Ben akşam uzanınca çok hissediyorum ama bugün usgde kıpır kıpır ederken hiçbirşey hissetmedim bilemedim acaba doktor aleti bastırdığı için mi? Normalde hissediyorum ama bağırsak hareketide olabilir
Kalp atışı gibi seyirme gibi nasıl tarif etsem genelde sol tarafımda oluyor doktora sordum bebek şuan tam ortada dedi sadece kafası kesenin içinde soldaymış ilk gebelik olunca seçemiyorum galiba. Önceden bağırsak hareketi diye birşey hissettiğimide anımsamıyorum dikkat etmediğimden.bağırsak hareketi ile çok farklıdır bebişinkiler. pıtır pıtır vurur seyirir vs. ben daha hissetmiyorum ya merakla bekliyorum. en özel zamanları. maşallah size.
Önce sağlıklı olsun da tabiki kız olursa bonus olmuş olacakYaş ta kemale erdi ne yapacağız bakalımayy tabi heyecanlı olursunuz. ilk gibi. nasıl bir süpriz ama maşallah. sağlıkla kucağımıza alırız innnşaaAllah . geç dölenme genelde kız bebek oluyor. benimde 3. bebeğim. benimkide geç döllenme kız bekliyorum hayırlısıyla .
yaş kaç bu arada. nedense hep hayalimdir son demimde bir tane bebişim olsun. tabi sağlıklı olsunlar hayırlısı neyse o olsun .Önce sağlıklı olsun da tabiki kız olursa bonus olmuş olacakYaş ta kemale erdi ne yapacağız bakalım
39 :) İnşallah hepimiz için sağlıklı ve hayırlı olsun yeni bebişler.yaş kaç bu arada. nedense hep hayalimdir son demimde bir tane bebişim olsun. tabi sağlıklı olsunlar hayırlısı neyse o olsun .
Gerçekten mi ya işe yaramıyor diyende old nerden aldin canimkizlar bileklik geldi. bende ise yaradi aksam rahat ettim. an itibariyle fe kendimi iyi hissediyorum. midem bulanmiyo.
ayy tabi heyecanlı olursunuz. ilk gibi. nasıl bir süpriz ama maşallah. sağlıkla kucağımıza alırız innnşaaAllah . geç dölenme genelde kız bebek oluyor. benimde 3. bebeğim. benimkide geç döllenme kız bekliyorum hayırlısıyla .
Şimdi önceden hic kulkanmadigim bir ilaç vermis adı symbicort.prospektusunde hamilelikte kullanmayin yazıyor. Ama başlıcam galiba. Tesekkur ederim
Geç döllenmenin kız olduğunu nereden biliyorsunuz, hiç duymamistim merak ettim
Bu haftalarda hissetmek çok zor. Ben ilk hamileliğimde 19. Haftada hissettim ve bildiğin kelebek kanadı gibi ama kız olduğu için erkekler erken mi hissedilir bilemiyorum. 2. Hamileliklerde daha erken hissediliyormuş bakalım merakla bekliyorum. Ben de bu mide bulantısı olayını merak ediyorum, erkek bebek olursa daha az mide bulantısı olurmuş doğruluk payı var mı acaba?gebiş hatunlar nasılsınız. benim bulantılar azıcık nefes aldırıyor ili gündür elhamdülillah. inşallah tamamen geçer. erkek bebekler çok erken hissediliyor , bebişini hissedenler varmı. ben sırt üstü uzanınca sanki nabzım göbeğimde atıyor baya hissediyorum. sizlerde durumlar nasıl.
Bu haftalarda hissetmek çok zor. Ben ilk hamileliğimde 19. Haftada hissettim ve bildiğin kelebek kanadı gibi ama kız olduğu için erkekler erken mi hissedilir bilemiyorum. 2. Hamileliklerde daha erken hissediliyormuş bakalım merakla bekliyorum. Ben de bu mide bulantısı olayını merak ediyorum, erkek bebek olursa daha az mide bulantısı olurmuş doğruluk payı var mı acaba?
Hadi bakalım ben de merak ettim şimdi. Benim de bu sefer mide bulantım yok gibiydi ama bugün akşam yemek yiyemedim pek içim almadı resmen, başlaycak herhalde yavaş yavaş dedim. Kızımda ilk üç ay hayattan soğumuştum mide bulantısı yüzünden, insanlar kokuyordu dünya kokuyorduaynı beni anlatıyorsun
ilk gebeliğim erkek , hem az mide bulantısı yaşadım erken bitti ve bu kadar zor değildi. ve 11.haftada kelebek kanadı gibi seyirmeler hissetmeye başladım
2.gebelikte daha erken hissediliyor dediler ama ben çok geç hissettim nerden baksam 16.haftaları buldu ve çok az hareket ederdi kızım . çok mide bulantısı yaşadım kızımda. şimdiki gebeliğim kızımdaki gibi. bakalım erkek olursa çok şaşırırım. hayırlısıyla
maşallah 9.haftadasın başlamaz inşallah ya. bak senedede belirtiler aynı gibi. bakarsın erkek olur hayrıslısya .Hadi bakalım ben de merak ettim şimdi. Benim de bu sefer mide bulantım yok gibiydi ama bugün akşam yemek yiyemedim pek içim almadı resmen, başlaycak herhalde yavaş yavaş dedim. Kızımda ilk üç ay hayattan soğumuştum mide bulantısı yüzünden, insanlar kokuyordu dünya kokuyordu
Ya benim bir hafta geriden geliyor o yüzden 8 gibi aslında. Kızımda da 7.hafta başlamıştı o yüzden bilemiyorum yine de kızı olunca erkek düşüyor insanın aklına. Ama tabi sağlıklı olsunlarda kız erkek hepsi Allahtanmaşallah 9.haftadasın başlamaz inşallah ya. bak senedede belirtiler aynı gibi. bakarsın erkek olur hayrıslısya .
Ya benim bir hafta geriden geliyor o yüzden 8 gibi aslında. Kızımda da 7.hafta başlamıştı o yüzden bilemiyorum yine de kızı olunca erkek düşüyor insanın aklına. Ama tabi sağlıklı olsunlarda kız erkek hepsi Allahtan
birçok yerde okudum , tıbbende öyle olduğunu okumuştum. tabi farklılıklar olabilir. kesin diye birşey yok. ama bende doğru çıktı... kızım geç döllenme. oğlumda baya erken izledik herşeyi.
bakalım burdan yazarız inşallah.Benimkide geç döllenme,bakalım sonuç ne çıkacak :)
Evet insan merak ediyor belirtiler ortak olabilir diye, eskiden karnı belli olunca tahmin yürütürlermiş ultrason yok bişey yok biz 3-4 ay sabredemiyoruz, şuan belli aslında herşey sadece biz bilmiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?