2019 MART Ayında Tüp bebek tedavisine başlıcaklar heyecanımızı hep birlikte paylaşalım

Canım yaptırabildin mi testi inşallah yerleşme kanamasıdır.

Bu arada kanama demek düşük demek değil. Onu aklından çıkar. Regl ağrısı gebelikte de oluyor benim karnım ara ara bayag agrıyor. Kasıklarıma batmalar oluyor ama her türlü hamilelikte olabilir bu.
Size birşey sorsam ben de şuan kanama var kahve renkli dün 7.gündü ve baya oldu bugün de azaldı ama az az geliyor neden oluyor muş peki doktor bişey dedi mi

Size birşey sorsam ben de şuan kanama var kahve renkli dün 7.gündü ve baya oldu bugün de azaldı ama az az geliyor neden oluyor muş peki doktor bişey dedi mi

İlk gittiğimde yerleşme kanaması dediler. Sonrakinde de ultrasonda aktif kanama gözükmediğini ama kalp atışlarına kadar sabırlı olmamı söyledirler. Yatak istirahati verdiler.

undefined Benim transfer yapan doktor yaşadığım yerde olmadı için ona gidemicem ama ona soruyorum yine ilaçları vs 2 hafta sonra kontrol dediler bana ben haftaya giderim 12si gibi diye düşünüyorum ama kontrollere izmirde kime gitsem bilmiyorum

0,1 sonuca bak sanki hiç transfer olmamış gibi

Canım aynı durumu ben de pazar gecesi yaşadım o yüzden sana kan tahlili yaptır dedim.
10. günümde lekelenme oldu kan tahlili yaptırdım 0.1 çıktı hiç bir şey olmamış gibi.Üzülme desemde işe yaramayacak biliyorum inşallah bir sonraki denememizde pozitif sonuç alırız.Anladığım kadarıyladaha erken günlerdeki kanamalar yerleşme kanaması oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…