hayır sadece progestan fitil kullanıyorum.
Şimdi görüştüm. Kan testi yaptıracağım gidip sonuca göre karar vereceklermiş. Negatifse ilaçları bırakacağım. Birazdan gidiyorum. Hayırlısı artık ama şu mübarek günde allah biliyor ya çok yoruldum artıkKanamayla yaşayan benim :) Canım, benim transferin 8. gününden ( 7. gunu ogrenmiştim ben gebe oldugumu) 11. gününe kadar süren kahverengi ara ara kırmızı akıntım oldu. Doktor yerleşme kanaması dedi progestanı günde 4 e cıkardılar. Sonra durdu. Ama 14. gün tekrar başladı. Panikle doktora gittim erken olmasına ragmen keselerimi gördüler. Aktif kanama alanımda gözükmüyormuş ultrasonda ama hala krem-kahve karışık akıntılarım var. Bugun tekrar doktora gidiyorum. Doktorunu telefonda bilgilendir istersen belki ilaç dozunda değişiklik yaparlar.
Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah bu mübarek günde pozitifi görür hayırlısıyla da kucağınıza almak nasip olurŞimdi görüştüm. Kan testi yaptıracağım gidip sonuca göre karar vereceklermiş. Negatifse ilaçları bırakacağım. Birazdan gidiyorum. Hayırlısı artık ama şu mübarek günde allah biliyor ya çok yoruldum artık
Aminn İsteyen herkese nasip olur inşallahHayırlısı olsun hakkımızda inşallah bu mübarek günde pozitifi görür hayırlısıyla da kucağınıza almak nasip olur
Allah razı olsunÇook güzel hadi hayırlısı olsun
Hayirli olsun cnmKızlaaarr 112.2 çıktı değerim
Çok teşekkür ederimHayirli olsun cnm
Cok istiyordun zaten o kadar da yazdin kim ne yapti kim ne etti diye hadi cok sewindim walla cnmÇok teşekkür ederim
Evet çok şükür bende gördüm pozitifi sonundaCok istiyordun zaten o kadar da yazdin kim ne yapti kim ne etti diye hadi cok sewindim walla cnm
Benim dr 16. Haftaya kadar iğneye devam dediBu arada kızlar iğneyi kalp atışı duyana kadar devam etmem gerekiyormuş jelide 10. Haftaya kadar
Biraz canım sıkıldı çünkü artık iğneyi vuracak yer kalmıyo daha çok acıyoBenim dr 16. Haftaya kadar iğneye devam dedi
Ahh ahh keske hersey pozitifle olsaydiEvet çok şükür bende gördüm pozitifi sonunda
Gerçekten pozitifi görünce direk keseydi kalp atışıydı bunları düşünmeye başlıyosun tadını çok çıkaramıyosun ne güzel normal gebelikte hamile olduğunu anlıyo çok geçmeden bunlarida öğreniyorlar biz öyle mi başından bil herşeyin beklemesi uzun olsunAhh ahh keske hersey pozitifle olsaydikesesi var kalp atisi var buyutmesi var dogumu var aman aman
Ayneennn aynen sana katiliyorum arkadasim. Bizz basindan beri herseyi biliyoruz. Bildigimiz icinde zaten boyleyizGerçekten pozitifi görünce direk keseydi kalp atışıydı bunları düşünmeye başlıyosun tadını çok çıkaramıyosun ne güzel normal gebelikte hamile olduğunu anlıyo çok geçmeden bunlarida öğreniyorlar biz öyle mi başından bil herşeyin beklemesi uzun olsun
Al benden de o kadar. Ben progestanı da igne olarak kalçadan vuruyorum ve heryerim morardı artık. Cok canım yanıyor.Biraz canım sıkıldı çünkü artık iğneyi vuracak yer kalmıyo daha çok acıyo
Aslında normalden tek farkı transferden itibaren biliyor olmamız. Normal olsaydı da suanda kandan biliyor olacaktık ve surec aynı ilerliyor olacaktı. Yani 1 hafta fazladan stres yasadıkAyneennn aynen sana katiliyorum arkadasim. Bizz basindan beri herseyi biliyoruz. Bildigimiz icinde zaten boyleyiznormaller ne guzel aa bi gidiyorlar kesee aaa bir gidiyorlar kalp atisi ama bizz hadi bakalim kese gozuksuj hadi bakalim kalp atisi uf yani beklemek sıkıntı
O herkeste oyle olmuyor iste arkadasim. Bnim bir arkadasim var 3 aylik olana kdr bilmedi. Bir arkadasim var 2 aylik olana kdr. Bir akrabamiz var karninda 4 aylik olmus haberi yokAslında normalden tek farkı transferden itibaren biliyor olmamız. Normal olsaydı da suanda kandan biliyor olacaktık ve surec aynı ilerliyor olacaktı. Yani 1 hafta fazladan stres yasadık
Doktora ne zaman gideceksin, benim test gunum 4 nisan ama cumartesi giderim heralde,6 nisanda. Zaten kese için erken daha. 1 hafta keseyi 2 hafta da kalp atışını bekleriz. Ben kimseye soylemedim sadece eşim ve ben biliyor. Zaten tedaviyi de kimse bilmiyor . Doktorum eşim ve ben. En cok da ogluma soyleyecegim gunu heyecanla bekliyorum. Cok anlamayacak ama yine de heyecanlanıyoruöGerçekten pozitifi görünce direk keseydi kalp atışıydı bunları düşünmeye başlıyosun tadını çok çıkaramıyosun ne güzel normal gebelikte hamile olduğunu anlıyo çok geçmeden bunlarida öğreniyorlar biz öyle mi başından bil herşeyin beklemesi uzun olsun
Atladigin birsey var bizde biliyoruzzDoktora ne zaman gideceksin, benim test gunum 4 nisan ama cumartesi giderim heralde,6 nisanda. Zaten kese için erken daha. 1 hafta keseyi 2 hafta da kalp atışını bekleriz. Ben kimseye soylemedim sadece eşim ve ben biliyor. Zaten tedaviyi de kimse bilmiyor . Doktorum eşim ve ben. En cok da ogluma soyleyecegim gunu heyecanla bekliyorum. Cok anlamayacak ama yine de heyecanlanıyoruö
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?