Ben bi dra gitmistim 2 sene once cinsiyet istiyorsan yumurtlama takibi yapiyordu catladigi gune kadar iliski yasak catladigi gun iliski var .oda anlstmisti allahin bilecegi is ama bilimsel birsey var erkek spremleri cok hizlidir ama uzun yasamaz olurler kiz spermleri yavastir uzun yasar ondan dolayi catlama oldugu an birliktelik olursa erkek spermler hizli oldugu icin hemen yumurtaya ulasir ama catlamadan once iliskiye girilince erkek catlayana kadar olur kizlar catlayana kadar canli kaldiklari icin o yumurtaya ulasirEvet bunu bende biliyorum canim. Ben yumurtlama günü öncesinde başlayarak boş gün bırakmadan riske atmamak adına yumurtlama günümden gunumden bir gün sonrasını bile değerlendirdim. :) o yüzden seninki kız olabilir benimki muallakta:)
Dün sağ tarafımda bi sertlik hissettim bebek diye geldi çok hoşuma gitti :)gebiş hatunlar nasılsınız. benim bulantılar azıcık nefes aldırıyor ili gündür elhamdülillah. inşallah tamamen geçer. erkek bebekler çok erken hissediliyor , bebişini hissedenler varmı. ben sırt üstü uzanınca sanki nabzım göbeğimde atıyor baya hissediyorum. sizlerde durumlar nasıl.
canım merhaba saçlarını boyattın mı acaba ben de senle aynı durumdayımBen de hiç kilo almadım ama karnım çok şiş. Vücut şeklim şimdiden değişti. Folic iod diye bi folik asit kullanıyorum. Sadece iyot ve folik asit var. Yarın kontrolüm olacak. Bakalım ekler mi başka vitamin.
Bir de ben saçlarımı boyatmayı düşünüyorum. Var mı önerisi olan. Dr banu çiftçiyi duymuşsunuzdur ille boyatın bi alakası yok bebekle diyor. Ondan biraz cesaret alıyorum bu konuda.
Ben kına yapmayı düşünüyorumcanım merhaba saçlarını boyattın mı acaba ben de senle aynı durumdayım
nim saç rengim sarımtırak kına olmaz ama 3,ayımı doldurunca bitkisel boyarım gibi dr banu çiftçi de öneriyor boyayıBen kına yapmayı düşünüyorum
2 kizimin hamileligindede yasadim hatta ilkinde yerlere yatoyordum agridan.bunda cok nadir 1.2 hafif olmustur heralde daha kontrollu hareket ediyorum ve rahimde artik 3uncu gebelik oldugundan alistiBenim sağ kasığımda iki gündür ara ara şiddetlenen bir sancı var. Bu durumu yaşayan var mı aranızda ?
Masallah masallah bende hic mide bulantisi hicbirsey kalmadi yok.10.haftaya girdim bittiSlm kizlar.herkes iyidir insallh.bnde hic hamilelik belirtisi yok bazen unutuyom hamile oldugumu
Sana da masallah cnm.bnm bulanti degilde koku hassasiyeti oldu istahsizlik oldu o kadar.agrm sizim yok sukur de insan fereddut ediyo olmayincadaMasallah masallah bende hic mide bulantisi hicbirsey kalmadi yok.10.haftaya girdim bitti
ay gerçekten 10.haftada bitiyor mu kızlar raharsızlıklar ben de 10. haftaya girdimMasallah masallah bende hic mide bulantisi hicbirsey kalmadi yok.10.haftaya girdim bitti
Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendineeeBulantılar artık sabaha düştü kuzum. Tokken sıkıntım yok. Ama dün bir düğüne katıldık orda aniden dibimde konfeti patlattılar aklım çıktı çok korktum ondan sonra kasıklarım kasıldı sürekli çok ağrım oldu dün gece. Allahtan bugün kontrol günümdü doktor hiç kalkmadan yatman lazım dedi düşük tehdidi olabilir dedi. Aniden olunca çok korktum maalesef. Onun dışında enfeksiyon geçmiş kan değerlerimde hiç sıkıntı yok. Folik asiti bıraktık folat değeri çok yüksek çıktı decavite ve coledana başladık içinde biraz folik asit varmış o sana yeter dedi. Bebek sata göre 11+5 ama 12+2 çıktı ikili test yaptık. Ensesini ölçmek için uyandırmaya çalıştı baya sıpam uyanmadı bir türlü uğraştı baya uyandı sonra elini yüzüne kapattı sürekli kocaman olmuş :) büyük ihtimalle erkek çünkü pipisini bende gördümbende durumlar böyle o iyi olsunda bulantılara da razıyım çok telaşlandım ağladım iyi çok şükür. Rabbim sağlıkla biran evvel doğurmak nasip etsin hepimize
Evet canım doktorum yazdı aldım. Dün başladım içmeyeGaviscon ic canim hemen geciriyor
Hayırlı olsun canım, bende de çıkıntı gördü ama kesin değil dedi.O orda oynarken hiçbirşey hissetmiyodum demekki normaldeki kıpırtılar bağırsak ciddendoktor emin konuşamam benziyor dedi önümüzdeki ay kesin belli olur herhalde ama çıkıntı çok belliydi nasip yinede :)
Ben sat tarihime göre 11+5 olmam lazım ama doktorum geçen hafta ileridesin demişti 12 haftalıksın demişti.Benimkide geç döllenme,bakalım sonuç ne çıkacak :)
Merhaba canım korkma bence çünkü hem çok minik hem de rengi korkulacak gibi değil. Bazı doktorlar o lekeleri lekeden bile saymıyor. Ama için rahat etmeyecekse yat dinlen ayaklarını duvara dik. En önemlisi içini rahat tut ki gergin bir bebiş olmasın. :)Selam kızlar nasılsınız ya bi şey Sorcam benden dün mercimek tanesi kadar pembe leke geldi ama çok zor belli oluyo devamı da gelmedi sizce bi sıkıntı olur mu ?
Canım bizim seninle sat mız aynı nasıl biraz daha rahatmısın ben 1 haftadır hasta nede yatıyorum daha yeni yeni gözüm acılmaya basladı ilk bebek mi ben sezaryen im beklenen tarihten önce alırlar bebekleri diye düşünüyorumBen sat tarihime göre 11+5 olmam lazım ama doktorum geçen hafta ileridesin demişti 12 haftalıksın demişti.
Erken döllenme olmuş.
Selam kızlar, epeydir yazmadım ama sizleri okuyorum. Ne güzel haberler gelmiş bazılarınızdan. Benim kontrolümde bu cuma. Geçen hafta eşimle tatildeydik, çok rahat, huzurlu geçirdim, bulantılar daha bir hafifti ama zaten benim çok fazla bir bulantım da yok. İnsan kafaca rahatlayınca vücutta rahatlıyor sanki. Tabi bu hafta durum tam tersine döndü diyebilirim. En son 6+5 te gitmiştik doktora, kalp atışı duymuştuk, aradan 3 hafta geçti şimdi bu cuma yaklaştıkça beni de bir stres almaya başladı... Acaba herşey yolunda mı diye çok endişeleniyorum. Dün gece uykumdan mide krampları ile uyandım, midem çok yandı. Sabahta aynı devam etti birşeyler yiyene kadar. İşe de pek konstrae olamıyorum. Bu hafta böyle geçecek galiba... Ne yapsam nasıl rahatlasam bilmiyorum. Endişeden oturup ağlayasım var. Sonra da kendime kısıyorum kötüyü çağırma diye...
Hayırlısıyla şu ilk 3 ayı bir atlatsak...
Bu arada daha doktorumla konuşmadık ama galiba ben de 2 li test falan yaptırmicam. Nifty diye bir test varmış doğrudan onu yaptırmayı planlıyorum. İnşallah bunları konuşuruz bu cuma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?