Yazılanları okudum belirtilerle ilgili bende kendi deneyimlerimi aktarayım

İlk gebeliğim kızdı ve gerçekten döllenme geç oldu. Yalnız şöyle bir şey var mide bulantısı bir defa bile yaşamadım.

Şimdi mide bulantısı öldürdü beni ve geç döllenme de değil bakalım bunda ne çıkacak

Annem ve Ablam cinsiyet değişirse belirtiler değişiyor diyorlar. Eğer bu kız olursa belirtiler falan tamamen yalan diyeceğim artık.

İlkinde Çin takvimi de erkek demişti kız oldu. Bunda da kız diyor :)

hadi bakalım az kalmış senin yakında öğrenirsin.

Günaydın arkadaslar ikili taramaya gidenler ve gıdecek olanlar tam kac kafta kac gunlükken gittiniz gideceksiniz. 2liyi de bi atlatsak hayırlısıyla rahatlıycaz sanki

KEVOK kuzum geçenlerde midem bulanıyor deniştin , belirtiler içşn hiç kafama takma. kontrol ne zaman. bi görünsen için rahat eder.
Kontrolüm 3 Kasımda. Nedense bu hamileliğimde çok kendimi dinliyorum. İlkinde daha az evhamlıydım.
Görelim bakalım mevlam neyler, neylerse güzel eyler..

Günaydın kızlar benim ilki kızdı çok rahat geçti hiç bulantı yaşamadım 2. erkekdi onda sadece 1 defa bulantı yaşadım o da rahattı şimdi ise ilk 3 ay çok zorlandım bulantı iştahsızlık yeni düzeliyor daha o yüzden kestiremiyorum hayırlısı olsun hepimiz için:)

karapisso R rkndmt
Kızlar geç döllenmeyle ilgili şunu söylim. Cinsiyet sata göre geç döllenme değilde ilişkiye göre geç döllenmeyle belli oluyor.
Erkek spermlerinden erkek cinsiyeti olan spermler hızlı gider ve çabuk ölürler. Kız cinsiyet spermleri yavaş giderler ama rahimde 3 güne kadar yaşarlar.
Mesela benim bu gebeliğimde tek ilişki oldu ve ben tarihini biliyorum. Ama döllenme o tarihten 3 gün sonra olmuş.
Yani yüksek bir ihtimal kız spermi yumurtayı döllemiş diye tahmin ediyorum. Bu düşüncemi doktorda onayladı. Ama bir ay sonra kesin cinsiyeti öğrenicez. Varsayımların doğruluğunu görecez..

düşünüyorum belkide ilkler dahamı kolay oluyor. veya bazı kadınlarda belirtiler az oluyor.
KEVOK evham yok inşallah . oku bol bol. benimde 5 kasım kontrolum.

evet çok güzel açıkladın teşekkür ediyorum .

Hayırlı sabahlar oğlumu okula yolluyorum sonra tekrar uzanıyorum. hiçbirşey yapasım gelmiyor. miskinim bu aralar. en enerjik aylar 5.ayda başlıyor bi enerji ki dünyaları temizle iş güç yap banamısın demiyor . şimdi zorla zorla yapıyorum birçok işi. sizler nasılsınızkızlar .

Benim enerjim yavaş yavaş gelmeye başladı eski miskinliğim yok. Ama galiba nur topu gibi siyatik ağrım oldu:)

Günaydın arkadaslar ikili taramaya gidenler ve gıdecek olanlar tam kac kafta kac gunlükken gittiniz gideceksiniz. 2liyi de bi atlatsak hayırlısıyla rahatlıycaz sanki
beni de 12+4 de çağırdı ikili test için.
ben geçen hafta gittim. 1 ay sonra gel ikili testi de yapalım dedi . arada hiç kontrole çağırmadı :)

bende 6 kasımda gideyim diyorum o zaman tam 12+5 olucam geç olmaz herhalde belki cinsiyeti de öğrenebilirim diye bekliyorum bi ihtimall

bu arada kızlar cilt bakımı için ne kullanıyosunuz benim yüzümde leke ve sivilcelenme oldu ya çok çirkin hissediyorum kendimi

bu arada kızlar cilt bakımı için ne kullanıyosunuz benim yüzümde leke ve sivilcelenme oldu ya çok çirkin hissediyorum kendimi
Ben sadece sabun kullanıyorum canım. Çünkü hamilelik hormanlarından kaynaklı sivilceler bende de çıktı. Kremler çözüm olmuyor..

Ben canim niveanin kopuk yuz yikamasini kullanirim hep halen onu kullaniyorum ya birde tonikliyorum.o kadar krem kullanmam cok.2 gebeliktede hic leke olmadi ama bakalim belki yas gittikce bunda ne olur bilemiycem

Ben okdr halsizim ki sanki bir ton iş yapmışım bugün bayan gelecek temizliğe çünkü ev çok kötü bu sehirde ne annem ne kaynanam var kimsem yok o temizlik yaparken de .Bende çamaşır atıyorum makineye sonra uzanyrm halim yok ki

Evet bunu bende biliyorum canim. Ben yumurtlama günü öncesinde başlayarak boş gün bırakmadan riske atmamak adına yumurtlama günümden gunumden bir gün sonrasını bile değerlendirdim. :) o yüzden seninki kız olabilir benimki muallakta:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…