- 9 Mart 2017
- 1.315
- 6.162
- 158
Sağol arkadaşım umarım hepimizin tedavisi güzel haberle sonuçlanırMerhabalar, ben de bugün başlıyorum tedaviye ilk iğnemi vurulucam, herkese başarılı tedaviler diliyorum.
Bnm 9 mart yani cumartesi gunu 15.35 te tam rahime birakirlarken gördümHayırlı olsun canım ne zaman oldu transferin benin pazartesi oldu transfer önümüzdeki çarşamba test günüm senin ?
Tabi bi alirsam o güzel haberi size umut olurumOlumlu haberlerinizide yazın umut olun hepimize
Umarım sıkıntısız atlatırız.Benimde 3. Günü perşembe de benim kontrolüm var bende merak içindeyim yan etkileri var mı sizde yoksa bende psikolojik mi bilmiyorum halsiz hissediyorum kendimi ve şiş sanki heryerim normalde erken uyumayan biri olarak çok erken uykum geliyo deliksiz uyuyorum falan anlamadım doğrusu
Benimde test günüm 20 mart taze embriyo kondu bu 4. Tedavim hayirlisi olsun hepiniz icin. Bende ilk transfer günü kasik ağrısı oldu o kadar benim belim agiriyor ama transferden beri koltuk da yattığım icin buna bağlıyorum yani bende de hic belirti yokBnm 9 mart yani cumartesi gunu 15.35 te tam rahime birakirlarken gördümtest gunumde 21 mart cnm bnm 3 gunluk embriyo ve dondurulmustu snn nasildi. Birde sen de hic belirti falan var mi ya. Ben de ne bel agrisi ne kasik agrisi ne goguste siskinlik ne lekelenme ne de bir kan hicbirsey yok ;(
Yaa hep yatiyormusun. Yatmaa kalk yatinca olmaz ki kabiz olursun. Vucudun hamlasir. Ben yazdim bak oku cok egilip cok agir kaldirma. Onun disinda bnm doktorum dugunde halay bile cekebilirsin dedi. Senin rahim duwari kalinligin nedir? Birde bende hep rahimi yumusak bisi sanardim boyle yok dedi zimba gibidir. Kaskatidir. Korkulacak birsey yok dedi 5,5 saat yol geldim arabayla cukurlar frenler iwirlar ziwirlar. Yani oyle pitt diye akip gidicek saniyordum ben embriyolari rahim birakmaz dediBenimde test günüm 20 mart taze embriyo kondu bu 4. Tedavim hayirlisi olsun hepiniz icin. Bende ilk transfer günü kasik ağrısı oldu o kadar benim belim agiriyor ama transferden beri koltuk da yattığım icin buna bağlıyorum yani bende de hic belirti yok
Güzel sonuçlar alırsınız inşallah arkadaşlar bende tüp bebek tedavisinin başındayım henüz.. allahım bana da hayırlısıyla transfer zamanını gösterir insallah doktorunuz kimdi? Nedense bende akıp gidecek bişey gibi düşünüyorum hatta transferden sonra sonuç bekleyene kadar işe arabayla gideyim dedim dolmuş tangur tungur düşürürüm gibi geliyoYaa hep yatiyormusun. Yatmaa kalk yatinca olmaz ki kabiz olursun. Vucudun hamlasir. Ben yazdim bak oku cok egilip cok agir kaldirma. Onun disinda bnm doktorum dugunde halay bile cekebilirsin dedi. Senin rahim duwari kalinligin nedir? Birde bende hep rahimi yumusak bisi sanardim boyle yok dedi zimba gibidir. Kaskatidir. Korkulacak birsey yok dedi 5,5 saat yol geldim arabayla cukurlar frenler iwirlar ziwirlar. Yani oyle pitt diye akip gidicek saniyordum ben embriyolari rahim birakmaz dedi
Ha bide tüp bebek öncesi iğne tedavisi görürken ekstra bişey yiyip içtiniz mi acaba önerebileceğiniz ben fındık fıstık tatlı olarak hurma tüketiyorum da sizinde önerebileceğiz bişeyler varsa tecrübelisiniz ne de olsa :)Yaa hep yatiyormusun. Yatmaa kalk yatinca olmaz ki kabiz olursun. Vucudun hamlasir. Ben yazdim bak oku cok egilip cok agir kaldirma. Onun disinda bnm doktorum dugunde halay bile cekebilirsin dedi. Senin rahim duwari kalinligin nedir? Birde bende hep rahimi yumusak bisi sanardim boyle yok dedi zimba gibidir. Kaskatidir. Korkulacak birsey yok dedi 5,5 saat yol geldim arabayla cukurlar frenler iwirlar ziwirlar. Yani oyle pitt diye akip gidicek saniyordum ben embriyolari rahim birakmaz dedi
Yok yok rahim cok sertmis bunun oncesindede sormustum. Hic birsey olmaz dedi. Ben Çanakkalede yaşıyorumda İstanbul Ataşehir Memorial Firat Tülek doktorum. Tavsiye uzerine gittim. Ameliyatimi orda oldum. Belki bebegim tutarsa çanakkaleden istanbula gidip dogumu ordada yapabilirimGüzel sonuçlar alırsınız inşallah arkadaşlar bende tüp bebek tedavisinin başındayım henüz.. allahım bana da hayırlısıyla transfer zamanını gösterir insallah doktorunuz kimdi? Nedense bende akıp gidecek bişey gibi düşünüyorum hatta transferden sonra sonuç bekleyene kadar işe arabayla gideyim dedim dolmuş tangur tungur düşürürüm gibi geliyo
Yaaa valla ben hic dikkat etmedim ama soyle bisi var ben tavugu cok tuketiyorum migrosun kalcali butu ozellikle. Iyi tarim yazan biraz pahali olan. Birde dana eti ve cigeri cok yerim. Benm hayatimda cok sebzeye yer yok ama 2 haftadir patlicana taktim kafayi. 3 gunde bir kiymali patlican yemegi yapiyorumHa bide tüp bebek öncesi iğne tedavisi görürken ekstra bişey yiyip içtiniz mi acaba önerebileceğiniz ben fındık fıstık tatlı olarak hurma tüketiyorum da sizinde önerebileceğiz bişeyler varsa tecrübelisiniz ne de olsa :)
Ha bide tüp bebek öncesi iğne tedavisi görürken ekstra bişey yiyip içtiniz mi acaba önerebileceğiniz ben fındık fıstık tatlı olarak hurma tüketiyorum da sizinde önerebileceğiz bişeyler varsa tecrübelisiniz ne de olsa :)
Yalnız değilmişim demekki bende halsizlik uyku..Yarın bende gidicem ilk kontrole bakalım benim nasıl gidiyo yarın öğrenicem yazarım burayada ben tiroid düşmez diye korkuyorum malum hamile bile kalsam tiroid yüksek iken riskliymiş çok tekrar onun için tahlil istermi bilmiyorum yarın öğrenicem bakalımBenimde aynı şekilde hormonlar bana ağır geldi uyku hali sürekli halsizim ilaçlara başladığımdan beri kontrole gittiğimde e2 istendi benden 2 güne indirildi kontrolüm. Sizde durumlar nedir
Benim bu seferki doktorum daha temkinli ilk 3 gün yat dedi sonra kalkabilirsin diye tembihledi. Çünkü tutunma ilk 3 günde oluyormuş. Daha önceki tedavilerde bende transfer sonrası normal hayatıma dönmüştüm. Bir d3 böyle deneyeceğiz bakalim.Güzel sonuçlar alırsınız inşallah arkadaşlar bende tüp bebek tedavisinin başındayım henüz.. allahım bana da hayırlısıyla transfer zamanını gösterir insallah doktorunuz kimdi? Nedense bende akıp gidecek bişey gibi düşünüyorum hatta transferden sonra sonuç bekleyene kadar işe arabayla gideyim dedim dolmuş tangur tungur düşürürüm gibi geliyo
Canım bana yememem gerekenler arasında hurmayı söylediler. Çünkü hurma genelde hamilelerin son zamanlarında yesinler ki rahim kasları gevşeyip doğumları kolay olsun diye ama bizim simdi tam tersi rahimin gevsememesi lazim. O yüzden hurma yeme dedi. Ama sen yine de dr sor canim.Ha bide tüp bebek öncesi iğne tedavisi görürken ekstra bişey yiyip içtiniz mi acaba önerebileceğiniz ben fındık fıstık tatlı olarak hurma tüketiyorum da sizinde önerebileceğiz bişeyler varsa tecrübelisiniz ne de olsa :)
Aaaa ilk 3 günde mi oluyormus. Bende burdan 4. Ve 6. Gun arasinda oluyor diye okumustumBenim bu seferki doktorum daha temkinli ilk 3 gün yat dedi sonra kalkabilirsin diye tembihledi. Çünkü tutunma ilk 3 günde oluyormuş. Daha önceki tedavilerde bende transfer sonrası normal hayatıma dönmüştüm. Bir d3 böyle deneyeceğiz bakalim.
Canım bana yememem gerekenler arasında hurmayı söylediler. Çünkü hurma genelde hamilelerin son zamanlarında yesinler ki rahim kasları gevşeyip doğumları kolay olsun diye ama bizim simdi tam tersi rahimin gevsememesi lazim. O yüzden hurma yeme dedi. Ama sen yine de dr sor canim.
Benim bu seferki doktorum daha temkinli ilk 3 gün yat dedi sonra kalkabilirsin diye tembihledi. Çünkü tutunma ilk 3 günde oluyormuş. Daha önceki tedavilerde bende transfer sonrası normal hayatıma dönmüştüm. Bir d3 böyle deneyeceğiz bakalim.
Canım bana yememem gerekenler arasında hurmayı söylediler. Çünkü hurma genelde hamilelerin son zamanlarında yesinler ki rahim kasları gevşeyip doğumları kolay olsun diye ama bizim simdi tam tersi rahimin gevsememesi lazim. O yüzden hurma yeme dedi. Ama sen yine de dr sor canim.
Aaa bak ne guzel benden o kdr kan testi almadilar toplanacagi gun den bir önceki gidisimde yani 3 gün önce kan alip baktilar. Deger iyi mi yoksa az mı diye o kdrYaaa hurma sevdiğim için çikolata yemeyim diye yiyordum yemeyim o zaman bende fındık fıstık ceviz et süt yoğurt öyle seyler yiyim bari. Yarın kontrolüm var işte benimde kontrol günlerimi azalttılar korktum bende 2 güne 1 düşündüler ve her kontrolde e2 hormonu istediler zaten yüksek çıkar hormon alıyorum sonuçta ama bildikleri vardır diye ses çıkarmadım
Peki değerin kaç çıkmıştı arkadasım transfer yapılacağında hatırlıyo musunAaa bak ne guzel benden o kdr kan testi almadilar toplanacagi gun den bir önceki gidisimde yani 3 gün önce kan alip baktilar. Deger iyi mi yoksa az mı diye o kdr
Yok arkadaşım ben hic bakmadim ki hatirliyimPeki değerin kaç çıkmıştı arkadasım transfer yapılacağında hatırlıyo musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?