Kizlar mide bulantisi istahsizlik icin harşlanmis patates cok iyi geliyo.tuz limon baharat atip sade yiyin cok iyi geliyo.az once midem kotu oldu acim canm bisey istemedi midem bulandi.koca bi tabak patatesi catalladim yedim cok iyi oldu.
Ben onu yiyorum canm özellikle sabah kahvaltılarında ama iki saat sonra yine .acıkıyorum yine midem ağrıyor bulanıyor yesem bir türlü yemesem bir türlü ben çubuk kraker ile besleniyorum sanirim

Kizlar mide bulantisi istahsizlik icin harşlanmis patates cok iyi geliyo.tuz limon baharat atip sade yiyin cok iyi geliyo.az once midem kotu oldu acim canm bisey istemedi midem bulandi.koca bi tabak patatesi catalladim yedim cok iyi oldu.

Bende yağlı salcali bı yemek yesem midem bulantiya karışık bişey oluyo, aç olunca superim:) bugünde domates soslu kızartma yaptım canım cekiyodu ama kusmak istiyorum şuan,ağır geldi, sen patates deyince canım közlenmiş patates çekti:)

Kaç haftalıksın canım ?
benim 5-6-7 haftalar fenaydı şimdi gayet iyiyim koku dışında
Yemek yiyince mideme oturmuş gibi oluyo yemekler gaz oluyo midemde şimdilerde
11 haftamdayım
12. Haftadayım bende değişen azalan birşey yok hala sabahları kusmaya devam iştahsızlık olabileceği en yüksek seviyede meyve olmasa yanmıştım diyeyim umarım biran evvel düzelir tam düzeldi diyorum artarak geri geliyor

Evet canım bende aynıydım ağlıyodum hergun, bıçak gibi kesildi bulantı çok çok hafif arada onu farketmiyorum bile. Şuan hamileliğin keyfini almaya başladım.ins en kısa zamanda sende rahatlarsın canim
Umarım balım umarım

Aynen. Canım isyan etmiyorum ama bazen dayanamiyorum bende bugün 53kilo olmuşum .git Gide kilo veriyorum çünkü birşey yiyemiyorum yediğimde de daha kötü oluyorum
Yok mu çözümü ya bunun ilaç bile fayda vermiyor artık bana neye bulanıyor anlamıyorumki artık tansiyonum yerlerde geziyorum resmen canım Allah yardımcımız olsun

Cnm firinin vardr kesin.patatesleri tepsiye tum koy.közde pismis gibi oluyo.yap ye canin cekmesin

Günaydın kızlar.. bana gün aymadı malesef dünden beri felaket bir baş ağrısı çekiyorum gözüme uyku görmedi Mode bulantısı baş ağrısı mahvoldum ve ise gitmek zorundayım bu halde napıcam ben şaşırdım aranızda minoset kullanan var mi

Son düzenleme:
Arkadaşlar günaydın , iyi haftalar olsun.
Cuma günü iki test için gittim ultrasın da her şey çok şükür iyi çıktı. Kan sonucumu kısmetse Çarşamba Perşembe alıcam.
Doktor 12. haftada görünüyorsun şu anda dedi, aslında 11+1. haftamdaydım. Adet tarihini 27 Temmuz gibi düşünelim dedi hatta notlarını öyle değiştirdi.
Şu an için sorun yok kısmetse. Sadece hafifte olsa mide bulantım var

Günaydın kızlar Cumartesi kontrolümüze gittik biraz uykucuyuz biz doktorumuz ense kalınlığını ölçmek için baya uğraştı ama ense kalınlığı burun kökü falan iyimiş Kan tahlilimizide verdik bu hafta içi çıkacak sonuçlarımız Kendini göstermemek için çok uğraştı ama doktorumuz kesin olmamakla beraber Kıza benzetti

Eklentiler

• c319af52-c0d9-4686-a4a4-a049bb55f9d7.webp
    29 KB · Görüntüleme: 73
Maşallah canım çok sevindim bende cuma günü gideceğim inşallah güzel sonuçlarla gelirim:))
Maşallah canım ne kadar büyümüş çok sabırsızlandım şimdi cuma günü gitmek için :)) Kıza benziyor demek ne güzel :))

Geçmiş olsun canım. Yanlış bilmiyorsam hamilelikte sadece parol kullanılıyor. Doktoruna danışmadan ilaç kullanma..

arkadaşlar tsh değerleriniz ne çıktı? benim 2.79

Hadi gözünaydın. İnşallah sonuçlarında güzel çıkar.

Maşallah kızına :)) Muayneden yarım saat önce tatlı yiyince uyanıyorlar:)

Herkese Günaydın kızlar..
Endişelerle dolu bir hafta sonu geçirdim.
Hiç hamile değilim gibi sanki. Sıfır belirti yaşıyorum. Aslında bu haftalarda belirtiler geçer ama nedense çok endişeliyim..
Bu düşüncelerden kurtulmam lazım

Ay aynen canım şimdi herşeyi çok net insanın içi kıpır kıpır oluyor inşalah sende bebişinin çok güzel görürsün

Ay maşallah ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…