- 27 Şubat 2012
- 528
- 423
- 103
ayy canım benim cıktı valla pantolanlar sıkılıyo ilk gebelikten de yağ dokum vardı zaten göbek bölgemde şimdi bayağı belli bi göbişim var :)kızlar göbişi çıkan var mı çok olmasa da benim biraz çıktı gibi
Hayır canım kistim yok. Yarın doktara gideceğim sorarım ayrıntılı baksın.Aynısını sol tarafımda yaşıyorum ama kistim var canım benim ondan oluyo. Sende de var mıydı kist
İki çocuğum var ikisinde de Niğde bulantıları olmadı o yüzden bişey diyemiyorum ama 4 ayda tamamen biter diye biliyorum kısa zamanda geçer inşallah zencefil çayı miğde bulantısına iyi gelir diyorlar bide sabah yataktan kalkarken çubuk kraker falan yemek faydalı olacaktır.aminnn canım .Okdr mutlu oldum ki Rabbim bize de nasip etsin. Birde sende bilirsin mide bulantılarınz nasıldı. En kotu yasayanlarin geçti mi ne zaman geçiyor yada
kızlar göbişi çıkan var mı çok olmasa da benim biraz çıktı gibi
Tşk ederim.canimİki çocuğum var ikisinde de Niğde bulantıları olmadı o yüzden bişey diyemiyorum ama 4 ayda tamamen biter diye biliyorum kısa zamanda geçer inşallah zencefil çayı miğde bulantısına iyi gelir diyorlar bide sabah yataktan kalkarken çubuk kraker falan yemek faydalı olacaktır
Benimde çıktı pantolonlarim kapanmiyo,gobegim içime çeksem bile gitmiyor, göbek ve popodan kilo aldım genisledim,kızlar göbişi çıkan var mı çok olmasa da benim biraz çıktı gibi
Popodan kilo alinca bizimkiler kiz derlerBenimde çıktı pantolonlarim kapanmiyo,gobegim içime çeksem bile gitmiyor, göbek ve popodan kilo aldım genisledim,
Popodan kilo alinca bizimkiler kiz derler
Çok fazla görüyorum bende ya hayırlara vesile olsun ama insanı çıldırtacak kadar çok görüyorum bendeKızlar bu arada benim canımı sıkan bir mevzu var. Kabuslar. Gerçekten artık rahatsız etmeye başladı beni. Var mı aranızda yaşayan?
Ah o endişeler ! Ben de kontrole gitmeyeli iki hafta oldu bugün. Nasıl içim gidiyordu. sonra oturup düşündüm; göğüs ağrılarım devam ediyor tam da iyi olduğunu bildiğim zamandaki gibi, mide bulantım hakeza arada giren kasık ağrılarım da var. Dedim o zaman korkma Dishonest bebeğin çok iyi belirtilerin hala aynı. Bu düşünceler bende çok işe yaradı gerçekten tavsiye ederim
Çok teşekkür ederim. Sanırım eczacıda muadilini önermişti. Onu alıp kullanayım.Bende ilk hamileliğimde kullanmıştım çok düzenli kullanmamama rağmen acayip de iştah açıyordu kendisi. Ama ilk gebeliğim 8 yıl önceydi o zaman hakkında birşey duymamıştım. Sonra çok duydum. bence kullanmayın. Aynı vitamin minarellere sahip başka bir muadilini kullanın..Ss35
Ohh yaaaa xokk cokk gecmis olsunn nasil bir sitres yasamissin.bende ayni senin gibiyim yaaa.bende en son gittigimde keyifsizdim ne oldu mine neyin varr senin dedii hoppp basladimm aglamaya esim bile sok olduuu.valla ben birsey yspmadim der gibi domtora baktii.kacinci gebeliginn olursa olsunn benimde 4u cu gebeligim ama bu dan onceki kalbi durmustu 10.haftada yyasamadi benimde 3uncu olucak bu yasar saglikla gelirse.ve halen ilk gibi heyecanlaniyorumPztesi doktor kontrolüm vardı. Kan tahlillerimi alıp doktora gösterememiştim. Neyse tahlilleri aldım randevu saatinin gelmesini beklemeye koyuldum. Bu sırada sonuçlara şöyle bir bakayım dedim..Her şey süper en son sayfaya gelince bulaşıcı hastalıklar kısmında bir değer aşırı yüksek çıkmış..Alla alla nedir bu derken şeytan internetten bak dedi kiiii ben 2.oğlum da bir olay yaşamıştım ve katiyen bakmam demiştim!sonuç açıp baktım,bakmaz olaydım! Tobe estağfurullah neler yazıyor neler..millet sıcaktan bunalmış yelpazelerle kağıtlarla estiriyor kendine ben stresten donuyorum! Tam sıra bana geldi doktoru acil çağırdılar bi hastanın yanına kadar gittiben iyice panikledim..Neyse doktor geldi beni çağırdılar. Ben ellerim titreyerek hocam burda bir değer fena yüksek çıkmış kalp krizi geçirmek üzereyim bi bakın bana bir şey söyleyin dedim sandalyeye zor attım kendimi. Doktor baktı gülmeye başladı..yüksek çıkmalı zaten bağışıklık kazanmış olduğunu gösteriyor dedi ama ben bi ağlamaya başladım sular seller odadaki herkes beni sakinleştirmeye çalışıyor falan..Doktor gel bi bakalım dedi ultrason a geçtik hemen ekranı bana çevirdi baaak her şey yolunda gayet bereketli ve sağlıklı diğer çocukların gibi..endişe edecek hiç bir şey yok dedi ama ben hala ağlıyorum. Sekreter soruyor ayyy kıyamam ya ilk gebelik mı? Yok 3.deyince neii dedi :) Yarim saat ağladım. Sinirlerim boşaldı resmen.
Rabbim kimseyi evlatla imtihan etmesin evlat hasreti çekenlere de sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inşallah ❤
11+4 :)kaç haftalık senin..maşallah en güzel duygular.
Her şeye ağlar oldum zaten. Ne olacak bu halım bilmiyorum.Ohh yaaaa xokk cokk gecmis olsunn nasil bir sitres yasamissin.bende ayni senin gibiyim yaaa.bende en son gittigimde keyifsizdim ne oldu mine neyin varr senin dedii hoppp basladimm aglamaya esim bile sok olduuu.valla ben birsey yspmadim der gibi domtora baktii.kacinci gebeliginn olursa olsunn benimde 4u cu gebeligim ama bu dan onceki kalbi durmustu 10.haftada yyasamadi benimde 3uncu olucak bu yasar saglikla gelirse.ve halen ilk gibi heyecanlaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?