Benimkide lekelenme şekkinde. Kırmızı hiç olmadı şükür. Ama ağrı çok sinir bozucu. Bir buçuk aydır yatiyorum zaten. Istesemde ayakta uzun süre duramıyorum. İnşallaah seninde bir daha olmaz. Allah sana bana ve tüm hamişlere bebeklerimizi sağlıklıca kucagimiza almayi nasip etsin.

Kengi diye soylerler bizim burda.bana da cok olur.egilip kalkinca agir is yapinca cok olur.son aylardada oluyo dogumdan sonrada devam ediyo malesef agir is yapildigi zamanlar.bnmde sag belimden basliyo kalcama ordan ayagima kadar

Merhabalar

Tüp bebekle hamile olanlar kaçıncı ayakadar ilaclariniza devam ettiniz nelerkullandiniz?

Çok geçmiş olsun canım sıkıntısız sürdürürsün inşallah hamileliğini
Pek söylemekte istemiyorum ama ben de hiç olmadı leke vs. rahimde sorun olunca mı kanama falan oluyor ?

Herkese merhaba. Bende 9haftalık hamileyim. En son doktora 7.haftada gittim. 12. 13. Haftaya kadar gelme dedi. Sizin kontrol süreniz nasıl oluyor?

Merhabalar

Tüp bebekle hamile olanlar kaçıncı ayakadar ilaclariniza devam ettiniz nelerkullandiniz?
Bi kısmına 10.haftamda geri kalanıda 12.haftamda bıraktım. Şuanlık sadece pıhtılaşma için iğne, pruloton iğne bide 2 adet vitamin verdi birini her gün birini gün aşırı içiyorum.

Herkese merhaba. Bende 9haftalık hamileyim. En son doktora 7.haftada gittim. 12. 13. Haftaya kadar gelme dedi. Sizin kontrol süreniz nasıl oluyor?
Şuanlık 2 hafta bir gidiyorum. Benimde işime geliyor kuzumu sık görmek

Aminn insallah cnm benim bitti sayilir 2 gun sonra 12 hafta bitiyor
Benim daha 3 haftam var allaha yalvarıyorum mide bulantılarım hemen geçsin.
Benim henüz göbeğim çıkmadı..zaten biraz geç çıkıyor benim..5 ayı bitirmeden kimse hamile olduğumu anlamıyor hatta
Bende küçük saç lastiği takarım hep. Paket lastiği kopabilir
Rabbim hayırlısıyla sağlıkla ve zamanlıca kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Ayda 1 kontrole gitmek en doğrusu. Bir sorun yoksa tabi. Seni 13-14 haftada çağırmış o haftalarda ense kalınlığı burun kemiği ölçümü ve 2li testler var.

6-9-12. Haftalarda gittim. İkili testinin sonucu için haftaya 14. Haftada tekrar gitcem,ama bebeğe bakarmi bilmiyorum.birde 16 da gidicem cinsiyet için , sonra zaten bir sorun yoksa ayda bir falan gidilir

İnşallah diğer ay hepsi kesinleşir canım. Sen nasılsın neler yapıyorsun

5 cm boyu var, ama Allah'ın mucizesi babam bacak üstüne atiyo, hareket ediyo, Allah isteyen herkese nasip etsin, inş tombiş olur:)
Erkek diye hissediyorum seninkini bakalım bal yanaklı ne çıkacak :) benim sıpayıda çok merak ediyorum iki hafta sonra dr net birşey der umarım. Bulantılarım gün içinde arada gelip gidiyor kusmalarım çok şükür bitti az az yemeye başladım yemek. Sende durumlar ne?

Kızlar ben çok üşüyorum ya. İki haftadır kalorifer yakıyoruz inanmazsınız hala patik hırka üşüyorum. Kansızlıktan şüphelendik o da yokmuş. Vitaminimde eksik değil. Dışarda montla geziyorum resmen. Var mı benim gibi olan? Birde bugün çok duygusalım ota böceğe ağlayasım var

Bende gitmişti geri geldi, okulda öğlene doğru bulantim geldi,vücuduma halsizlik çöktü berbat oldum,şuan iyiyim, sanırım bu bulantı mide sorunu gelip gelip gidecek.bulanti hapı icmistim dün ama gece yatana kadar hep bulandı, yani icsende aynı icmesende:) eşim kız olacak hissediyorum diyo, erkek kardeşim de kız hissediyomus, iki arkadaşım erkek hissediyo,valla bana bir erkek bir kız geliyo,ultrasonda sanki erkek bir bebeğe bakiyo gibi hissediyorum:) ama acayip meraktayim. İkili testimin sonucunu doktorum haftaya yorumlicak seminerde olduğundan. İki hafta geçmiş olacak 15. Hafta içinde gitmiş olcam ,kesin cinsiyet için ultrasona girerim:) ay çok heyecanlı, yani oda falan bakıyorum cinsiyet belli olsa ona göre bakarım diyorum, bu arada hep uyumak istiyorum ,bu süreçte çalışmakta çok zor oluyor ,acayip koku hassasiyeti var,öldürüyor koku olayı beni, senin nasıl geçiyor canım

Aynı vallahi canım kokulardan napıcağım hiç bilmiyorum parfüm kokuları bile iğrenç geliyor artık. Herşey mideme dokunuyor sanki. İştahım düzelseydi belki iyileşirdim aç kaldıkça belirtiler coşuyor en azından kusmuyorum diye züürt tesellim var :) yada evdeyim diye azaldı iş yerinde zorlar kesin. Keşke devlet gebelik boyunca ücretsiz hakkı verse ne iyi olur raporlar göze batacak diye tırsıyorum

Ben çok üşüyorum kar botuyla ise gidip geliyorum :) tüylü montlar derse giriyorum, ama zaten çok usurdum, evdede tek kişilik yorganın içinde koltukta yatarak duruyorum, yorgan ayrılmaz parçam oldu, polar kıyafetler giyiyorum evde. Ev sıcak petekleri açmadık ,eşim şortla dolaşırken benim yorgan altında durmam tuhaf oluyo' :) sende de normaldir canım vit eksikliği yoksa

Cokk cokk gecmis olsunn cnm.Allah hayirlisini nasip etsin i sallah.lekelenmeleri duydum cogu kisi yasiyor hatta doguma kadar bile olanlar var.dikkat et dinlen bol bol.bu dan onceki 5 bebegin sebebi belli oldu mu?inanirmisiniz bilmem ama gerci kurandada gecer.subyan diye birsey vardir.omu.musallat oldu acaba

Aaa aynı ben :)) eşim şortla geziyor ben tek kişilik battaniyeye dolanmış tv izliyorum :) eskiden de üşürdüm şuan gece bile çorapsız yatamıyorum. Nette çok üşüyenler için erkek bebeğe gebe diyor herşeyden cinsiyet aramaya başladım Bakma güldüğüme bugün kötüyüm. Tam bebeğime kıyafet bakıcam yok benim kuzenim 7.5 aylık karnında öldü yok şöyle böyle korkutuyorlar işyerindekiler. Tam kafam dağılsın diye foruma geldim bir üyenin bebeğinin kalbi durmuş. İçim çok kötü oldu kendimi çaresiz hissettim sanki biran içimi dökecek beni anlayacak bir dostumda yok benim yalnız hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…