Yok canım, herkeste farklı olabiliyor,hiç takılma bunlara, senin bebisin herkesinkinden farklı kıyaslama hiç, kafanı bulandırma,keyfine bak :)5+2 de kese boyunu hatirliyor musunuz acaba
Bende bugün kontrplak gittim kesevar yolk kesecik var ama bebek hala yok boş gebelik dedi iki gün daha bekleyip. Kürtaj dedi okdr üzgünüm ki ağlamaktan helak oldum kürtaj cümlesi çok korkunc Allah hiçbirinize yasatmasin
Günaydın kızlar gece düşük yaptım çok üzgünüm buraya girebikirmiyim artık bilmiyorum bana verilen bilgileri listeye ekleyip konuyu başkasına devretmek istiyorum isteyen alabilir
Başka doktora gideceğim canım kesem 20cm şimdiye görünmesi gerek dedi bende. Yarın yine gideceğim. Ama cumaya kadar. Beklerm bakalmBen 6+2 karından keseyi gördüm. Bu hafta yine gidicez. Neden böyle acele ediyorsunuz. Bazı insanlar 8.9. Haftada görüyor. Lütfen acele karar vermeyin ve başka doktorada gidin
Belli olmaz yinede bekle benceBaşka doktora gideceğim canım kesem 20cm şimdiye görünmesi gerek dedi bende. Yarın yine gideceğim. Ama cumaya kadar. Beklerm bakalm
Allah ım hayırlısını nasip etsin inşaallahBaşka doktora gideceğim canım kesem 20cm şimdiye görünmesi gerek dedi bende. Yarın yine gideceğim. Ama cumaya kadar. Beklerm bakalm
Allahım mucizene can versin inş canımKızlar yarin kontrole gideceğim kalp atışı ve bebek görülmese kürtaj kararı vericiler 6+3 um. Lütfen .dua edin .Banaaaa bebegim gorulsun hayırlısı ilee
Ben geçen salı gittim kese göründü. Alttan bakmasını ben istemedim. O biraz korkunçama inşallah sağlıklıdır tabi. Ben dayanamazsın sadece. Bir de benim karın ve bel ağrım çok fazla. Aslında göğüs hassasiyeti yok ama sol göğsümde hamile kalmadan önce de ağrı var ve bir kitle geliyor elime daha onun için gitmedim.
Güzel bir dua Allah razı olsun ya çok duygulandımAllahım mucizene can versin inş canım
Allahım bu bulantı beni mahvetti. Yok mu bi çare. Tok olsam ayrı bulanıyo aç olsam ayrı bulanıyo. Tuzlu çubuk biraz bastırıyo. Ama o da 15 dk. Sonra yine aynı.3 gündür perişanım. Doktor randevum da cuma günü
Canım inş çok güzel haberler alırsın,içini ferah tut dua et bol bolNe
Güzel bir dua Allah razı olsun ya çok duygulandım
Kürtaj için çok erken bi karar zamanı benm 6+3te bebek görünmemişti radyoloji dr baktı ultrasondan boş kese dedi dr gittim hemen beni sakinleştirdi çok küçük,geç döllnme filan olablir diye şükür 6+5 gibi göründüKızlar yarin kontrole gideceğim kalp atışı ve bebek görülmese kürtaj kararı vericiler 6+3 um. Lütfen .dua edin .Banaaaa bebegim gorulsun hayırlısı ilee
İlk üç ay hicbisey yemesen bile bebeğe etkisi yok, senin sağlığın için kötü olur,bebek sendekini aliyo varolani yani.Ben 86 kiloyka hamile kaldım kızlar şu an 82ye düştm bulantıdan dr iyi diyo ama doğru dürüst protein filn tüketwmiyorm
Öyle güzel tabi ama bulantı olmayınca boş gebelik falan diyorlarBulantı olmaması çok güzel, hamileliğinin tadını çıkar bence, surekli dizi film izleyen ben bulantidan bunları yapamıyorum. İş yerinde zor oluyor , birçok insanda bulantı olmuyor zaten,hatta hissetmesini hiç diyenler bile var, rahat ol canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?