Doktorun verdiği ultrason kağıdının altında beklenen doğum tarihi yazıyor bende. Eğer sende yazmiyorsa haftana göre internette otomatik hesaplayicilar var oradan da öğrenebilirsin canım.

:) 17 mayısmış

9+5 sin herhalde şu anda. Kafadan küçük bir hesap yaptım da :) inşallah sağ salim kucağına alırsın canım.

aslında değilim son adet tarihim 10 ağustos. ama bebek 9+2. 17 mayıs çıktı programda sat yazınca

aslında değilim son adet tarihim 10 ağustos. ama bebek 9+2. böyle çıktı programda yazınca

Kendimle mukayese ettim de ... Benim de son adet tarihi 5 Ağustos tahmini doğum 12 Mayıs. 10+3 bugün. Aramızda beş gün var yani. Senin de 9+5 olman gerekiyor ama bebeğin ultrasonda birkaç gün küçük çıkmış olabilir. Normal bunlar. İlerleyen haftalarda öne bile geçebilir. Çoğunlukla öyle oluyor

hehe benden önce doğurucaksın :) bakalım nasıl oluyormuş :) kontrolüm 12. haftada bu arada. en son gebelik rutin tahlillerinin tamamı yapıldı.

bende de geçmiyor sinir oldum

Benim de ağzımın içinde tuhaf bir tat var
Hiçbir şeyden lezzet alamıyorum
İştah sıfır

13 haftalık hamileyim
Daha bir bardak bile süt içmedim
Yumurta çok nadir yiyorum
Bebeğime karşı kendimi suçlu hissediyorum

hehe benden önce doğurucaksın :) bakalım nasıl oluyormuş :) kontrolüm 12. haftada bu arada. en son gebelik rutin tahlillerinin tamamı yapıldı.

Ben de 12.haftada gideceğim inşallah. Doktorun her şey yolunda diyorsa sorun yoktur inşallah canım. Ben de bir şikayetim olmadikca 12.haftayi bekleyeceğim. İnşallah da bir sikayetimiz olmaz

Bana da 1 ay sonra gel dedi ama bnde bekleyemiyorum.tam 1 ay olmadan gitcem bi kac gun kacamak yapcam

Bende az once kontrolden ciktim.hersey superdi eller kollar durmuyordu 9 gun once gitrigimde minnacik fasulye gibi birsey vardi ama bugun gorunce sok oldum.nasil birden bukadar buyudugune.10+3um nornalde 10+6ciktim.insallah kucuk kizim gibi ilerden cok girmez zamaniyla uyumlu gider.sanki ilk gebeligim gibi onu hareket ederken gorunce bir heyecanlandim ki sormayinnn.ben hem.kendim.istedigim.icin hemde bir once dusugum.oldugu icin 10 gunde bir gidiyorum ben ilk basta 1 hafta araylaydi simdi 10 gunde bir gidiyorum yine 10 gun sonra gidicem komple tehlike gidene kadar 10gunde 1 cagirin beni dedim.doktorumda sagolsun beni tanidigi icin tamam sen 10 gunde 1 gel dediikili testi 2.co cocuhumdada sadece ense kalinligi ile burun kemigine bakmisti kendi kan tahlili yapmamistik bundada ben burda bakarim.teste gerek yok dedi.simdilik benden bu kadar haberler

Gözün aydın canım. İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın .

masallah canım çok sevindim güzel haberlere :)

13.haftada geçmesi gerekmiyor mu ya benim umudum .Hep geçecek diye

Merhaba kızlar
Eşinizle aranız nasıl ?
Ben parfüm kokusundan çok rahatsız oluyorum rahatsız olduğumu bildiği için diğer odada yatıyor duş al diyorum üşeniyor çok içime sinmiyor ayrı yatması ama midem bulanıyor koku burnuma gelince

Bende eşimin normal ten kokusundan rahatsızım ama arkam donuk olunca sorun olmuyor yanyana yatınca alınca kokusunu midem bulanıyor :)) söylemedim eşime o biraz alıngan çünkü böyle şeylerde. Parfüm daha kötü yapıyor zaten.

Günde iki kere duş aldigi icin ondan koku gelmiyoda, koltuk altına sürdüğü şey aşırı tiksinc geliyo onuda evde akşam duş alınca surmuyo gece rahat oluyo, onun duş jelleride midemi kaldiriyo o yüzden aynı banyoyu kullanmıyorum. Onun kullandığı banyodaki o kokular çok fena geliyo , ben dişimi fircalayamiyorum şöyle üstün körü,dişimi fırçalarken çok kustum, yemeklerden önce fircaliyorum bazen gece yediklerim ziyan olmasın diye fırçalamadigim oluyo mecbur, bulantı hafifledi dün akşama kadar hiç yoktu yemek yiyince biraz başladı ,ama buna da şükür ,koku hassasiyetim üst seviyede

Ben diyorum her şeyi alındığını sanmıyorum biliyo çünkü kadın halinden hamileliğin ilk zamanlarının zor olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…