Zaten memleketten uzağız pek çıkmıyorum arkadaşlarla falan görüşüyoruz. İnşallah sağlıkla gelir yavrularımız. İnsan ister istemez endişeleniyor sizin ilk bebek mi?

3536 çıktı, 6gün gecmişti.
Merhaba canınızı sıkmayın benim 7 gün geçmişti 11300 dü betam tek kese var ve kalp sesini 5+2 de duyduk dr ım perinatolog prof olabilir takılacak bi şey değil dedi üzerinde bile durmadı bence değeriniz de normal

Zaten memleketten uzağız pek çıkmıyorum arkadaşlarla falan görüşüyoruz. İnşallah sağlıkla gelir yavrularımız. İnsan ister istemez endişeleniyor sizin ilk bebek mi?
Tabi endişelenmez mi canım o kadar uğraşıyorsun bi şey olacak korkusu mahvediyor hele ki öncesinde kayıp varsa Rabbim kimseye yaşatmasın... amin inşaallah canım sağlıkla kucağımıza aldığımızı görürüz Allah nasip ederse ilk olacak canım senin ?

Benim de ilk bir sene bekledik şimdi de korku sardı. Amin inşallah sağ salim alırız kucağımıza

Bende bugün bütün gün evham yaptım. Sıkıntı basıyor vallahi kalp atışları devam ediyordur di mi, bir sıkıntı yoktur di mi diye diye daraldım :)
Sanırım hormonlardan :)
Sen çok yorma kendini canım, ilk 3 ay en çok dikkat edilmesi gereken zaman ama inan ev işiyle hoplamayla zıplamayla vs vs düşük olmaz deniyor alakası yok deniyor hatta. Rahat ol.

Ah canım sorma hergun düşünüyorum :) insan acemi olunca yanlis bişey yapmaktan korkuyor ee haraketsizde olmuyor en ufak şeyi kafaya takar oluyor insan işte :) ank hissesicemde parmaklarımı karnıma hafif dokunduruyorum belki hissederim kalp atışı diye teşekkür ederim canım söylediklerini deneyeceğim çok saol

Dün dra gittim kese yamuk dedi, bozulmuş gebelik olabilir, yada henüz çok erken o yüzden dedi. Haftaya başka bi dra görünecem, bakalım bekliyorum. İçim rahat şimdi, herşey olacağına varır ma ben inanıyorum bu bebek benimle kalacak Allahın izniyle.

Yamuk derken siz gördünüz mü ne gibiydi. Benim ki çam fıstığı gibiydi. Doktor yamuk falan demedi. Haftasıyla uyumlu dedi. off off bu bebişleri sağ salim kucağımıza alabilecek miyiz ? Yok böyle stres

Yamuk derken siz gördünüz mü ne gibiydi. Benim ki çam fıstığı gibiydi. Doktor yamuk falan demedi. Haftasıyla uyumlu dedi. off off bu bebişleri sağ salim kucağımıza alabilecek miyiz ? Yok böyle stres
Aynen öyle şu yer fıstığı varya kabuklu onun gibi bişeydi :) ya benim ilk gebeliğimde dr neler neler söyledi, tabi o zaman o konuşurken ben bebeğin elini kolunu gördüğüm için leylaydım pek takmadım.dr en kötüsünü söylemem gerek demişti. Sonra başka dra gidince bu ilk aylarda çok normal ben hastalarıma söyleme gereği bile duymuyorum, sadece dikkat et kanama olursa hemen gel diyorum ki bunu bütün hamileler bilir dedi. Eski druma randevu alcam. Bazı drlar en kötüsünü sıralıyorlar, şindiki drda ben ağlayınca en kötüsünü söyledim ki mahcup olmayayım üzülme sakın dedi espriler yaptı kendime geleyim diye sağolsun :) üzülmek yok, bu yol bize verildi sonuna kadar götürelim sağlıkla alalım kucağımıza inşallah.

Benim dediğim işte yer fıstığının içi kabuğu değilde. Kimde rahat edersen oraya git. Söyleme tarzı çok önemli bence. Kötü bir şey yoksa bile o söylenenlerden sonra indan tedirgin oluyor. İnşaallah sağlıklı bir şekilde yola devam ederiz. Keseyi karından mı gördü vajinal mi baktı?

Karnımdan baktı, alttan bakarsak net görürüz dedi ama ben istemedim.

Karnımdan baktı, alttan bakarsak net görürüz dedi ama ben istemedim.
Benimkide karnımdan baktı. Alttan baksak bebeği görürüz ama riske atmayalım dedi. Bende tamam dedim. Salı günü gidicez tekrar. Allah ım hepimize nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar. Sağ salim alalım kucağımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…