Teşekkür ederim, sizin de tedaviniz hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlanır. Kaliteli olması sayıdan daha önemli ama insan düşünmüyor değil içini bir korku sarıyor ya hiç biri döllenmezse ya tekrardan başlarsam herşeye diye düşünmeden edemedim. Yasal olarak 35 yaşın altına 1 embriyo zorunluluğu getirildi ama bazı doktorlar 2 embriyo koyabiliyor belki de sağlık durumuna göre belirliyorlar. Canınızı sıkmayın hiç bu sitede 3 embriyo transfer edilipte tutmayanı var 1 embriyo olupta tutanda var, herkesin nasibinde ki neyse o oluyor. Ben mesela tedavinin başında diyordum ki ikiz olmasını istiyorum 2 embriyo olsun diye çok yorum yaptım ama yumurta toplama işleminden sonra öğrendim ki gözüken 5 yumurtadan sadece 3 tanesi olgun diye doktorum 3 yumurtayı toplamış ve dünden beri tek duam 1 embriyo olsa bile şükür diycem dedim hep ama benim doktorum bulunduğum rahatsızlığa göre 2 embriyoyuda transfer edicek en son öyle konuşmuştuk perşembe görücem artık. Senin belki embriyoların kalitesi iyidir doktorun o yüzdende birden yanadır ama yine de sıkılma çünkü en önemli ve en zor günleri geçiriyoruz. Allah hepimize sabır versinMerhaba hakkınızda hayırlısı olsun sayısı değil kaliteli olmaları önemli bence benden 20 yumurta toplandı 5 tanesi dondurulucak sadece 2 adet sonrada transferve doktorum tek embriyo yerleştirme konusunda çok ısrarcı
Çok sevindim canım perşembe ben kontrole sen transfere inşallah sonra güzel bekleyiş içini ferah tut bol dua edelim55Umut55 az önce doktorum aradı iyi haberlerim var dedi 3 yumurtadan 2'si döllendi perşembe günü transferi yapıyoruz dedi o kadar çok korktum ki kötü bir haber gelicek diye çok şükür Allahıma, şimdi perşembe gününü bekliyorum hayırlısıyla
İlklerde hep tek embriyo koyuyorlarmış ama iki istersende hayır demiyorlarmış diye duydum doktorunun vardır bir bildiği bence zaten güvenip yola çıkıyoruz belki böyle tutunması daha kolaydır yaşın gençsede böyle yapıyorlarmış bakalım bende nasıl olacak sabırsızlıkla bekliyorumMerhaba hakkınızda hayırlısı olsun sayısı değil kaliteli olmaları önemli bence benden 20 yumurta toplandı 5 tanesi dondurulucak sadece 2 adet sonrada transferve doktorum tek embriyo yerleştirme konusunda çok ısrarcı
İnşallah hayırlı haberlerle döneriz, bol bol dua edicem benim, senin, hepimiz içinÇok sevindim canım perşembe ben kontrole sen transfere inşallah sonra güzel bekleyiş içini ferah tut bol dua edelim
Dualarımız karşılıklı arkadaşım inşallah hayırla sonuçlanır emeklerimizİnşallah hayırlı haberlerle döneriz, bol bol dua edicem benim, senin, hepimiz için
Benim ogrendigim kadarı ile 35 yas ustune 2 embriyo koyuluyor tabi sen tek de isteyebilirsin ama 35 altı trk oluyorİlklerde hep tek embriyo koyuyorlarmış ama iki istersende hayır demiyorlarmış diye duydum doktorunun vardır bir bildiği bence zaten güvenip yola çıkıyoruz belki böyle tutunması daha kolaydır yaşın gençsede böyle yapıyorlarmış bakalım bende nasıl olacak sabırsızlıkla bekliyorum
Doğrudur net bilmiyorum ama belkide risk olasılıklar zorluk durumuda etkili olabilir tanıdığım birinin ilki ve 35 yaş altı 2 embriyo koyduklarını bildiğim için söylemiştimBenim ogrendigim kadarı ile 35 yas ustune 2 embriyo koyuluyor tabi sen tek de isteyebilirsin ama 35 altı trk oluyor
Dogrudur, mutlaka başka etkenler de vardır. Umarim yumurtalarımız yeteri kadar buyur ve kaliteli olur da bir kerede tek embriyo ile olsa hallederiz. Benim yarın ilk kontrolum var, bugun ignelerin 4. Gunuydu. Bakalım ne durumdayızDoğrudur net bilmiyorum ama belkide risk olasılıklar zorluk durumuda etkili olabilir tanıdığım birinin ilki ve 35 yaş altı 2 embriyo koyduklarını bildiğim için söylemiştim
Umarım sıkıntısız atlatırız.Benimde 3. Günü perşembe de benim kontrolüm var bende merak içindeyim yan etkileri var mı sizde yoksa bende psikolojik mi bilmiyorum halsiz hissediyorum kendimi ve şiş sanki heryerim normalde erken uyumayan biri olarak çok erken uykum geliyo deliksiz uyuyorum falan anlamadım doğrusuDogrudur, mutlaka başka etkenler de vardır. Umarim yumurtalarımız yeteri kadar buyur ve kaliteli olur da bir kerede tek embriyo ile olsa hallederiz. Benim yarın ilk kontrolum var, bugun ignelerin 4. Gunuydu. Bakalım ne durumdayız
Ben malesef grip oldum o yuzden de halsizim, yani suanda yan etkisi varsa da bilmiyorum. Umarim bir sn once iyilesirim de tedavimde sorun cıkmaz.Umarım sıkıntısız atlatırız.Benimde 3. Günü perşembe de benim kontrolüm var bende merak içindeyim yan etkileri var mı sizde yoksa bende psikolojik mi bilmiyorum halsiz hissediyorum kendimi ve şiş sanki heryerim normalde erken uyumayan biri olarak çok erken uykum geliyo deliksiz uyuyorum falan anlamadım doğrusu
Umarım dikkat etmek lazımBen malesef grip oldum o yuzden de halsizim, yani suanda yan etkisi varsa da bilmiyorum. Umarim bir sn once iyilesirim de tedavimde sorun cıkmaz.
Hayırlı olsun canım ne zaman oldu transferin benin pazartesi oldu transfer önümüzdeki çarşamba test günüm senin ?Formlari takip ediyorum. Allah herkese nasip etsin. Bu arada ben özelde yaptirdim. Yaşa bakmiyorlar. 1 yada 2 embriyo hangini istersen. Ben 1 tane tercih ettim ve suan gun sayiyoruminsallah pozitif sonucu alirim. Ama gercekten su ignelerden biktim. Artik canimi yakiyorlar. Psikolojik olarakta saati geldi mi gelicek mi diye dusunup duruyorsun. Ben İstanbul Ataşehir Memorialda tedavi gordum. Hem ameliyatim hemde transferim orda gerceklesti
25 yaşındayım öyle dedi banada gençsin ihtimal yüksek dedi çoğul gebeliklerde düşük riski var bunu göze almaya grrek yok dedi bende tamam dedim hayırlısı olsun artık. Bide ben opu dan 4 gün sonra adet oldum yaşayan varmı ?İlklerde hep tek embriyo koyuyorlarmış ama iki istersende hayır demiyorlarmış diye duydum doktorunun vardır bir bildiği bence zaten güvenip yola çıkıyoruz belki böyle tutunması daha kolaydır yaşın gençsede böyle yapıyorlarmış bakalım bende nasıl olacak sabırsızlıkla bekliyorum
Doğru söylüyorsun duanın gücünede çok inanıyorum Allahın güzel isimlerinden ya mübdi düşük yapmayı önlüyormuş transferden sonra bol bol söylemek lazım sizinde hayırlı haberlerinizi alalım inşallahTeşekkür ederim, sizin de tedaviniz hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlanır. Kaliteli olması sayıdan daha önemli ama insan düşünmüyor değil içini bir korku sarıyor ya hiç biri döllenmezse ya tekrardan başlarsam herşeye diye düşünmeden edemedim. Yasal olarak 35 yaşın altına 1 embriyo zorunluluğu getirildi ama bazı doktorlar 2 embriyo koyabiliyor belki de sağlık durumuna göre belirliyorlar. Canınızı sıkmayın hiç bu sitede 3 embriyo transfer edilipte tutmayanı var 1 embriyo olupta tutanda var, herkesin nasibinde ki neyse o oluyor. Ben mesela tedavinin başında diyordum ki ikiz olmasını istiyorum 2 embriyo olsun diye çok yorum yaptım ama yumurta toplama işleminden sonra öğrendim ki gözüken 5 yumurtadan sadece 3 tanesi olgun diye doktorum 3 yumurtayı toplamış ve dünden beri tek duam 1 embriyo olsa bile şükür diycem dedim hep ama benim doktorum bulunduğum rahatsızlığa göre 2 embriyoyuda transfer edicek en son öyle konuşmuştuk perşembe görücem artık. Senin belki embriyoların kalitesi iyidir doktorun o yüzdende birden yanadır ama yine de sıkılma çünkü en önemli ve en zor günleri geçiriyoruz. Allah hepimize sabır versin
Ay sonuna gelmişsiniz inşallah bebeğin yerleşiyordurMerhaba arkadaşlar aranızda yeni olanlardanım bende. Ilk demoit kistlerimden dolayi ameliyat olmam kararlastirilip,ameliyat riskine karsi tup bebek yapmis biriyim. 22 yumurtam toplanmasina karsin. 6 olgun 3 embriyo ve dondurulmus. Hepsi 1. Kalite. Bu islemleri yaptiktan sonra ameliyati olup ameliyatin ardindan adet gorup. Ignelere baslamis ve cumartesi gubu transferini olmus biriyim. Suan sonucuma 9 gun var bakalim beklemedeyim.
Ayy böylede geçmiyor valla. 21 mart test gunum herseyi belirti olark ariyorsunuz. Eğilip kalkarken dusunuyorsunuz. Yatarken dusunuyorsunuz. Zor gercekten zor.Ay sonuna gelmişsiniz inşallah bebeğin yerleşiyordurBen 1 dahaki adetimi beklicem zaman geçmiyor
Hayırlısı olsun hakkında canım25 yaşındayım öyle dedi banada gençsin ihtimal yüksek dedi çoğul gebeliklerde düşük riski var bunu göze almaya grrek yok dedi bende tamam dedim hayırlısı olsun artık. Bide ben opu dan 4 gün sonra adet oldum yaşayan varmı ?
Öğrendiğim iyi oldu devamlı söylerim artık Allah korusun. İnşallah hepimiz sırasıyla güzel haberleri veririz teşekkür ederim.Doğru söylüyorsun duanın gücünede çok inanıyorum Allahın güzel isimlerinden ya mübdi düşük yapmayı önlüyormuş transferden sonra bol bol söylemek lazım sizinde hayırlı haberlerinizi alalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?