İnşaallah sabırsızlıkla bekliyorum o günleri :))Amin canım.. Tekmelerini hissettiğimiz günler gelsin inşallah rahatlarız biraz daha. Rabbim herkesin yavrusunu korusun
Keske evlerimizde ultrason olsa özledigimizde baksakAynı şeyi bende düşünüyorum, bir hafta oldu göreli ama merak içindeyim. İkili testim de çıkmadı henüz herşeyi merak ediyorum bebekle ilgili. Herkes aynı şeyi yaşıyor sanirim
Bende geçmedi hiçte azalması hatta dinle bugün yine çok kötü geçiyor ki 10.haftdayim seninle aynı günlerimiz . Ve ben gerçekten bazen Allah'a yalvarıyorum çünkü dayanılmaz derecede kötü oluyorumCanlar iyi pazarlar herkese.. çoktandır bulantıdan doğru düzgün ev işi yapamıyodum. İçim içimi yiyodu. Bulantım biraz azalmıştı ama kafamı resmen dik tutamıyodum sersemlik vardı. Hep yatmak istiyodum. Çok şükür bugün kalktım biraz da temizlik yapabildim. allahım hamileliğin güzel günlerine geçmek istiyorm artıkburda da okuyorum. Düzelenleri valla umut oluyo bana . Sizlerde durumlar nasıl?
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah.Kızlar ben persembe günü bulantı dan hastaneue yattıgımı söylemiştim bugun da ne yazıkki kanamam oldu progestan içip sırt üstü yatmamı söylediler ama niye böyle bişey oldu anlamadım persembe günü ultrason da gayet iyiydiler anlıycanız ben yatmaua devam ediyorum duanıza talibim
Sağlıkla ve zamanlıca dünyaya gelsin inşallah. Rabbim yar ve yardimcin olsun.iyi,güzel şeyler düşün hep ki öyle şeyler olsun ❤Kızlar ben persembe günü bulantı dan hastaneue yattıgımı söylemiştim bugun da ne yazıkki kanamam oldu progestan içip sırt üstü yatmamı söylediler ama niye böyle bişey oldu anlamadım persembe günü ultrason da gayet iyiydiler anlıycanız ben yatmaua devam ediyorum duanıza talibim
Canlar iyi pazarlar herkese.. çoktandır bulantıdan doğru düzgün ev işi yapamıyodum. İçim içimi yiyodu. Bulantım biraz azalmıştı ama kafamı resmen dik tutamıyodum sersemlik vardı. Hep yatmak istiyodum. Çok şükür bugün kalktım biraz da temizlik yapabildim. allahım hamileliğin güzel günlerine geçmek istiyorm artıkburda da okuyorum. Düzelenleri valla umut oluyo bana . Sizlerde durumlar nasıl?
Bende geçmedi hiçte azalması hatta dinle bugün yine çok kötü geçiyor ki 10.haftdayim seninle aynı günlerimiz . Ve ben gerçekten bazen Allah'a yalvarıyorum çünkü dayanılmaz derecede kötü oluyorum
Bende geçmedi hiçte azalması hatta dinle bugün yine çok kötü geçiyor ki 10.haftdayim seninle aynı günlerimiz . Ve ben gerçekten bazen Allah'a yalvarıyorum çünkü dayanılmaz derecede kötü oluyorum
Canım az kalmış biraz dayan
12 veya 13. Haftaya gelince inşallah tamamen biter
Ben de her gün ağlıyordum
Hatta eşime kızıyordum bebek benim neyime, ne diye biz bebek yaptık falan diyordum sürekli
Psikolojim bozulmuştu artık, evimden hatta kocamdan bile nefret ediyordum sanki ama geçti çok şükür
Biraz koku hassasiyetim var şuan
Bir de eşime karşı yakın olamıyorum kardeş kardeş takılıyoruz
Ben 14+3 haftalığm canım
Bulantılarım nerdeyse tamamen bitti
Bugün ben de çok şükür eski günlerdeki gibi temizlik yapabildim
Uzun zamandır sürekli yatış halindeydim
Tabi temizlik yorucu oluyor artık
İşlerim bitti ama ben de bittim :)
Yerleri de elle silmeden içime sinmedigi için eğilip sildim o da çok yordu
Şimdi nevresim de değiştirip makinaya attım
Duş alıp artık dinlenmeye geçeceğim :)
Canım o kardeşlik bizde de varbiraz üzülüyorum ama napıyım bu bi süreç geçecek diyorum içimden
Canım eğilip silme canına yazık, ben temizlik hastasıydim evlendiğimde eşim şok olmuştu normal değil diyordu temizlik adına yaptıklarımdan ve yasattiklarimdan utandım tabi sonrasında. Evleneli bir yıl olmuştu Nefes alamamaya basladm astım olmuşum kullandığım çamaşır suyu ve temizlik maddelerinden . Yere eğilip silmezsem pis gelirdi , eşim temizlik yaparken silme işini kendi yapmaya başladı moplar aldı çeşitli ,o dilediği için ben silemedim çok kiziyordu, sonra bir arkadsimda yerlere eğilip silmekten dolayı dizlerinde hastalık başladığını öğrendim.annem de ayni şekilde rahatsızlandı doktor doktor gezdim peşinde. Üstüne astım olup ilaca bağlı kalınca dedim bu böyle olmaz. Olduğu kadar olsun. Çok güzel süpürüp kaliteli bir viledayla mikrofiber vs oluyo silince mis gibi, toz mu kalıyor kalsın moduna girdim. Dünyada rahatlık varmış. Hele misafir gelecekse evi kirklardim ,misafir gidince ev rezil olurdu, artık misafire önce süpürüp şöyle bir toz alıyorum en fazla,misafir gidince detaylı temizliyorum. Birde çocuğu olanlar hiç kokulu deterjan kullanmasın bendeki astım annemin temizlik hastalığının önemli bir sonucu, ev hergun çamaşır suyuyla silinirdi onları soluya soluyoa 30 yaşında astım oldum. Tavsiyem kullanmayın.suan çamaşır suyu doksem evde biyere öksürük krizi başlıyor bütün kokulu şeyler yasak.
Kendinizi hiç yormayin temizlik nankör iş, yeteri kadar olsun tamam .neredeyse her 15 de bir cam silerdim, 7 gün çalışıyordum birde.4 ay oldu yeni evime tasinali cama elimi surmedim. Aman banane diyorum artık:) insan hastalanınca kıymetini biliyor bedeninin.
Canım eğilip silme canına yazık, ben temizlik hastasıydim evlendiğimde eşim şok olmuştu normal değil diyordu temizlik adına yaptıklarımdan ve yasattiklarimdan utandım tabi sonrasında. Evleneli bir yıl olmuştu Nefes alamamaya basladm astım olmuşum kullandığım çamaşır suyu ve temizlik maddelerinden . Yere eğilip silmezsem pis gelirdi , eşim temizlik yaparken silme işini kendi yapmaya başladı moplar aldı çeşitli ,o dilediği için ben silemedim çok kiziyordu, sonra bir arkadsimda yerlere eğilip silmekten dolayı dizlerinde hastalık başladığını öğrendim.annem de ayni şekilde rahatsızlandı doktor doktor gezdim peşinde. Üstüne astım olup ilaca bağlı kalınca dedim bu böyle olmaz. Olduğu kadar olsun. Çok güzel süpürüp kaliteli bir viledayla mikrofiber vs oluyo silince mis gibi, toz mu kalıyor kalsın moduna girdim. Dünyada rahatlık varmış. Hele misafir gelecekse evi kirklardim ,misafir gidince ev rezil olurdu, artık misafire önce süpürüp şöyle bir toz alıyorum en fazla,misafir gidince detaylı temizliyorum. Birde çocuğu olanlar hiç kokulu deterjan kullanmasın bendeki astım annemin temizlik hastalığının önemli bir sonucu, ev hergun çamaşır suyuyla silinirdi onları soluya soluyoa 30 yaşında astım oldum. Tavsiyem kullanmayın.suan çamaşır suyu doksem evde biyere öksürük krizi başlıyor bütün kokulu şeyler yasak.
Kendinizi hiç yormayin temizlik nankör iş, yeteri kadar olsun tamam .neredeyse her 15 de bir cam silerdim, 7 gün çalışıyordum birde.4 ay oldu yeni evime tasinali cama elimi surmedim. Aman banane diyorum artık:) insan hastalanınca kıymetini biliyor bedeninin.
İnşallah canım benim ya içime su serptinAyy canım inşallah geçer burda birbirimizin halinden gerçekten anlıyoruz. Dertler aynı olumca. 12 haftadan ümitliyim. Bi sabah uyanıcaz inşallah enerjik bi şekilde günü geçircez ben inanıyorum ne bulanma ne yanma ne de halsizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?