Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah, ilk zamanlar hep böyle tedirgin gecer, sonu güzel olcak inşallah.Benimkide karnımdan baktı. Alttan baksak bebeği görürüz ama riske atmayalım dedi. Bende tamam dedim. Salı günü gidicez tekrar. Allah ım hepimize nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar. Sağ salim alalım kucağımıza.
goZukedebilir gozukmeyedebilir :)Kızlar merhaba,
Keseyi görünce bebek hemen gözüküyor mu yoksa daha sonra mı?
Ben de anlamadım bebeğin gözükmesi kalp atışı ile mi oluyor kese de bebek olup olmadığını nerden anlıyorlar ?goZukedebilir gozukmeyedebilir :)
ben tam bilmiyorum yanlis bilgilendirmek istemem ama kalpten once de anlayabiliyolar sanirimBen de anlamadım bebeğin gözükmesi kalp atışı ile mi oluyor kese de bebek olup olmadığını nerden anlıyorlar ?
Nasıl sabrettiniz bu kadar :) ama gidin bence ne olur ne olmaz bir görün kesenizi hatta şimdi gitseniz keseyle beraber bebeği de görürsünüz. Hiç ağrınız var mı?Amin canım amin daha keseyi bile görmedim ne alemde hiç bilmiyorum sağlık ocağındaki doktor 2 hafta sonra git dedi bende zaten erken gitmek istemediğim için bekliyorum :)
Kese görüldükten 2 hafta sonra falan bebek görülüyor canım.Kızlar merhaba,
Keseyi görünce bebek hemen gözüküyor mu yoksa daha sonra mı?
Bingooo:)) Abide hanımdan bahsediyorsun dimi canım bende ona gittim çünkü ilk ve son oldu tabi:))Ben de ilçesindeyim canim kumlucada. Gittim bugün çok ilgisiz ve soğuk bir doktordu. Kese var içinde birsey göremiyorum iki hafta sonra gel dedi. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
İlkinde gittim hemen alttan baktı kurcaladı da kurcaladı istemiyorum alttan bakmasını arkadaşımda bekledi 15 gün öyle gitti çokta sağlıklıydı bebeği :) ağrım yok çok şükür sadece göğüs hassasiyetim var canım :)Nasıl sabrettiniz bu kadar :) ama gidin bence ne olur ne olmaz bir görün kesenizi hatta şimdi gitseniz keseyle beraber bebeği de görürsünüz. Hiç ağrınız var mı?
canim cok gecmis olsun. hayirlisi sagliklisi olan olsun kendini uzme hersey yine yoluna girecektirGünaydın kızlar gece düşük yaptım çok üzgünüm buraya girebikirmiyim artık bilmiyorum bana verilen bilgileri listeye ekleyip konuyu başkasına devretmek istiyorum isteyen alabilir
benim de bulantim yok gogus hassasiyetim varNaz sen de bulantı var mı canım ben de göğüs hassasiyeti dışında bir belirti Yok henüz
Ben geçen salı gittim kese göründü. Alttan bakmasını ben istemedim. O biraz korkunçİlkinde gittim hemen alttan baktı kurcaladı da kurcaladı istemiyorum alttan bakmasını arkadaşımda bekledi 15 gün öyle gitti çokta sağlıklıydı bebeği :) ağrım yok çok şükür sadece göğüs hassasiyetim var canım :)
Sen baya erken görmüşsün maşallah canım bende gittiğimde hem kalp atışı hem kese görürüm inşaallahBen geçen salı gittim kese göründü. Alttan bakmasını ben istemedim. O biraz korkunçama inşallah sağlıklıdır tabi. Ben dayanamazsın sadece. Bir de benim karın ve bel ağrım çok fazla. Aslında göğüs hassasiyeti yok ama sol göğsümde hamile kalmadan önce de ağrı var ve bir kitle geliyor elime daha onun için gitmedim.
herkeste belirti farklı olabiliyormuş canım mesela benim adet sancım belden değil direkt rahimden vuruyordu ben bel ağrısı beklerken rahim ağrısı geldi.. göğsün için mutlaka görün canım inşaallah önemli bi şey değildir ama göster mutlakaBende de uyku problemi var canım uyurken sıçrıyorum sürekli ..amin inşaallah canım sağlıkla hayırla kucağımıza alalım inşaallahHamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren hem çok mutlu hem çok huzursuzum uyku uyuyamıyorumAllahım hepimize sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inş sağlıkla tamamına erdirsin

Aynen yaa . Tariften icime dogmustu zaten. Yakınlarda da hiç iyi bir doktor bilmiyorum. Her kontrolde de Antalya yolunu çekmek istemezdim ama çare yok. Tavsiye edebileceğiniz iyi bir doktor var miBingooo:)) Abide hanımdan bahsediyorsun dimi canım bende ona gittim çünkü ilk ve son oldu tabi:))