%92.4 erkek :) sağlıkla gelsin paşa :)
Gördüğümüz pipi değilse çoook şaşırıcam ilerde :) videosuda varda uzun çekmiş eşim orda resmen gözüküyor herşeyi doktor yinede alışveriş yapma bekleyelim diğer ayı dedi kesinlik veremedi

Bizde 10 haftayı geçtiğinde gitmiştik resmen bacaklarının arasında pipi gibi bişey vardı. Doktor tahmin etti heralde öyle düşündüğümüzü cinsiyet için çok erken demişti ama biz kesin erkek heralde diye düşündük. Bugün yine gittik 12+2 yim prensesim geliyormuş Tabi senin doktorun erkek diye tahminde bulunduysa değişmeyebilir canım.

geçen bir videoda vardı doktor büyük ihtimalle erkek dedi. Ben kesinlikle değil kesin kız bu bebek dedim eşime. O da dalga geçti benle doktordan iyi mi bileceksin falan. Ama sonraki videolarda baktım harbi kız :). Alışveriş için bence de çok erken hani kesin olsa bile. Sağlıkla gelsin tabi ama cinsiyeti de çok önemli.

Doktor bana o haftalarda yorum bile yapmamıştı bende gittiğimde 12+2 idi. Yani dün. Benim gönlümde kız var aslında Allah en iyisini bilir sağlıklı olması yeter :) senin prensesi alırız bizde oğluş olursa

Benim sıpada kız çıksa :) Korkuyorum da böyle söyleyince bencillik olur diye ama insanın içinde bir cinsiyet oluşuyor zamanla sağlıkla gelsinler inşallah. Biraz bakındım kızada erkeğede gidecek şeyler ama eli sonu cinsiyete dayanıyo bende doğum iznine bırakmaya karar verdim son aylara doğru almak isteyip alamamak içimde kalmasın diye

Benim kızçeme talipte çıktı
Dediğin gibi canım sağlıklı hayırlı evlat olsun sağ salim kucağımıza alalım da erkek kız hiç farketmez.

benim izlediğim video da 12 haftaydı ve pipi görünüyordu. Gayet de yanıltmış olabilir. Yine de hayırlısı olsun.

Benim kızçeme talipte çıktı
Dediğin gibi canım sağlıklı hayırlı evlat olsun sağ salim kucağımıza alalım da erkek kız hiç farketmez.
Gerçekten tek istediğim sağlıklı olması geriye ne kalır onlar iyi olmazsa. Hayırlı doğumlar için dua edelim bol bol

benim izlediğim video da 12 haftaydı ve pipi görünüyordu. Gayet de yanıltmış olabilir. Yine de hayırlısı olsun.
İki hafta sonra belli olur mu 15 haftada oluyor o zaman

Be
İki hafta sonra belli olur mu 15 haftada oluyor o zaman
belli olur canimm inşallah herkesin gönlüne göre olur bende hep sağlıklı olmaskni istiyorum .Ama kız çocuklarına ayrı bir sevgim kesinlikle erkek çocuklarda çok çok çok tatlı rabbim ikisindende mahrum bırakmasın. Sağlıklı sıhhatli olsunlar

Evet bende senin gibi düşünüyorum kuZum içim rahat şimdilik bi şey yok çok şükür bi daha da olmaz inşaallah:)

Sabırla bekleyeceğiz kuzularımızı Allahım babalarına bizede sağlık sıhhat verdin inşallah tüm sevdiklerimize de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…