Bana da senin kızın olacakmış gibi doğmuştu, bu haftalarda kız organıda aynen pipi gibi duruyor bir yerde gördüm ayırt etmek imkansız resmen,inş hayırlısı olsun canım, bu arada raporlu yatiyosun sanırım, nasıl oldun

Çok haklısın, annemde sen iste diyo,zaten sürekli hayırlı sağlıklı kız evlat ver diye dua ediyo, bakalım,inş 3. Oğlun olur değişiklik olur,bana da kız gelir belli olmaz:) ben birde tek çocuk düşündüğümden çok kız istemiştim hayırlı bir kiz evlat diye , ama kısmet nasip, bir iki haftaya belli olur zaten bakalım ne olacak:) Allah gonlundekini kucağına nasip etsin insallah

Allahım minicik, ya benimkide böyle hicbisey belli değil fotoda, nub anlasiliyomu böyle olunca,bazılarının ultrason görüntüsü çok net oluyo ,bende bakıp anlamıyorum.doktor gösteriyor ekranda ondan bile anlamıyorum:)

Kızlar dosya nasıl yükleniyor,boyutu büyük diyor sürekli, kısa yolu varmı,boyut küçükse bebek görünmüyor:)

yakınlaştırıp ekran görüntüsü alıp atın bir de
Teşekkürler deniycem, hem kirptim hem ekran görüntüsü yaptım inş gelir :)
Bacak bacak üstüne atmıştı 12+4 burada ,hicbisey anlamıyorum bakınca tabi

Eklentiler

• IMG_20181023_223211.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_20181023_223146.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 87
  • Screenshot_2018-10-23-22-31-18.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 71
  • Screenshot_2018-10-23-22-31-06.webp
    6 KB · Görüntüleme: 74
Son düzenleme:
Yatarken iyiyim ama hareket edince ağrılarım oluyor. Çok şükür azaldı ama iyiyim başka sıkıntım yok şükür. Ya yanlış birşey derim sonra pişman olurum diye çekiniyorum ama çok istiyorum kız olmasını nasip diyip susuyorum:)

Teşekkürler deniycem, hem kirptim hem ekran görüntüsü yaptım inş gelir :)
Bacak bacak üstüne atmıştı 12+4 burada ,hicbisey anlamıyorum bakınca tabi
Tombul yanaklı bişey bu yaa :)))

Benim başından beri lekelenmem hatta bir gece baya kanamam oldu. Ama bebişim iyi çok şükür:) progestan kullanıyor musun
Yok canım hiç bi şey kullanmıyorum ilk defa oldu zaten devamı da gelmedi çok şükür... Rabbim bebişlerimize ve bize sağlık versin kucağımıza sağlıkla alacağımız günleri de göstersin :)

Şuan belli artık cinsiyetleri, erkek olursa inş ikinci bebeğin kız olur,ben bazen kız öğrencileri görüp Allahım hayırlı olacaksa kiz ver diyorum, dikkat et kendine canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…