Teşekkür ederim canım benim gördüğüm çıkıntı değildi bacakları açıktı bariz belliydi yinede erkek yada kız diye düşünmüyorum 16. Haftayı beklicem alışveriş için çok erken zaten aceleye gerek yok büyüsün sıpalar :)
Canim tabiyki kader var yazilan var ama biz baskasindan istemiyoruz ki bize verocek olandan istiyoruz.simdi benim 2 kizim var 3u cuye hamileyim bir garantisi var mi bunun degisik olacagindan yok ki ben buda kiz olacagini dusunuyorum.ama isterim bu erkek olsun diye.Allaha dua ederken saglikli sihhatli hayirli olucaksa bir erkek evlat ver diyorum.ama hayirlisini sagliklisini istiyorum.Allahtan isteyebiliriz.tuzunu bile benden iste demis. Dua ederken bile hayirlisini istiyecekmisiz ya.ee 3u cusude kiz olsa az mi sevicezzz yooo cokk cokk seviyorsun 2inci kizim.oldu balli corek oldu.hepsinin tadi farkli.oyle dusunme.haksizlikti oydu buydu diye.Allah bir insana evlat vermiyorsa aslinda onun hakkinda oyle hayirli gormus belki acak hayirsiz olacakti hasta olacakti Allah veriyorsa ya da vermiyorsa hepsinde vardir bir hayir.
Bak teyzesi
%92.4 erkek :) sağlıkla gelsin paşa :)
bekliyorum :)Anliyorsan benimde var bi ultrason resmi bakarmisin
at canım bakalım :)Ya canım sen neresine bakıyorsun valla bravo ben bakip anlamiyorum:) eğer yükleyebilirsem benimkine de yorum yapar mısın,çok heyecanli
yakınlaştırıp ekran görüntüsü alıp atın bir deKızlar dosya nasıl yükleniyor,boyutu büyük diyor sürekli, kısa yolu varmı,boyut küçükse bebek görünmüyor:)
hayır göremem tabi ki :) pipi için başka açıdan bakılıyor sanırım. bu poposunun duruşuna göre bakılıyorBen de pipi gördün sandım baya baktım ama göremedim bacak değil mi onlar, hiç anlamıyorum bu işlerden merak da ediyorum:)
Teşekkürler deniycem, hem kirptim hem ekran görüntüsü yaptım inş gelir :)yakınlaştırıp ekran görüntüsü alıp atın bir de
Bence kız..Bak teyzesi
Yatarken iyiyim ama hareket edince ağrılarım oluyor. Çok şükür azaldı ama iyiyim başka sıkıntım yok şükür. Ya yanlış birşey derim sonra pişman olurum diye çekiniyorum ama çok istiyorum kız olmasını nasip diyip susuyorum:)Bana da senin kızın olacakmış gibi doğmuştu, bu haftalarda kız organıda aynen pipi gibi duruyor bir yerde gördüm ayırt etmek imkansız resmen,inş hayırlısı olsun canım, bu arada raporlu yatiyosun sanırım, nasıl oldun
Arkadaşımda öyle dedi kız olsun çok isterim gerçekten:) iki hafta geçmez şimdiBence kız..
Kuyruk çıkıntısı paralel çünkü..
Tombul yanaklı bişey bu yaa :)))Teşekkürler deniycem, hem kirptim hem ekran görüntüsü yaptım inş gelir :)
Bacak bacak üstüne atmıştı 12+4 burada ,hicbisey anlamıyorum bakınca tabi
Nub teorisi doğruysa bebeğin çıkıntısı kıza benziyor..Arkadaşımda öyle dedi kız olsun çok isterim gerçekten:) iki hafta geçmez şimdi
Yok canım hiç bi şey kullanmıyorum ilk defa oldu zaten devamı da gelmedi çok şükür... Rabbim bebişlerimize ve bize sağlık versin kucağımıza sağlıkla alacağımız günleri de göstersin :)Benim başından beri lekelenmem hatta bir gece baya kanamam oldu. Ama bebişim iyi çok şükür:) progestan kullanıyor musun
Yatarken iyiyim ama hareket edince ağrılarım oluyor. Çok şükür azaldı ama iyiyim başka sıkıntım yok şükür. Ya yanlış birşey derim sonra pişman olurum diye çekiniyorum ama çok istiyorum kız olmasını nasip diyip susuyorum:)
Tombul yanaklı bişey bu yaa :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?