Kızlar bu arada benim canımı sıkan bir mevzu var. Kabuslar. Gerçekten artık rahatsız etmeye başladı beni. Var mı aranızda yaşayan?

Ben canim niveanin kopuk yuz yikamasini kullanirim hep halen onu kullaniyorum ya birde tonikliyorum.o kadar krem kullanmam cok.2 gebeliktede hic leke olmadi ama bakalim belki yas gittikce bunda ne olur bilemiycem

Yüz yıkamak için biodermanin yüz ve göz yıkama jelini kullanıyorum.tek ürünle iki temizlik,makyajı çok iyi çıkarıyor,içinde kimyasal olmamasından dolayı kullanıyorum, besyo85

Evet canım benim kuzenim doktorun takibiyle kız yaptı bı tane:) ya ben böyle şey yaparak haksızlık yaptığımi düşünürüm. Birde yıllarca bebeği olmayanlar oluyo, ki yumurtlamadan önce birliktelik olduğunda belki yumurtayı hiçbir sprm dolleyemeyecek.yani biraz kaderciyim eğer nasibimde erkek varsa erkek olur zaten , nisan ayında çin takvimi kız diyordu ve ona göre kız olsun diye hamile kaldım. Ama kimyasal oldu tutunamadı.yani bu olay akillandirdi beni:) ders oldu bana :) sonra 3 ay olmadı kendimi suçlu hissettim.Allah bana erkek evlat verecekse begenmeyip cinsiyet mi belirliyorum diye günaha girdiğimi bile düşünmüştüm, artık erkek kız farketmez sağlıklı olsun kafasında yok:) Allah herkesin gönlüne göre versin ins

Benim.sukur bitti ama ben hic kusmadi. Sadece midemde bir bulanti acim.yemek yemek istiyorum.ama yiyemiyordum.simdi oda gitri sukur ne var.ne yok yiyorum

Ya benim bulantim yoktu bugün geri geldi, bulantı hapı içtim çok fayda etmedi, kusmak için zor tutuyorum kendimi bu hiç giremicekmi acaba

Günaydın arkadaslar ikili taramaya gidenler ve gıdecek olanlar tam kac kafta kac gunlükken gittiniz gideceksiniz. 2liyi de bi atlatsak hayırlısıyla rahatlıycaz sanki

randevu aldım canım haftaya ikili test için. 12+6 ya denk gelicek bakalım hepimiz güzel haberler alırız inşallah

Düşüncesizler ya olumsuz düşünme canım neşelenki bebişinde içerde neşelensin inşallah :) maşallah güzel haberler için canım çok sevindim adına :) kız gibi hissetmiştim bilmiyorum tuttaramadım demekki öyle bir enerji almıştım sende de o yuzden canım :) ne çabuk geçiyor zaman vallahi daha küçücüklerdi :)

Kızlar bu arada benim canımı sıkan bir mevzu var. Kabuslar. Gerçekten artık rahatsız etmeye başladı beni. Var mı aranızda yaşayan?
İlk haftalarım da bende görüyordum haal arada görüyorum canım uyumadan önce bir kaç dua oku besmele çek rahatlarsın inşallah canım.

Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendineee

Hayırlı olsun canım, bende de çıkıntı gördü ama kesin değil dedi.
Teşekkür ederim canım benim gördüğüm çıkıntı değildi bacakları açıktı bariz belliydi yinede erkek yada kız diye düşünmüyorum 16. Haftayı beklicem alışveriş için çok erken zaten aceleye gerek yok büyüsün sıpalar :)

Merhaba canım sağol cevap verdiğin için bende senin gibi düşünüyorum ya devamı da gelmedi içim rahat hastaneye git diyorlar ama belirtilerim devam ediyor devamı da yok dün yattım baya ayaklarımı yükseğe kaldırdım baya durdum öyle

Bugün bir iştahım açık anlatamam ne bulsam gömdüm üç aydan sonra ilk defa :) ama yine bulantım başladı sefam kısa sürdü nubtan anlarsan atarım sana görüntü canım bende kız istiyorum ama nasip

Sanırım beşinci haftaydı bende de olmuştu gece iki defa geldi çok az. Ben beklemiştim devam edecek mi diye. İyice dinlenerek geçirdim iki günü çok şükür başka da gelmedi. İnşallah bir şey olmaz yavruya için rahat olsun hem adet dönemiyse bir iki damla normal diyorlar.

canım atsana bir bakalım ben baya merak saldım bu cinsiyet meselesine :)

Canim tabiyki kader var yazilan var ama biz baskasindan istemiyoruz ki bize verocek olandan istiyoruz.simdi benim 2 kizim var 3u cuye hamileyim bir garantisi var mi bunun degisik olacagindan yok ki ben buda kiz olacagini dusunuyorum.ama isterim bu erkek olsun diye.Allaha dua ederken saglikli sihhatli hayirli olucaksa bir erkek evlat ver diyorum.ama hayirlisini sagliklisini istiyorum.Allahtan isteyebiliriz.tuzunu bile benden iste demis. Dua ederken bile hayirlisini istiyecekmisiz ya.ee 3u cusude kiz olsa az mi sevicezzz yooo cokk cokk seviyorsun 2inci kizim.oldu balli corek oldu.hepsinin tadi farkli.oyle dusunme.haksizlikti oydu buydu diye.Allah bir insana evlat vermiyorsa aslinda onun hakkinda oyle hayirli gormus belki acak hayirsiz olacakti hasta olacakti Allah veriyorsa ya da vermiyorsa hepsinde vardir bir hayir.

Benim başından beri lekelenmem hatta bir gece baya kanamam oldu. Ama bebişim iyi çok şükür:) progestan kullanıyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…