Geçen sene bugünlerde sizinle aynı heyecanları yasiyodum şimdi kızım 6 ayını bitirmek üzere darısı sizlerin başına inşallah hepiniz sağlıklı bir gebelik geçirir bebeklerine sağlıkla kavuşursunuz
.aminnn canım .Okdr mutlu oldum ki Rabbim bize de nasip etsin. Birde sende bilirsin mide bulantılarınz nasıldı. En kotu yasayanlarin geçti mi ne zaman geçiyor yada
Bugün bir iştahım açık anlatamam ne bulsam gömdüm üç aydan sonra ilk defa :) ama yine bulantım başladı sefam kısa sürdü nubtan anlarsan atarım sana görüntü canım bende kız istiyorum ama nasip
Baktım canım resimlerden ama anlamadım valla :) ama hala kız hissettim ben resimde bile bilmiyorum canım hayırlısı olsun adına inşallah doktorda iki üç haftaya tam belli ederler bebeişler kendilerini artık ya. bulantı sorma geliyor gidiyor biraz böyle ilerliycek heralde gecene kadar
Günaydın kızlar
Bizim şükür bulantılar 3 gündür azaldı çok nadir oluyor gün içinde ama ağız tatsızlığı tiksinti durumu hala var. Ananemizi bekliyormuşuz sanırım kendimize geldik şu 3 günde 75 ile başlamıştım 73üm şu an almaya başlarım sanırım artık.
Günaydın kızlar
Bizim şükür bulantılar 3 gündür azaldı çok nadir oluyor gün içinde ama ağız tatsızlığı tiksinti durumu hala var. Ananemizi bekliyormuşuz sanırım kendimize geldik şu 3 günde 75 ile başlamıştım 73üm şu an almaya başlarım sanırım artık.
canım çok geçmiş olsun. öncesinde varmıydı , hamilelikle birlikte tetiklemiş olabilir . benim sol kalça belim çok ağrıyordu ağır iş temizlik yaptım çünkü. test yaptım adete 2 gün kala negatif olunca bende bahar temizliğimi bitidim. sonrasında 5.6.haftada çektim ağrıyı ama elhamdülillah geçti bitti.
canım çok geçmiş olsun. öncesinde varmıydı , hamilelikle birlikte tetiklemiş olabilir . benim sol kalça belim çok ağrıyordu ağır iş temizlik yaptım çünkü. test yaptım adete 2 gün kala negatif olunca bende bahar temizliğimi bitidim. sonrasında 5.6.haftada çektim ağrıyı ama elhamdülillah geçti bitti.
Hamileliğin 6. Haftasından beri belimin sağ tarafında bir ağrı vardı. Özellikle gün sonunda daha çok hissediyordum. Ama yaklaşık 4-5 gündür bu ağrı belimden sağ kalçama ordan bacağıma vuruyor. Hamilelikte olurmuş bu siyatik ağrısıymış ama son aylarda daha çok olurmuş. Her geçen gün şiddetleniyor ağrı. Allah yardımcımız olsun..
Günaydın kızlar nasılsınız
Doktordan geldim 11+5 günlüğüz :) orada öyle kuzu gibi uyuyordu
Rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin doktor şu anki duruşu kıza benziyor dedi