2019 MART Ayında Tüp bebek tedavisine başlıcaklar heyecanımızı hep birlikte paylaşalım

Baska test istemedi canim 10 gun sonra keseyi görmeye gel dedi. Senin süreç nasıl ilerledi ilk denememi, yaş kaç sorun neydi ?
Yaş 32 canım..bu 2.denememdi..bugün transferden sonra 16.günüm.15 Nisa’nda tüp bebek merkezimde randevum var.hem kese hem kalp atılı için.ama o zamana kadar kese görmeye gitsem mi diye düşünüyorum

Hamile kalanlara hayirlisi olsun, allah kucaginiza almayi nasip etsin. Darisi basimiza. Ben birnsey sorucam. Dondurulmus transfer olan arkadaslar cevaplarsa sevinirim. Bir regl donemi gectikten kac gun sonra transferiniz yapildi?

Hamile kalanlara hayirlisi olsun, allah kucaginiza almayi nasip etsin. Darisi basimiza. Ben birnsey sorucam. Dondurulmus transfer olan arkadaslar cevaplarsa sevinirim. Bir regl donemi gectikten kac gun sonra transferiniz yapildi?
Canim ben subatin 18 inde adet oldum adetin 3.gunu gittim ve direk estrafemi kullanmaya basladim. 9 marttada dondurulmus embriyo transferim oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…