Aminn. Neyse boşalmışsın iyi olmul :)

Kozlar göbüşlerimiz artık yavaştan belli olmaya başladı. Normal pantolonlar da sıkıyo. Öyle olunca ben de paket lastiği kullanarak giyiyorum. İnternette görmüşsünüzdür belki iki paket lastiğini ilikten geçirip düğmeye takıyorum. Havada kalmamış oluyo. Üzerine tabi uzun bişey giymek gerekiyo. Fermuarı da kapatamıyorum çünkü hamile pantolonu da aldım ama arada çeşit olsun diye bu şekilde giyiyorum eskileri. Sizlere de fikir olur belki

Ilk hamileligimde hep kullandim 2.de yine verdi ama bebegim.kiloluydu diye az kullandirttir son 3,4 ay icirmedi.hic oyle birsey duymadim.cuma gidince verirse bana sorucam bakalim elevit yazarsa yine

Benimde gobegim 3 hamilelik oldugu icin zaten iki hamileliktede hemen cikmisti bundada cikmaya basladi hafiften ama ben hala ayni pantolonlsrimi giyiyorum.sadece yemek yiyince otururken sikarsa dugmeyi aciyorum.

Merhaba kızlar. Bisey sormak istiyorum. Yaklasik 6 haftadir agri ve kahverengi lekelenme sikayetiyle yatiyorum. Gecen hafta bi anda iyilestim. Agrim lekelenmem kesildi. Galiba riski atlattim demistimki 2 gun once agri yine basladi. Bugunde kahverengi lekelenme. Bundan ince 5 tana bebegimi 6. haftada kaybettim. Bunda cok umitliyim. Riskli zamani kurtardim diye. Sanki hep adet donemlerimde bu lekelenme cogaliyo gibi. Daha oncede yazmis ve dua istemistim. Yine dualarinizi bekliyorum. Bide daha once boyle bisey yasadiniz ya da duydunuz mu?

Ay evet aynısını ben yapıyorum,çünkü istediğim gibi bir pantolon bulamadım, çok cirkindi baktıklarım. Ben siyah saç lastigiyle yapıyorum. Paket lastik kopabilir canım dikkat et:)

Ben bu kadar uzun süreni duymadım bence çok dikkat et sürekli yat kalkma. Geçen haftalarda benimde oldu 2. Adet döneminde ama 1 hafta sürdü lekelenme şeklinde, benim yatmam mümkün değildi haftasonları dinlenebilmeme rağmen geçti şuan yok

Ay evet aynısını ben yapıyorum,çünkü istediğim gibi bir pantolon bulamadım, çok cirkindi baktıklarım. Ben siyah saç lastigiyle yapıyorum. Paket lastik kopabilir canım dikkat et:)

Akıl akıldan üstün canım kopmasın diye iki tane yapıyodum ama saç lastiği daha mantıklıymış ben de onu kullanıyım

Amin canım hafifler inşallah seninde o sağ bel bacak ağrısı bende de oldu bir gün bütüngün agrımıştı ozaman 8. haftamdaydım şimdi yine ara ara oluyor işte en çok beni de bu ağrılar korkutuyor dayanamam falan diye ilerde.

Geçmiş olsun canım ya , neyseki mutlu sonla bitmiş sonuç :)

Canimm duamdasn inşallahhh Allah yardımcın olsun insallah

Canım çok geçmiş olsun , dua ettim sana, bebeğine Allah sağlık versin inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…