2019 MART Ayında Tüp bebek tedavisine başlıcaklar heyecanımızı hep birlikte paylaşalım

hayır sadece progestan fitil kullanıyorum.

Bu arada kanama demek düşük demek değil. Onu aklından çıkar. Regl ağrısı gebelikte de oluyor benim karnım ara ara bayag agrıyor. Kasıklarıma batmalar oluyor ama her türlü hamilelikte olabilir bu.

Şimdi görüştüm. Kan testi yaptıracağım gidip sonuca göre karar vereceklermiş. Negatifse ilaçları bırakacağım. Birazdan gidiyorum. Hayırlısı artık ama şu mübarek günde allah biliyor ya çok yoruldum artık

Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah bu mübarek günde pozitifi görür hayırlısıyla da kucağınıza almak nasip olur

Bu arada kızlar iğneyi kalp atışı duyana kadar devam etmem gerekiyormuş jelide 10. Haftaya kadar

Ahh ahh keske hersey pozitifle olsaydi kesesi var kalp atisi var buyutmesi var dogumu var aman aman
Gerçekten pozitifi görünce direk keseydi kalp atışıydı bunları düşünmeye başlıyosun tadını çok çıkaramıyosun ne güzel normal gebelikte hamile olduğunu anlıyo çok geçmeden bunlarida öğreniyorlar biz öyle mi başından bil herşeyin beklemesi uzun olsun

Ayneennn aynen sana katiliyorum arkadasim. Bizz basindan beri herseyi biliyoruz. Bildigimiz icinde zaten boyleyiz normaller ne guzel aa bi gidiyorlar kesee aaa bir gidiyorlar kalp atisi ama bizz hadi bakalim kese gozuksuj hadi bakalim kalp atisi uf yani beklemek sıkıntı

Biraz canım sıkıldı çünkü artık iğneyi vuracak yer kalmıyo daha çok acıyo
Al benden de o kadar. Ben progestanı da igne olarak kalçadan vuruyorum ve heryerim morardı artık. Cok canım yanıyor.
Neyse hele bir dogsunlar da totosuna totosuna vurup sorarız hesabını

Aslında normalden tek farkı transferden itibaren biliyor olmamız. Normal olsaydı da suanda kandan biliyor olacaktık ve surec aynı ilerliyor olacaktı. Yani 1 hafta fazladan stres yasadık

Aslında normalden tek farkı transferden itibaren biliyor olmamız. Normal olsaydı da suanda kandan biliyor olacaktık ve surec aynı ilerliyor olacaktı. Yani 1 hafta fazladan stres yasadık
O herkeste oyle olmuyor iste arkadasim. Bnim bir arkadasim var 3 aylik olana kdr bilmedi. Bir arkadasim var 2 aylik olana kdr. Bir akrabamiz var karninda 4 aylik olmus haberi yok bunlar surprizler ve bunlar bi gidiyor kalp atisi varr kese var ohoo bebek buyumuss

Doktora ne zaman gideceksin, benim test gunum 4 nisan ama cumartesi giderim heralde,6 nisanda. Zaten kese için erken daha. 1 hafta keseyi 2 hafta da kalp atışını bekleriz. Ben kimseye soylemedim sadece eşim ve ben biliyor. Zaten tedaviyi de kimse bilmiyor . Doktorum eşim ve ben. En cok da ogluma soyleyecegim gunu heyecanla bekliyorum. Cok anlamayacak ama yine de heyecanlanıyoruö

Atladigin birsey var bizde biliyoruzz kadinlar kulubu ailesi olarak bizde tanik olduk herseyine hayirlisi olsun cnm bnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…