- 9 Kasım 2013
- 731
- 795
- 103
ben de çok sık saçma saçma rüyalar görüyorum. kabus diyemem de alakasız şeyler falan.Kızlar bu arada benim canımı sıkan bir mevzu var. Kabuslar. Gerçekten artık rahatsız etmeye başladı beni. Var mı aranızda yaşayan?
Benim.sukur bitti ama ben hic kusmadi. Sadece midemde bir bulanti acim.yemek yemek istiyorum.ama yiyemiyordum.simdi oda gitri sukur ne var.ne yok yiyorumay gerçekten 10.haftada bitiyor mu kızlar raharsızlıklar ben de 10. haftaya girdim
İnan bazıları beni uyandırıyor. Normalde rüyalarımı hiç hatırlamam bile. Bir de bebekle ilgili görünce çok endişeleniyorum.ben de çok sık saçma saçma rüyalar görüyorum. kabus diyemem de alakasız şeyler falan.
Allah hayırlara çıkarsın..
Ben canim niveanin kopuk yuz yikamasini kullanirim hep halen onu kullaniyorum ya birde tonikliyorum.o kadar krem kullanmam cok.2 gebeliktede hic leke olmadi ama bakalim belki yas gittikce bunda ne olur bilemiycem
Ben bi dra gitmistim 2 sene once cinsiyet istiyorsan yumurtlama takibi yapiyordu catladigi gune kadar iliski yasak catladigi gun iliski var .oda anlstmisti allahin bilecegi is ama bilimsel birsey var erkek spremleri cok hizlidir ama uzun yasamaz olurler kiz spermleri yavastir uzun yasar ondan dolayi catlama oldugu an birliktelik olursa erkek spermler hizli oldugu icin hemen yumurtaya ulasir ama catlamadan once iliskiye girilince erkek catlayana kadar olur kizlar catlayana kadar canli kaldiklari icin o yumurtaya ulasir
Benim.sukur bitti ama ben hic kusmadi. Sadece midemde bir bulanti acim.yemek yemek istiyorum.ama yiyemiyordum.simdi oda gitri sukur ne var.ne yok yiyorum
Günaydın arkadaslar ikili taramaya gidenler ve gıdecek olanlar tam kac kafta kac gunlükken gittiniz gideceksiniz. 2liyi de bi atlatsak hayırlısıyla rahatlıycaz sanki
Düşüncesizler ya olumsuz düşünme canım neşelenki bebişinde içerde neşelensin inşallah :) maşallah güzel haberler için canım çok sevindim adınaBulantılar artık sabaha düştü kuzum. Tokken sıkıntım yok. Ama dün bir düğüne katıldık orda aniden dibimde konfeti patlattılar aklım çıktı çok korktum ondan sonra kasıklarım kasıldı sürekli çok ağrım oldu dün gece. Allahtan bugün kontrol günümdü doktor hiç kalkmadan yatman lazım dedi düşük tehdidi olabilir dedi. Aniden olunca çok korktum maalesef. Onun dışında enfeksiyon geçmiş kan değerlerimde hiç sıkıntı yok. Folik asiti bıraktık folat değeri çok yüksek çıktı decavite ve coledana başladık içinde biraz folik asit varmış o sana yeter dedi. Bebek sata göre 11+5 ama 12+2 çıktı ikili test yaptık. Ensesini ölçmek için uyandırmaya çalıştı baya sıpam uyanmadı bir türlü uğraştı baya uyandı sonra elini yüzüne kapattı sürekli kocaman olmuş :) büyük ihtimalle erkek çünkü pipisini bende gördümbende durumlar böyle o iyi olsunda bulantılara da razıyım çok telaşlandım ağladım iyi çok şükür. Rabbim sağlıkla biran evvel doğurmak nasip etsin hepimize
İlk haftalarım da bende görüyordum haal arada görüyorum canım uyumadan önce bir kaç dua oku besmele çek rahatlarsın inşallah canım.Kızlar bu arada benim canımı sıkan bir mevzu var. Kabuslar. Gerçekten artık rahatsız etmeye başladı beni. Var mı aranızda yaşayan?
Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendineee
Teşekkür ederim canım benim gördüğüm çıkıntı değildi bacakları açıktı bariz belliydi yinede erkek yada kız diye düşünmüyorum 16. Haftayı beklicem alışveriş için çok erken zaten aceleye gerek yok büyüsün sıpalar :)Hayırlı olsun canım, bende de çıkıntı gördü ama kesin değil dedi.
Merhaba canım sağol cevap verdiğin için bende senin gibi düşünüyorum ya devamı da gelmedi içim rahat hastaneye git diyorlar ama belirtilerim devam ediyor devamı da yok dün yattım baya ayaklarımı yükseğe kaldırdım baya durdum öyleMerhaba canım korkma bence çünkü hem çok minik hem de rengi korkulacak gibi değil. Bazı doktorlar o lekeleri lekeden bile saymıyor. Ama için rahat etmeyecekse yat dinlen ayaklarını duvara dik. En önemlisi içini rahat tut ki gergin bir bebiş olmasın. :)
Benim sağ kasığımda iki gündür ara ara şiddetlenen bir sancı var. Bu durumu yaşayan var mı aranızda ?
Bugün bir iştahım açık anlatamam ne bulsam gömdüm üç aydan sonra ilk defa :) ama yine bulantım başladı sefam kısa sürdüDüşüncesizler ya olumsuz düşünme canım neşelenki bebişinde içerde neşelensin inşallah :) maşallah güzel haberler için canım çok sevindim adına:) kız gibi hissetmiştim bilmiyorum tuttaramadım demekki öyle bir enerji almıştım sende de o yuzden canım :) ne çabuk geçiyor zaman vallahi daha küçücüklerdi :)
Sanırım beşinci haftaydı bende de olmuştu gece iki defa geldi çok az. Ben beklemiştim devam edecek mi diye. İyice dinlenerek geçirdim iki günü çok şükür başka da gelmedi. İnşallah bir şey olmaz yavruya için rahat olsun hem adet dönemiyse bir iki damla normal diyorlar.Merhaba canım sağol cevap verdiğin için bende senin gibi düşünüyorum ya devamı da gelmedi içim rahat hastaneye git diyorlar ama belirtilerim devam ediyor devamı da yok dün yattım baya ayaklarımı yükseğe kaldırdım baya durdum öyle
canım atsana bir bakalım ben baya merak saldım bu cinsiyet meselesine :)Bugün bir iştahım açık anlatamam ne bulsam gömdüm üç aydan sonra ilk defa :) ama yine bulantım başladı sefam kısa sürdünubtan anlarsan atarım sana görüntü canım bende kız istiyorum ama nasip
Canim tabiyki kader var yazilan var ama biz baskasindan istemiyoruz ki bize verocek olandan istiyoruz.simdi benim 2 kizim var 3u cuye hamileyim bir garantisi var mi bunun degisik olacagindan yok ki ben buda kiz olacagini dusunuyorum.ama isterim bu erkek olsun diye.Allaha dua ederken saglikli sihhatli hayirli olucaksa bir erkek evlat ver diyorum.ama hayirlisini sagliklisini istiyorum.Allahtan isteyebiliriz.tuzunu bile benden iste demis. Dua ederken bile hayirlisini istiyecekmisiz ya.ee 3u cusude kiz olsa az mi sevicezzz yooo cokk cokk seviyorsun 2inci kizim.oldu balli corek oldu.hepsinin tadi farkli.oyle dusunme.haksizlikti oydu buydu diye.Allah bir insana evlat vermiyorsa aslinda onun hakkinda oyle hayirli gormus belki acak hayirsiz olacakti hasta olacakti Allah veriyorsa ya da vermiyorsa hepsinde vardir bir hayir.Yüz yıkamak için biodermanin yüz ve göz yıkama jelini kullanıyorum.tek ürünle iki temizlik,makyajı çok iyi çıkarıyor,içinde kimyasal olmamasından dolayı kullanıyorum,besyo85
Evet canım benim kuzenim doktorun takibiyle kız yaptı bı tane:) ya ben böyle şey yaparak haksızlık yaptığımi düşünürüm. Birde yıllarca bebeği olmayanlar oluyo, ki yumurtlamadan önce birliktelik olduğunda belki yumurtayı hiçbir sprm dolleyemeyecek.yani biraz kaderciyim eğer nasibimde erkek varsa erkek olur zaten , nisan ayında çin takvimi kız diyordu ve ona göre kız olsun diye hamile kaldım. Ama kimyasal oldu tutunamadı.yani bu olay akillandirdi beni:) ders oldu bana :) sonra 3 ay olmadı kendimi suçlu hissettim.Allah bana erkek evlat verecekse begenmeyip cinsiyet mi belirliyorum diye günaha girdiğimi bile düşünmüştüm, artık erkek kız farketmez sağlıklı olsun kafasında yok:) Allah herkesin gönlüne göre versin ins
Insallah gecer canim en yakin zamanda.sende rahat rahat gebeliginin tadini cikarirsinYa benim bulantim yoktu bugün geri geldi, bulantı hapı içtim çok fayda etmedi, kusmak için zor tutuyorum kendimibu hiç giremicekmi acaba
Bak teyzesicanım atsana bir bakalım ben baya merak saldım bu cinsiyet meselesine :)
Benim başından beri lekelenmem hatta bir gece baya kanamam oldu. Ama bebişim iyi çok şükür:) progestan kullanıyor musunMerhaba canım sağol cevap verdiğin için bende senin gibi düşünüyorum ya devamı da gelmedi içim rahat hastaneye git diyorlar ama belirtilerim devam ediyor devamı da yok dün yattım baya ayaklarımı yükseğe kaldırdım baya durdum öyle
Bak teyzesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?