Görme testi de yapılıyor canım benim kızıma yapmışlar diIsitme testini hafta kontrolunde yaptılar. Kalça usg için de temmuza gün verdiler. O zaman bizim sadece boy kilo baş çevresi ölçümü dışında birsey yok. Haa göz muayenesi rutin yapılıyor mu gerek görülurse mi acaba
Kız sezeryan göbeği o az biraz kalacak o öyleBide beni görün karnım önce gidiyor ben sonra nerdeyse
Ben de hastaneden çıktıktan sonra Ebru Şallı gibi dümdüz hiç hamile olmamış gibi cikican sandım.Pazar alışverişe çıktım elbise tişört şort falan denedim Ama bu kadar mı kötü durur hepsigeri bıraktım daha alışveriş zamanım gelmemiş ama evde de hiç bişey olmuyo napçam bilmem
Kalmasın inş..çünkü bence çok büyükKız sezeryan göbeği o az biraz kalacak o öyle
Teşekkürler canım dün duramadım ağrıdan eşim doktoru aradı ilacımı 4e çıkardı iyom birazCok Cok Gecmis olsun.. Sen iyiysen bebegin iyi olur.. Bence ne yap ne et bir Doktora gorun derim. Daha kötü olmadan.
Kızlar utanıyorum ama ağdaya gitmem lazım Sezeryan olanlardan ağda yaptıran var mı bi de 40 ım dolunca doktorum kontrole çağırdı alttan mı muayene edecek bilgisi olan var mı
Kızlar 40 gunluk bebeginize uyku konusunda birsey yaoiyormusunuz ? Yani benimki gündüz uyuyor sabahlari mutlaka 5 -5.30 gibi uyaniyir. Dun aksamustu dışardayken cok uyudu, aksam da 10 gibi uyudu gece 1.30 da cin gibi uyandi 3.30 a kadar zor uyuttum 5.30 da kalkti yine
Evet geçti bizim gözümuzün akması çay demini de çocuk doktoru önerdi dene istersen ben ona fırsat bulamadım hiç
Canım aynen bende öyle yapıyordum emzirme den önce direk gözüne sıkıp pamukla temizliyordumCanım benim kızında oldu gözü , pamuğu anne sütü ile sırılsıklam yapıp sildim , işe yarıyor epey
Aynı sorun bendede var bugün 4.30 da uyanmış ve hala uyumamış arada yarım saat kestiriyor yine uyanıyor..yarına misafirim var ve bütün işler olduğu gibi duruyorKızlar 40 gunluk bebeginize uyku konusunda birsey yaoiyormusunuz ? Yani benimki gündüz uyuyor sabahlari mutlaka 5 -5.30 gibi uyaniyir. Dun aksamustu dışardayken cok uyudu, aksam da 10 gibi uyudu gece 1.30 da cin gibi uyandi 3.30 a kadar zor uyuttum 5.30 da kalkti yine
Benim doktor sezaryenin haftasında kontrole çağırdı. Ben de merakla gitmiştim nasıl bakacak acaba diye. Sadece su geçirmez ameliyat bandını çıkardı. Geçmiş olsun iyileşmeye başlamış dedi. Bi daha ne zaman kontrol deyince yok dedi. İstiyorsan 1 ay sonra spiral icin gel dedi. Ben de bakar güzelce sanıyordum.Bende sezeryan oldum canım, benim bildigim hem ant yerine bakacak,hemde vajinal ultrasonla rahme bakacak son sağlam bir kontrol olacak , ben ona göre hazırlıklı gidicem,aklında bulunsun.
Benim arkadaşım da 40 i dolunca gitti alttan muayene etti doktor
Aynen tecrübe etmiş oldumlohusa halimizle alisveris bizim neyimize.
İnşallah canım bende göğüs yok koca göbek çok kötü duruyoBen de hastaneden çıktıktan sonra Ebru Şallı gibi dümdüz hiç hamile olmamış gibi cikican sandım.
Geçen seneki yazın giydiklerim olacak sanıyorum.
Ama maalesef biz tasecik anneyiz.
Biraz k ndimize zaman vermeliyiz.
Zamanla gidecek kilolar karinlar.
Onumuz yaz zaten . Bol emzirme bol hareket gider inşaallah
Peki ameliyat yeri ağda yapılır mı siz nasıl yapıcaksınız bilemedim ben kontrolden önce gidicem çünkü...Bende sezeryan oldum canım, benim bildigim hem ant yerine bakacak,hemde vajinal ultrasonla rahme bakacak son sağlam bir kontrol olacak , ben ona göre hazırlıklı gidicem,aklında bulunsun.
Benim arkadaşım da 40 i dolunca gitti alttan muayene etti doktor
Canım bende 1 hafta sonra gittim banyo bandını çıkartıp dikişleri aldı 40 gün sonra gene gel dedi...Benim doktor sezaryenin haftasında kontrole çağırdı. Ben de merakla gitmiştim nasıl bakacak acaba diye. Sadece su geçirmez ameliyat bandını çıkardı. Geçmiş olsun iyileşmeye başlamış dedi. Bi daha ne zaman kontrol deyince yok dedi. İstiyorsan 1 ay sonra spiral icin gel dedi. Ben de bakar güzelce sanıyordum.
Merhaba taze anneler :) herkes doğurmuştur artık. Bütün bebişler sağlıklıdır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?