Günaydın canım
İçini ferah tut riskli dönemleri atlatıyoruz inşallah

kızlar bişe sorucam ultrason kağıdında GA hafta ve gününü yazıyor ya onun yanında yüzdeli bir değer daha yazıyor o nedemek acaba geçen hamilelik sürecinimi gösteriyor

slm kızlarrr çok yazamıyorum ama okumaya çalışıyorum ben ikili test istemedim sadece ense kalınlığı ve burun kemiğine bakıldı normal çıktı çok şükür bikaç gün geriden geliyo ama çok sorun değil dedi..ultrasondaki doktor pipi var gibi dedi ama kendi doktorum yok çok erken daha görmek için dedi 5 kasıma randevu aldık (= bi sorun olmasında cinsiyet hiç mühim değil dünyalar tatlısı bi kızım var heyecanla kardeş bekliyoruz (=

çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
arkadaşlar tsh değerleriniz ne çıktı? benim 2.79
1,20 çıktı benimki
Günaydın akıntısı olan var mı ?
benim var hamilelikten öncede vardı..ama idrar yanması veya başka şikayetim yok

Benimde yok canım

Bence de 7. Aydan sonra yapmak daha iyi

nub teorisi tuttran varmı bu arada aranmızda (= sanki öyle bişeyler okumuştum geçmişte (=

Koku hassasiyetinin doğurana kadar pek geçeceğini sanmıyorum canım bunada şükür diyelim iştahsızlığa da çözüm bulursam iyi olacak 4 kg verdim hamile kaldığımdan beri
Senin ki sanki kız bebek belirtileri gibi canım :) sanki kızın olucakmış gibi hissettim nedense sende :) Tabi inşallah sağlıkla sıhatle Allah gönlüne göre versin önce canım inşallah geçer bulantıların halsizlik

Kızlar benim aşırı derece de mide yanmam ve ağrım oluyor. Özellikle sabahları

Merhaba kızlar :) İyisinizdir inşallah hepiniz
benim mide bulantıları da arada beni yokluyor gidiyor.
Bu multi vitamin hapını ben yutamıyor büyük hapları zaten yutamıyordum bende napıcam bilmiyorum.

Parol kullanmıştım bir kere canım ben de senin gibi dayanamayacağım noktaya gelmişti. Deneyimli çok çocuklu arkadaşlarım parol ve minoseti zorda kalınca kullanabileceğimi söylediler.

Bulantılar artık sabaha düştü kuzum. Tokken sıkıntım yok. Ama dün bir düğüne katıldık orda aniden dibimde konfeti patlattılar aklım çıktı çok korktum ondan sonra kasıklarım kasıldı sürekli çok ağrım oldu dün gece. Allahtan bugün kontrol günümdü doktor hiç kalkmadan yatman lazım dedi düşük tehdidi olabilir dedi. Aniden olunca çok korktum maalesef. Onun dışında enfeksiyon geçmiş kan değerlerimde hiç sıkıntı yok. Folik asiti bıraktık folat değeri çok yüksek çıktı decavite ve coledana başladık içinde biraz folik asit varmış o sana yeter dedi. Bebek sata göre 11+5 ama 12+2 çıktı ikili test yaptık. Ensesini ölçmek için uyandırmaya çalıştı baya sıpam uyanmadı bir türlü uğraştı baya uyandı sonra elini yüzüne kapattı sürekli kocaman olmuş :) büyük ihtimalle erkek çünkü pipisini bende gördüm bende durumlar böyle o iyi olsunda bulantılara da razıyım çok telaşlandım ağladım iyi çok şükür. Rabbim sağlıkla biran evvel doğurmak nasip etsin hepimize

Benim sıpada uyanmak bilmedi :) çok büyümüşler dimi çok şaşkınım öncekilerde nokta kadar olunca kocaman bebiş çok farklı hissettirdi bana hala gözümün önünde ellerini yüzüne kapatışı geliyor :)

Günaydın
Benim çok aşırı var
İdrar yolu enfeksiyonum var ve bir aydır düşmüyor enfeksiyon
Her gün sancidan kivraniyorum
Antibiyotiksiz geçmez o balım ben 5 gün suprax kullandım sıfırlanmış çok şükür enfeksiyon

ay hiç sorma canım ya çok değişik bi duygu gerçekten muzice dedikleri şey bu olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…