- 19 Haziran 2018
- 185
- 182
- 18
- 36
3 gündür filan bnde çıktığını farkediyorum zaman çabuk geçsin istiyo insankızlar göbişi çıkan var mı çok olmasa da benim biraz çıktı gibi
Aminn insallah cnm benim bitti sayilir 2 gun sonra 12 hafta bitiyorHer şeye ağlar oldum zaten. Ne olacak bu halım bilmiyorum.
Hayırlısıyla şu ilk 3lugu bi atlatsak..
Aminn. Neyse boşalmışsın iyi olmul :)Pztesi doktor kontrolüm vardı. Kan tahlillerimi alıp doktora gösterememiştim. Neyse tahlilleri aldım randevu saatinin gelmesini beklemeye koyuldum. Bu sırada sonuçlara şöyle bir bakayım dedim..Her şey süper en son sayfaya gelince bulaşıcı hastalıklar kısmında bir değer aşırı yüksek çıkmış..Alla alla nedir bu derken şeytan internetten bak dedi kiiii ben 2.oğlum da bir olay yaşamıştım ve katiyen bakmam demiştim!sonuç açıp baktım,bakmaz olaydım! Tobe estağfurullah neler yazıyor neler..millet sıcaktan bunalmış yelpazelerle kağıtlarla estiriyor kendine ben stresten donuyorum! Tam sıra bana geldi doktoru acil çağırdılar bi hastanın yanına kadar gittiben iyice panikledim..Neyse doktor geldi beni çağırdılar. Ben ellerim titreyerek hocam burda bir değer fena yüksek çıkmış kalp krizi geçirmek üzereyim bi bakın bana bir şey söyleyin dedim sandalyeye zor attım kendimi. Doktor baktı gülmeye başladı..yüksek çıkmalı zaten bağışıklık kazanmış olduğunu gösteriyor dedi ama ben bi ağlamaya başladım sular seller odadaki herkes beni sakinleştirmeye çalışıyor falan..Doktor gel bi bakalım dedi ultrason a geçtik hemen ekranı bana çevirdi baaak her şey yolunda gayet bereketli ve sağlıklı diğer çocukların gibi..endişe edecek hiç bir şey yok dedi ama ben hala ağlıyorum. Sekreter soruyor ayyy kıyamam ya ilk gebelik mı? Yok 3.deyince neii dedi :) Yarim saat ağladım. Sinirlerim boşaldı resmen.
Rabbim kimseyi evlatla imtihan etmesin evlat hasreti çekenlere de sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inşallah ❤
Ilk hamileligimde hep kullandim 2.de yine verdi ama bebegim.kiloluydu diye az kullandirttir son 3,4 ay icirmedi.hic oyle birsey duymadim.cuma gidince verirse bana sorucam bakalim elevit yazarsa yineMerhaba arkadaşlar inşallah herkes iyidir. Ben çok sık giremesemde mesajları okumaya çalışıyorum. Mide bulantılarım devam ediyor biraz zor geçiyor bu aralar. İlk hamileliğimde bu kadar zorlanmamıştım. Geçen hafta doktora gittin elevit yazdı. İlk hamileliğimde de kullanmıştım. Dün eczaneye gittim ilacı almak için eczacı getirmiyoruz dedi nedenini sorduğumda içerisinde domuz yağı olduğunu söyledi ona eşdeğer başka bir vitamin ilacı önerdi almadım. Elevit kullanan var mı? Aranızda ya da başka bir vitamin ilacı. Birde folikasit vitamin ilacı kullanıyorum.
Benimde gobegim 3 hamilelik oldugu icin zaten iki hamileliktede hemen cikmisti bundada cikmaya basladi hafiften ama ben hala ayni pantolonlsrimi giyiyorum.sadece yemek yiyince otururken sikarsa dugmeyi aciyorum.Kozlar göbüşlerimiz artık yavaştan belli olmaya başladı. Normal pantolonlar da sıkıyo. Öyle olunca ben de paket lastiği kullanarak giyiyorum. İnternette görmüşsünüzdür belki iki paket lastiğini ilikten geçirip düğmeye takıyorum. Havada kalmamış oluyo. Üzerine tabi uzun bişey giymek gerekiyo. Fermuarı da kapatamıyorum çünkühamile pantolonu da aldım ama arada çeşit olsun diye bu şekilde giyiyorum eskileri. Sizlere de fikir olur belki
Kozlar göbüşlerimiz artık yavaştan belli olmaya başladı. Normal pantolonlar da sıkıyo. Öyle olunca ben de paket lastiği kullanarak giyiyorum. İnternette görmüşsünüzdür belki iki paket lastiğini ilikten geçirip düğmeye takıyorum. Havada kalmamış oluyo. Üzerine tabi uzun bişey giymek gerekiyo. Fermuarı da kapatamıyorum çünkühamile pantolonu da aldım ama arada çeşit olsun diye bu şekilde giyiyorum eskileri. Sizlere de fikir olur belki
Ben bu kadar uzun süreni duymadım bence çok dikkat et sürekli yat kalkma. Geçen haftalarda benimde oldu 2. Adet döneminde ama 1 hafta sürdü lekelenme şeklinde, benim yatmam mümkün değildi haftasonları dinlenebilmeme rağmen geçti şuan yokMerhaba kızlar. Bisey sormak istiyorum. Yaklasik 6 haftadir agri ve kahverengi lekelenme sikayetiyle yatiyorum. Gecen hafta bi anda iyilestim. Agrim lekelenmem kesildi. Galiba riski atlattim demistimki 2 gun once agri yine basladi. Bugunde kahverengi lekelenme. Bundan ince 5 tana bebegimi 6. haftada kaybettim. Bunda cok umitliyim. Riskli zamani kurtardim diye. Sanki hep adet donemlerimde bu lekelenme cogaliyo gibi. Daha oncede yazmis ve dua istemistim. Yine dualarinizi bekliyorum. Bide daha once boyle bisey yasadiniz ya da duydunuz mu?
Ay evet aynısını ben yapıyorum,çünkü istediğim gibi bir pantolon bulamadım, çok cirkindi baktıklarım. Ben siyah saç lastigiyle yapıyorum. Paket lastik kopabilir canım dikkat et:)
Benimde gobegim 3 hamilelik oldugu icin zaten iki hamileliktede hemen cikmisti bundada cikmaya basladi hafiften ama ben hala ayni pantolonlsrimi giyiyorum.sadece yemek yiyince otururken sikarsa dugmeyi aciyorum.
Amin canım hafifler inşallah seninde o sağ bel bacak ağrısı bende de oldu bir gün bütüngün agrımıştı ozaman 8. haftamdaydım şimdi yine ara ara oluyor işte en çok beni de bu ağrılar korkutuyor dayanamam falan diye ilerde.Hamileliğin 6. Haftasından beri belimin sağ tarafında bir ağrı vardı. Özellikle gün sonunda daha çok hissediyordum. Ama yaklaşık 4-5 gündür bu ağrı belimden sağ kalçama ordan bacağıma vuruyor. Hamilelikte olurmuş bu siyatik ağrısıymış ama son aylarda daha çok olurmuş. Her geçen gün şiddetleniyor ağrı. Allah yardımcımız olsun..
Geçmiş olsun canım ya , neyseki mutlu sonla bitmiş sonuç :)Pztesi doktor kontrolüm vardı. Kan tahlillerimi alıp doktora gösterememiştim. Neyse tahlilleri aldım randevu saatinin gelmesini beklemeye koyuldum. Bu sırada sonuçlara şöyle bir bakayım dedim..Her şey süper en son sayfaya gelince bulaşıcı hastalıklar kısmında bir değer aşırı yüksek çıkmış..Alla alla nedir bu derken şeytan internetten bak dedi kiiii ben 2.oğlum da bir olay yaşamıştım ve katiyen bakmam demiştim!sonuç açıp baktım,bakmaz olaydım! Tobe estağfurullah neler yazıyor neler..millet sıcaktan bunalmış yelpazelerle kağıtlarla estiriyor kendine ben stresten donuyorum! Tam sıra bana geldi doktoru acil çağırdılar bi hastanın yanına kadar gittiben iyice panikledim..Neyse doktor geldi beni çağırdılar. Ben ellerim titreyerek hocam burda bir değer fena yüksek çıkmış kalp krizi geçirmek üzereyim bi bakın bana bir şey söyleyin dedim sandalyeye zor attım kendimi. Doktor baktı gülmeye başladı..yüksek çıkmalı zaten bağışıklık kazanmış olduğunu gösteriyor dedi ama ben bi ağlamaya başladım sular seller odadaki herkes beni sakinleştirmeye çalışıyor falan..Doktor gel bi bakalım dedi ultrason a geçtik hemen ekranı bana çevirdi baaak her şey yolunda gayet bereketli ve sağlıklı diğer çocukların gibi..endişe edecek hiç bir şey yok dedi ama ben hala ağlıyorum. Sekreter soruyor ayyy kıyamam ya ilk gebelik mı? Yok 3.deyince neii dedi :) Yarim saat ağladım. Sinirlerim boşaldı resmen.
Rabbim kimseyi evlatla imtihan etmesin evlat hasreti çekenlere de sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inşallah ❤
Ben bazı ultraaon resmlerinde bebeği bile bulamıyorumBende yolladım arkadaşlar sanırım görmediler:) seninkine baktım hicbisey anlayamadım:)
Bunlar ilgili bi sayfaya yolladım görüntüleri, ama yorum alamadım görüntü net değil diye:) bende anlamıyorum valla:)Ben bazı ultraaon resmlerinde bebeği bile bulamıyorum
Nubdn anlayabilene helal olsn
Canimm duamdasn inşallahhh Allah yardımcın olsun insallahMerhaba kızlar. Bisey sormak istiyorum. Yaklasik 6 haftadir agri ve kahverengi lekelenme sikayetiyle yatiyorum. Gecen hafta bi anda iyilestim. Agrim lekelenmem kesildi. Galiba riski atlattim demistimki 2 gun once agri yine basladi. Bugunde kahverengi lekelenme. Bundan ince 5 tana bebegimi 6. haftada kaybettim. Bunda cok umitliyim. Riskli zamani kurtardim diye. Sanki hep adet donemlerimde bu lekelenme cogaliyo gibi. Daha oncede yazmis ve dua istemistim. Yine dualarinizi bekliyorum. Bide daha once boyle bisey yasadiniz ya da duydunuz mu?
Merhaba kızlar. Bisey sormak istiyorum. Yaklasik 6 haftadir agri ve kahverengi lekelenme sikayetiyle yatiyorum. Gecen hafta bi anda iyilestim. Agrim lekelenmem kesildi. Galiba riski atlattim demistimki 2 gun once agri yine basladi. Bugunde kahverengi lekelenme. Bundan ince 5 tana bebegimi 6. haftada kaybettim. Bunda cok umitliyim. Riskli zamani kurtardim diye. Sanki hep adet donemlerimde bu lekelenme cogaliyo gibi. Daha oncede yazmis ve dua istemistim. Yine dualarinizi bekliyorum. Bide daha once boyle bisey yasadiniz ya da duydunuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?