Valla bende normalde sicagi hic sevmeyen kisin bile tisortle yalin ayak gezen biriydim ama bu hamileligimde utanmasam corapla yaticam ustume uzun.kollu sivitle yatiyorum koltukta bende battaniye aliyorum ustumeBen çok üşüyorum kar botuyla ise gidip geliyorum :) tüylü montlar derse giriyorum, ama zaten çok usurdum, evdede tek kişilik yorganın içinde koltukta yatarak duruyorum, yorgan ayrılmaz parçam oldu, polar kıyafetler giyiyorum evde. Ev sıcak petekleri açmadık ,eşim şortla dolaşırken benim yorgan altında durmam tuhaf oluyo' :) sende de normaldir canım vit eksikliği yoksa
Aynı vallahi canım kokulardan napıcağım hiç bilmiyorum parfüm kokuları bile iğrenç geliyor artık. Herşey mideme dokunuyor sanki. İştahım düzelseydi belki iyileşirdim aç kaldıkça belirtiler coşuyor en azından kusmuyorum diye züürt tesellim var :) yada evdeyim diye azaldı iş yerinde zorlar kesin. Keşke devlet gebelik boyunca ücretsiz hakkı verse ne iyi olur raporlar göze batacak diye tırsıyorum
Teşekkür ederim canım. Öğrendikten sonra yazarsan sevinirim.Ilk hamileligimde hep kullandim 2.de yine verdi ama bebegim.kiloluydu diye az kullandirttir son 3,4 ay icirmedi.hic oyle birsey duymadim.cuma gidince verirse bana sorucam bakalim elevit yazarsa yine
Ben pembe kırmızı kahve her rengi gördüm en çok kırmızıda korktum ama çok değildi damla damlaydı bi sorun olmadı çok şükür. Amin inşallah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize..Benimkide lekelenme şekkinde. Kırmızı hiç olmadı şükür. Ama ağrı çok sinir bozucu. Bir buçuk aydır yatiyorum zaten. Istesemde ayakta uzun süre duramıyorum. İnşallaah seninde bir daha olmaz. Allah sana bana ve tüm hamişlere bebeklerimizi sağlıklıca kucagimiza almayi nasip etsin.
Aaa aynı ben :)) eşim şortla geziyor ben tek kişilik battaniyeye dolanmış tv izliyorum :) eskiden de üşürdüm şuan gece bile çorapsız yatamıyorum. Nette çok üşüyenler için erkek bebeğe gebe diyorherşeyden cinsiyet aramaya başladım Bakma güldüğüme bugün kötüyüm. Tam bebeğime kıyafet bakıcam yok benim kuzenim 7.5 aylık karnında öldü yok şöyle böyle korkutuyorlar işyerindekiler. Tam kafam dağılsın diye foruma geldim bir üyenin bebeğinin kalbi durmuş. İçim çok kötü oldu kendimi çaresiz hissettim sanki biran içimi dökecek beni anlayacak bir dostumda yok benim yalnız hissediyorum
Valla bende normalde sicagi hic sevmeyen kisin bile tisortle yalin ayak gezen biriydim ama bu hamileligimde utanmasam corapla yaticam ustume uzun.kollu sivitle yatiyorum koltukta bende battaniye aliyorum ustumeheralde hamilelikle alakali
Rahim yapısıyla alakalı sanırım kese büyürken bazı kılcaldamarlar çatlayabiliyormuş o da kanama alanı oluşturuyor kese altında yada yanında. Benim kızımda da kanamam olmuştu ama sağlıklı doğdu çok şükür, o yüzden sorun etmiyorum ama bir hafta geriden gelme olayıyla ilk defa karşılaştım ben de onu merak ediyorum.Çok geçmiş olsun canım sıkıntısız sürdürürsün inşallah hamileliğini
Pek söylemekte istemiyorum ama ben de hiç olmadı leke vs. rahimde sorun olunca mı kanama falan oluyor ?
O kadar çok zor şeylerle savaştımki yinede ağlamadım pes etmedim. Bu hamilelik beni tanıyamadığım biri yaptı bazen acaba hazır değil miydim diyorum sonra üzülüyorumda. Çünkü çok istedim çok bekledim bu bebeği benimde kimyasalım oldu öncesinde. Doktor hormonlardandır 4-6 aylar çok rahat geçer diyor. Umarım öyle olur. Hamilelere felaket senaryolarını anlatmaktan ne zevk alırlar hiç bilmiyorum valla. Rabbim meleklerimizi korusun.Üşümek erkek bebekmi değilmiş cinsiyet belli olunca dogrulariz:)
Seni çok iyi anlıyorum, nisan ayında çok isteyerek hamile kaldım,değerlerin iki güne bir artıyordu ilk başta, sonra bir öğrencimin kardeşi olacaktı 9 aylikti ha bugün ha yarın dogacakti, kimyasal yaşadığımı öğrenmeden bir gün önce velimin bebeğinin anne karnında kalbi durduğunu öğrendim, okadar uzuldumki şok oldum,birde normal doğumla suni sancı verip doğum yaptırmışlar, ertesi gün kimyasal yaşadığımı öğrenince iki şey ustuste çok olumsuz etkiledi beni, çok ağladım ağladıkça velim aklıma geldi, doğumunu beklerken çok acı bişey yaşadı diye, Halime sukrettim. sonra da akışına bıraktım, kız olsun diye Nisan'da çok zorlamistim çin takvimi kız diyo diye:) kötü örnekleri görüp yaşayınca bu düşünceden siyrildim. Nisan ayı öncesinde erkek bebek olma fikri bile çok soğuk geliyordu, ama tecrübe sonucu duygularım çok şükür değişti, oğlum olursa aynı eşime benzer diye dua ediyorum karakteri birebir olsun diye,kız olurmu bilmiyorum, hayırlı olan olsun diyorum,ama erkek kafasindayim niyeyse:) erkek isimleri falan belirledim o derece hazırladım. Esimde tam aksine kız olacak diyor, inş sağlıklı, ahlaklı ,anne baba kıymeti bilen, kendi ayakları üstünde duran ve acılarını gormeyecegimiz evlatlarımız olur canim, bende herşeye ağlıyorum bu arada,dudaklarımi büze büze:) ay çok komik oluyorum ya ahahahaaa
Teşekkür ederim. Hepimize nasip etsin Rabbim inşaallah. Ümmü sübyan içinde kaç tane hocaya gittim. Dua verdi hoca. Onuda taşıdım.Cokk cokk gecmis olsunn cnm.Allah hayirlisini nasip etsin i sallah.lekelenmeleri duydum cogu kisi yasiyor hatta doguma kadar bile olanlar var.dikkat et dinlen bol bol.bu dan onceki 5 bebegin sebebi belli oldu mu?inanirmisiniz bilmem ama gerci kurandada gecer.subyan diye birsey vardir.omu.musallat oldu acaba
Hocaya da gittim. Dua verdi. Onu tasidim ise yaramadi. Bu hamileligimde baska bi hocaya sordu tanidigim. Bisey yok demis. Bende dualara ibadete sığindim. Herşey Allah'tan. O ne derse o olacak.Cokk cokk gecmis olsunn cnm.Allah hayirlisini nasip etsin i sallah.lekelenmeleri duydum cogu kisi yasiyor hatta doguma kadar bile olanlar var.dikkat et dinlen bol bol.bu dan onceki 5 bebegin sebebi belli oldu mu?inanirmisiniz bilmem ama gerci kurandada gecer.subyan diye birsey vardir.omu.musallat oldu acaba
Kimin kinin kalbi durmuş ya ciddimisjnAaa aynı ben :)) eşim şortla geziyor ben tek kişilik battaniyeye dolanmış tv izliyorum :) eskiden de üşürdüm şuan gece bile çorapsız yatamıyorum. Nette çok üşüyenler için erkek bebeğe gebe diyorherşeyden cinsiyet aramaya başladım Bakma güldüğüme bugün kötüyüm. Tam bebeğime kıyafet bakıcam yok benim kuzenim 7.5 aylık karnında öldü yok şöyle böyle korkutuyorlar işyerindekiler. Tam kafam dağılsın diye foruma geldim bir üyenin bebeğinin kalbi durmuş. İçim çok kötü oldu kendimi çaresiz hissettim sanki biran içimi dökecek beni anlayacak bir dostumda yok benim yalnız hissediyorum
Aklımızı kurcalayan çok şey olacak bu süreçteRahim yapısıyla alakalı sanırım kese büyürken bazı kılcaldamarlar çatlayabiliyormuş o da kanama alanı oluşturuyor kese altında yada yanında. Benim kızımda da kanamam olmuştu ama sağlıklı doğdu çok şükür, o yüzden sorun etmiyorum ama bir hafta geriden gelme olayıyla ilk defa karşılaştım ben de onu merak ediyorum.
Eskiler öyle der bizde ayaklar eller hep üşürse erkek hararet varsa kız. Test edeceğiz az kaldı :) eller çok kuruyorsa ve kıllar çabuk uzuyorsa erkek olurmuş derlerUsuyenlerin oğlu mu olcak acaba:) bı arastirayim ben bunu_D_O_ deyince ve sende usuyunce acaba dedim:)
Bizim konuda değil canım başka konuda okudumKimin kinin kalbi durmuş ya ciddimisjn
Kaç haftalık?Ben normalde de çok üşüyen biriydim hala da çok üşüyorum. Çorabın içinde bile buz ayağım. Allah izin verirse kızım olacak
Ben bir anda çok üşüyorum sonra coorap giyiyorum biraz zaman geçiyor sıcak basiyor cikariyorum benimki daha garip daha cinsiyet olma aşamasında mi nedir:))))Eskiler öyle der bizde ayaklar eller hep üşürse erkek hararet varsa kız. Test edeceğiz az kaldı :) eller çok kuruyorsa ve kıllar çabuk uzuyorsa erkek olurmuş derler
Aynen öyle. Bende de her gidisimde doktor bebekte bi sıkıntı yok diyo çok şükür. Bugüne kadar neredeyse gitmediğim doktor hastane kalmadı. Hepside hiçbir sebep bulamadı. Umarım doğuma kadar böyle sürmezRahim yapısıyla alakalı sanırım kese büyürken bazı kılcaldamarlar çatlayabiliyormuş o da kanama alanı oluşturuyor kese altında yada yanında. Benim kızımda da kanamam olmuştu ama sağlıklı doğdu çok şükür, o yüzden sorun etmiyorum ama bir hafta geriden gelme olayıyla ilk defa karşılaştım ben de onu merak ediyorum.
12+3 üz canım bugün. Ayrıca tenimde normalde kuru şimdi kuppkuru oldu iyice. Bütün teorileri yıktımKaç haftalık?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?