ay hiç sorma canım ya çok değişik bi duygu gerçekten muzice dedikleri şey bu olsa gerek
Geçenki usg kağıdına bakıyorum şimdikine bakıyorum ne ara büyümüş diyorum halbuki zaman geçmiyordu :)

Ben 10.gunde 1 gidiyorum cnm.ben oyle istiyorum doktorumda bundan once bir dusuk var ondan gel diyor tabi duzene girince gelme der buyuk ihtimal ayda 1 gel der.2 tane kizim var ve ikisindede tam 12.haftamda direk %100kiz demisti bakalim gittigimde 12.haftam dolmus oluyor soylermi gecen hafta gitrigimde ultrasonda kiz gibi hissettim ya da 2 kizim oldugu icin bunu da kiz olucagini hissediyorum.

Parol kullanmıştım bir kere canım ben de senin gibi dayanamayacağım noktaya gelmişti. Deneyimli çok çocuklu arkadaşlarım parol ve minoseti zorda kalınca kullanabileceğimi söylediler.
Evet canim.parol ve minoset hastalaninca bile hastanede mi osetin serumunu takiyorlar.ama yine domtoruna sor.

Merhaba bende mayıs annesiyim benide ekler misiniz ilk çocuğum yaşım 27 çanakkale ilk çocuğum keseyi 5+1 de gördüm kilom 53 şuan 13 haftalık

Birde nubdan anlayan var mı acaba? Yorumlar mısınız?

Eklentiler

• 8E798224-7CEF-4B27-B8E4-9E6D3BFF5A0B.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 75
Merhaba hanımlar,nasipse ben de Mayıs annesi olacağım.3 oğlum var.Adet düzensizliği yaşarken sürpriz bir gebelik geldi.Şu an 11+2 olması gerekirken,10.haftadayız.Muhtemelen geç döllenme dedi doktorum.En küçük oğlum 11 yaşında,bakalım sürpriz bebek ne olacak.İlk gebelik gibi heyecanlıyım.Herkese hayırlı doğumlar diliyorum.

Hamilekikte astim ilacın a devam ediyor musun bende 10 gündür fenayim. Oksurmekren karnima kramp giriyor doktor ilac yazdı ama bir türlü başlamak gelmiyor içimden. Kadin dogum doktoru da düşük tehliken var yoğun öksürük iyi olmaz kullan dedi. Eczacı kortizon var tavsiye etmem dedi kafam karmakarisik oldu. Yazını görünce bir bilene danışayim dedim

Geçmiş olsun canım. Ben sadece singulair kullanıyorum.bir ayı geçti hem göğüs hastalıkları doktorum,hem dahiliye hem de kadın doğum doktorum kullan dedi. Oksurugum %90 gitti öksurmekten karnım aciyodu , sonuçta öksurmekte iyi değil. İlerleyen aylarda tehlike olabiliyomus, eğer doktorunuz dediyse kullanın derim :)

Canım geçmiş olsun, ya benim minnosta eliyle yüzünü kapatmıştı hiç kaldırmadı:) iki hafta sonra belli olur cinsiyet, doktor erkek dedimi sana, çünkü pipi gibi çıkıntı bu haftada kizdada oluyo :) benimkinde de vardı çıkıntı ama doktor gidebilir belli olmaz dedi.bende onu pipi gibi düşündüm:)

ayy tabi heyecanlı olursunuz. ilk gibi. nasıl bir süpriz ama maşallah. sağlıkla kucağımıza alırız innnşaaAllah . geç dölenme genelde kız bebek oluyor. benimde 3. bebeğim. benimkide geç döllenme kız bekliyorum hayırlısıyla .

KEVOK kuzum geçenlerde midem bulanıyor deniştin , belirtiler içşn hiç kafama takma. kontrol ne zaman. bi görünsen için rahat eder.

O orda oynarken hiçbirşey hissetmiyodum demekki normaldeki kıpırtılar bağırsak cidden doktor emin konuşamam benziyor dedi önümüzdeki ay kesin belli olur herhalde ama çıkıntı çok belliydi nasip yinede :)

Şimdi önceden hic kulkanmadigim bir ilaç vermis adı symbicort.prospektusunde hamilelikte kullanmayin yazıyor. Ama başlıcam galiba. Tesekkur ederim

gebiş hatunlar nasılsınız. benim bulantılar azıcık nefes aldırıyor ili gündür elhamdülillah. inşallah tamamen geçer. erkek bebekler çok erken hissediliyor , bebişini hissedenler varmı. ben sırt üstü uzanınca sanki nabzım göbeğimde atıyor baya hissediyorum. sizlerde durumlar nasıl.

Canım o normalde de olan birşey bebekle alakalı değil ki

Ben akşam uzanınca çok hissediyorum ama bugün usgde kıpır kıpır ederken hiçbirşey hissetmedim bilemedim acaba doktor aleti bastırdığı için mi? Normalde hissediyorum ama bağırsak hareketide olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…