yemek yedikten sonra mi oluyor bana da oyle bazen 5 sn kadar surup gectigi oluyor gunde bir iki kereKuzlar benim akşam üstü 6 gibi başlayan baş dönmem oluyor. O an ayağa kalksam düşüp giderim yani. O derece çok. Mide bulantısıda hala yok.
Naz sen de bulantı var mı canım ben de göğüs hassasiyeti dışında bir belirti Yok henüzyemek yedikten sonra mi oluyor bana da oyle bazen 5 sn kadar surup gectigi oluyor gunde bir iki kere
Zaten memleketten uzağız pek çıkmıyorum arkadaşlarla falan görüşüyoruz. İnşallah sağlıkla gelir yavrularımız. İnsan ister istemez endişeleniyorÇok fazla millet içine çıkma canım olduğunca ilk zamanları evde geçirmeye çalış benim eşimde ilk de öyle yaptı düşük olunca kendisi dedi söylemeyelim kimseye diye inşaallah bi şey olmaz korkma
Aynen canım dikkat ediyorum saol teşekkür ederim uzanıyim iyice bel çok kötü niye bu kadar ağrıyor anlamadımyok canim bi sey olmaz da sen dikkatli ol yine de .
Merhaba canınızı sıkmayın benim 7 gün geçmişti 11300 dü betam tek kese var ve kalp sesini 5+2 de duyduk dr ım perinatolog prof olabilir takılacak bi şey değil dedi üzerinde bile durmadı bence değeriniz de normal3536 çıktı, 6gün gecmişti.
Tabi endişelenmez mi canım o kadar uğraşıyorsun bi şey olacak korkusu mahvediyor hele ki öncesinde kayıp varsa Rabbim kimseye yaşatmasın... amin inşaallah canım sağlıkla kucağımıza aldığımızı görürüzZaten memleketten uzağız pek çıkmıyorum arkadaşlarla falan görüşüyoruz. İnşallah sağlıkla gelir yavrularımız. İnsan ister istemez endişeleniyorsizin ilk bebek mi?
Benim de ilk bir sene bekledik şimdi de korku sardı. Amin inşallah sağ salim alırız kucağımızaTabi endişelenmez mi canım o kadar uğraşıyorsun bi şey olacak korkusu mahvediyor hele ki öncesinde kayıp varsa Rabbim kimseye yaşatmasın... amin inşaallah canım sağlıkla kucağımıza aldığımızı görürüzAllah nasip ederse ilk olacak canım senin ?
Yemekten önce. Ama açlıktan değil.yemek yedikten sonra mi oluyor bana da oyle bazen 5 sn kadar surup gectigi oluyor gunde bir iki kere
Bende bugün bütün gün evham yaptım. Sıkıntı basıyor vallahi kalp atışları devam ediyordur di mi, bir sıkıntı yoktur di mi diye diye daraldım :)Ya bugün ben çok ayakta kaldım baya iş yaptım ağır bişey kaldırmadm ama çok eğilip kalktım yoruldum bı skinti olurmu sabah bı midem bulandı şimdi okadar midem bulanmiyor korku düşüyor bazen içime aman iyice elhamli oluyor her geçen günbelimde sabahtan akşama kadar ağrıdı sirtima dogrudoğ arada
Ayaklarını hafif yukarı koyacak şekilde uzan canım, bol su iç ve stres yapma. Ağrın azalacak göreceksinAynen canım dikkat ediyorum saol teşekkür ederim uzanıyim iyice bel çok kötü niye bu kadar ağrıyor anlamadım
Ah canım sorma hergun düşünüyorum :) insan acemi olunca yanlis bişey yapmaktan korkuyor ee haraketsizde olmuyor en ufak şeyi kafaya takar oluyor insan işte :) ank hissesicemde parmaklarımı karnıma hafif dokunduruyorum belki hissederim kalp atışı diyeBende bugün bütün gün evham yaptım. Sıkıntı basıyor vallahi kalp atışları devam ediyordur di mi, bir sıkıntı yoktur di mi diye diye daraldım :)
Sanırım hormonlardan :)
Sen çok yorma kendini canım, ilk 3 ay en çok dikkat edilmesi gereken zaman ama inan ev işiyle hoplamayla zıplamayla vs vs düşük olmaz deniyor alakası yok deniyor hatta. Rahat ol.
Amin canım amin daha keseyi bile görmedim ne alemde hiç bilmiyorum sağlık ocağındaki doktor 2 hafta sonra git dedi bende zaten erken gitmek istemediğim için bekliyorum :)Benim de ilk bir sene bekledik şimdi de korku sardı. Amin inşallah sağ salim alırız kucağımıza
bendede birkac gundur felaket gogus hasssasiyeti var ve buyuduler. ama cok sukur bulanti yokNaz sen de bulantı var mı canım ben de göğüs hassasiyeti dışında bir belirti Yok henüz
Dün dra gittim kese yamuk dedi, bozulmuş gebelik olabilir, yada henüz çok erken o yüzden dedi. Haftaya başka bi dra görünecem, bakalım bekliyorum. İçim rahat şimdi, herşey olacağına varır ma ben inanıyorum bu bebek benimle kalacak Allahın izniyle.Merhaba canınızı sıkmayın benim 7 gün geçmişti 11300 dü betam tek kese var ve kalp sesini 5+2 de duyduk dr ım perinatolog prof olabilir takılacak bi şey değil dedi üzerinde bile durmadı bence değeriniz de normal
Yamuk derken siz gördünüz mü ne gibiydi. Benim ki çam fıstığı gibiydi. Doktor yamuk falan demedi. Haftasıyla uyumlu dedi.Dün dra gittim kese yamuk dedi, bozulmuş gebelik olabilir, yada henüz çok erken o yüzden dedi. Haftaya başka bi dra görünecem, bakalım bekliyorum. İçim rahat şimdi, herşey olacağına varır ma ben inanıyorum bu bebek benimle kalacak Allahın izniyle.
Aynen öyle şu yer fıstığı varya kabuklu onun gibi bişeydi :) ya benim ilk gebeliğimde dr neler neler söyledi, tabi o zaman o konuşurken ben bebeğin elini kolunu gördüğüm için leylaydım pek takmadım.dr en kötüsünü söylemem gerek demişti. Sonra başka dra gidince bu ilk aylarda çok normal ben hastalarıma söyleme gereği bile duymuyorum, sadece dikkat et kanama olursa hemen gel diyorum ki bunu bütün hamileler bilir dedi. Eski druma randevu alcam. Bazı drlar en kötüsünü sıralıyorlar, şindiki drda ben ağlayınca en kötüsünü söyledim ki mahcup olmayayım üzülme sakın dedi espriler yaptı kendime geleyim diye sağolsun :) üzülmek yok, bu yol bize verildi sonuna kadar götürelim sağlıkla alalım kucağımıza inşallah.Yamuk derken siz gördünüz mü ne gibiydi. Benim ki çam fıstığı gibiydi. Doktor yamuk falan demedi. Haftasıyla uyumlu dedi.off off bu bebişleri sağ salim kucağımıza alabilecek miyiz ? Yok böyle stres
Benim dediğim işte yer fıstığının içi kabuğu değilde. Kimde rahat edersen oraya git. Söyleme tarzı çok önemli bence. Kötü bir şey yoksa bile o söylenenlerden sonra indan tedirgin oluyor. İnşaallah sağlıklı bir şekilde yola devam ederiz. Keseyi karından mı gördü vajinal mi baktı?Aynen öyle şu yer fıstığı varya kabuklu onun gibi bişeydi :) ya benim ilk gebeliğimde dr neler neler söyledi, tabi o zaman o konuşurken ben bebeğin elini kolunu gördüğüm için leylaydım pek takmadım.dr en kötüsünü söylemem gerek demişti. Sonra başka dra gidince bu ilk aylarda çok normal ben hastalarıma söyleme gereği bile duymuyorum, sadece dikkat et kanama olursa hemen gel diyorum ki bunu bütün hamileler bilir dedi. Eski druma randevu alcam. Bazı drlar en kötüsünü sıralıyorlar, şindiki drda ben ağlayınca en kötüsünü söyledim ki mahcup olmayayım üzülme sakın dedi espriler yaptı kendime geleyim diye sağolsun :) üzülmek yok, bu yol bize verildi sonuna kadar götürelim sağlıkla alalım kucağımıza inşallah.
Karnımdan baktı, alttan bakarsak net görürüz dedi ama ben istemedim.Benim dediğim işte yer fıstığının içi kabuğu değilde. Kimde rahat edersen oraya git. Söyleme tarzı çok önemli bence. Kötü bir şey yoksa bile o söylenenlerden sonra indan tedirgin oluyor. İnşaallah sağlıklı bir şekilde yola devam ederiz. Keseyi karından mı gördü vajinal mi baktı?
Benimkide karnımdan baktı. Alttan baksak bebeği görürüz ama riske atmayalım dedi. Bende tamam dedim. Salı günü gidicez tekrar. Allah ım hepimize nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar. Sağ salim alalım kucağımıza.Karnımdan baktı, alttan bakarsak net görürüz dedi ama ben istemedim.
Sizinle aramızda 11 gün var. Benim tahmini doğum internet hesaplamasına göre 12 mayıs yazıyor.Karnımdan baktı, alttan bakarsak net görürüz dedi ama ben istemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?