Günaydın canımHerkese Günaydın kızlar..
Endişelerle dolu bir hafta sonu geçirdim.
Hiç hamile değilim gibi sanki. Sıfır belirti yaşıyorum. Aslında bu haftalarda belirtiler geçer ama nedense çok endişeliyim..
Bu düşüncelerden kurtulmam lazım
Günaydın akıntısı olan var mı ?
Aaaa geçmiş olsun bende acaba enfeksiyon mu oldu diye düşündüm antibiyotik kullanmadınız mıGünaydın
Benim çok aşırı var
İdrar yolu enfeksiyonum var ve bir aydır düşmüyor enfeksiyon
Her gün sancidan kivraniyorum
çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versinKızlar ben persembe günü bulantı dan hastaneue yattıgımı söylemiştim bugun da ne yazıkki kanamam oldu progestan içip sırt üstü yatmamı söylediler ama niye böyle bişey oldu anlamadım persembe günü ultrason da gayet iyiydiler anlıycanız ben yatmaua devam ediyorum duanıza talibim
1,20 çıktı benimkiarkadaşlar tsh değerleriniz ne çıktı? benim 2.79
benim var hamilelikten öncede vardı..ama idrar yanması veya başka şikayetim yokGünaydın akıntısı olan var mı ?
2.68 benim doktor önemli değil dediarkadaşlar tsh değerleriniz ne çıktı? benim 2.79
Benimde yok canımslm kızlarrr çok yazamıyorum ama okumaya çalışıyorum ben ikili test istemedim sadece ense kalınlığı ve burun kemiğine bakıldı normal çıktı çok şükür bikaç gün geriden geliyo ama çok sorun değil dedi..ultrasondaki doktor pipi var gibi dedi ama kendi doktorum yok çok erken daha görmek için dedi 5 kasıma randevu aldık (= bi sorun olmasında cinsiyet hiç mühim değil dünyalar tatlısı bi kızım var heyecanla kardeş bekliyoruz (=
çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
1,20 çıktı benimki
benim var hamilelikten öncede vardı..ama idrar yanması veya başka şikayetim yok
Bence de 7. Aydan sonra yapmak daha iyiHerkese merhabalar, dün kontrole gittik.
9+4'üz bugün
2.5 cm olmuş bebeğim ve her şey yolunda gözüküyordu.
ilk gebeliğim bu ve çok bilgisiz olduğum konular var
mesela alışveriş için en doğru zaman 7. ay mı olmalı yoksa cinsiyetini öğrenince mi?
bunu sormamın nedeni; arkadaşım bebeğinin odasını yaptırdığında aylarca o mobilya kokusu çıkmadı... tecrübeli annelerden fikir rica ediyorum
hepimiz sağlıkla alalım evlatlarımızı inşallah kucağımıza
Ben onu anlayamadım hiç :)nub teorisi tuttran varmı bu arada aranmızda (= sanki öyle bişeyler okumuştum geçmişte (=
Senin ki sanki kız bebek belirtileri gibi canım :) sanki kızın olucakmış gibi hissettim nedense sende :) Tabi inşallah sağlıkla sıhatle Allah gönlüne göre versin önce canımKoku hassasiyetinin doğurana kadar pek geçeceğini sanmıyorum canım bunada şükür diyelim iştahsızlığa da çözüm bulursam iyi olacak 4 kg verdim hamile kaldığımdan beri
Aaaa geçmiş olsun bende acaba enfeksiyon mu oldu diye düşündüm antibiyotik kullanmadınız mı
Günaydın kızlar.. bana gün aymadı malesef dünden beri felaket bir baş ağrısı çekiyorum gözüme uyku görmedi Mode bulantısı baş ağrısı mahvoldum ve ise gitmek zorundayım bu halde napıcam ben şaşırdım aranızda minoset kullanan var mi
Bulantılar artık sabaha düştü kuzum. Tokken sıkıntım yok. Ama dün bir düğüne katıldık orda aniden dibimde konfeti patlattılar aklım çıktı çok korktum ondan sonra kasıklarım kasıldı sürekli çok ağrım oldu dün gece. Allahtan bugün kontrol günümdü doktor hiç kalkmadan yatman lazım dedi düşük tehdidi olabilir dedi. Aniden olunca çok korktum maalesef. Onun dışında enfeksiyon geçmiş kan değerlerimde hiç sıkıntı yok. Folik asiti bıraktık folat değeri çok yüksek çıktı decavite ve coledana başladık içinde biraz folik asit varmış o sana yeter dedi. Bebek sata göre 11+5 ama 12+2 çıktı ikili test yaptık. Ensesini ölçmek için uyandırmaya çalıştı baya sıpam uyanmadı bir türlü uğraştı baya uyandı sonra elini yüzüne kapattı sürekli kocaman olmuş :) büyük ihtimalle erkek çünkü pipisini bende gördümSenin ki sanki kız bebek belirtileri gibi canım :) sanki kızın olucakmış gibi hissettim nedense sende :) Tabi inşallah sağlıkla sıhatle Allah gönlüne göre versin önce canıminşallah geçer bulantıların halsizlik
Benim sıpada uyanmak bilmedi :) çok büyümüşler dimi çok şaşkınım öncekilerde nokta kadar olunca kocaman bebiş çok farklı hissettirdi bana hala gözümün önünde ellerini yüzüne kapatışı geliyor :)Günaydın kızlar Cumartesi kontrolümüze gittik biraz uykucuyuz biz doktorumuz ense kalınlığını ölçmek için baya uğraştı ama ense kalınlığı burun kökü falan iyimiş Kan tahlilimizide verdik bu hafta içi çıkacak sonuçlarımızKendini göstermemek için çok uğraştı ama doktorumuz kesin olmamakla beraber Kıza benzetti
Antibiyotiksiz geçmez o balım ben 5 gün suprax kullandım sıfırlanmış çok şükür enfeksiyonGünaydın
Benim çok aşırı var
İdrar yolu enfeksiyonum var ve bir aydır düşmüyor enfeksiyon
Her gün sancidan kivraniyorum
ay hiç sorma canım ya çok değişik bi duygu gerçekten muzice dedikleri şey bu olsa gerekBenim sıpada uyanmak bilmedi :) çok büyümüşler dimi çok şaşkınım öncekilerde nokta kadar olunca kocaman bebiş çok farklı hissettirdi bana hala gözümün önünde ellerini yüzüne kapatışı geliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?