trasfer işlemlerin den biraz bahseder misin acaba rica etsem arkadaşım senin tedavin bizlerden önde gidiyor. Hayırlısı olsun inşallah hakkında bu arada güzel sonuçlanır inşallah

Görüştüm şimdi ben bugün çatlatma iğnesini vurunuyorum akşam kızlar pazartesi sabahta gidiyorum hastaneye bakalım panikledim biraz nasıl olcak nolcak atlatsaydık hayırlısıyla
Ay hadi hayırlısıyla atlatırsın, bence panikleme hiç sıkılcak stres yapıcak birşey yok herşey çabuk olup bitiyor zaten işleme başlamadan önce uyutuluyosun sonra bir bakmışsın odana getirilmişsin hiç birşey anlamıyorsun bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…