Valla bende normalde sicagi hic sevmeyen kisin bile tisortle yalin ayak gezen biriydim ama bu hamileligimde utanmasam corapla yaticam ustume uzun.kollu sivitle yatiyorum koltukta bende battaniye aliyorum ustumeheralde hamilelikle alakali

Bişey olmaz canım al raporunu, ben öğretmenim rapor alınca o ders boş kalıyor, çocukların dersleri boş kalınca için rahat etmiyor bulantı halsizlik idare ediyorum, birde astimdan öksürük oluyo o olmasa daha iyi olcak, ama normal bir memur olsam daha rahat rapor alabilirdim zorlandigim zamanlarda, sen olmasan da orda iş yürür bir şekilde, sonuçta zevkinden almiyosun, bebeğin iyi olsun da. Düşük tehlikesi sağlık problemi olmasında sonuçta idare ediyoruz işte.benim karnım büyüdü, öğrenciler karnıma bakiyo, içeri çeksem çekemiyorum girmiyor:) merdiven çıkarken yaşlı teyzeler gibi oldum,sınıfa girince soluk soluğa kalıyorum.sanirim çok yattım:) yürüyüşe başlamak lazım. Sen yürüyüş falan yapiyomusun?
Birde doğum kursları,eğitimleri oluyo böyle bir şeyden haberim varmı,bazı devlet hastaneleri ücretsiz veriyormu acaba. Ben nefes ikinma gibi şeyleri doğru öğrenip uygulamak ve kesisiz dikişsiz normal doğum çok istiyorum tabi fiziki yapım uygun olursa:)
Dr Zahide küçük var Instagram'da takip ediyorum,hayran kaldım doktora,Ankara'da olsam kesin doktorum o olurdu, mükemmel ya, benim gibi korkak birini bile normal doğuma özendirdi. Tüm arkadaşlar takip edin faydası olur hepinize,ne doktorlar var:)

Ilk hamileligimde hep kullandim 2.de yine verdi ama bebegim.kiloluydu diye az kullandirttir son 3,4 ay icirmedi.hic oyle birsey duymadim.cuma gidince verirse bana sorucam bakalim elevit yazarsa yine
Teşekkür ederim canım. Öğrendikten sonra yazarsan sevinirim.

Ben pembe kırmızı kahve her rengi gördüm en çok kırmızıda korktum ama çok değildi damla damlaydı bi sorun olmadı çok şükür. Amin inşallah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize..

Üşümek erkek bebekmi değilmiş cinsiyet belli olunca dogrulariz:)
Seni çok iyi anlıyorum, nisan ayında çok isteyerek hamile kaldım,değerlerin iki güne bir artıyordu ilk başta, sonra bir öğrencimin kardeşi olacaktı 9 aylikti ha bugün ha yarın dogacakti, kimyasal yaşadığımı öğrenmeden bir gün önce velimin bebeğinin anne karnında kalbi durduğunu öğrendim, okadar uzuldumki şok oldum,birde normal doğumla suni sancı verip doğum yaptırmışlar, ertesi gün kimyasal yaşadığımı öğrenince iki şey ustuste çok olumsuz etkiledi beni, çok ağladım ağladıkça velim aklıma geldi, doğumunu beklerken çok acı bişey yaşadı diye, Halime sukrettim. sonra da akışına bıraktım, kız olsun diye Nisan'da çok zorlamistim çin takvimi kız diyo diye:) kötü örnekleri görüp yaşayınca bu düşünceden siyrildim. Nisan ayı öncesinde erkek bebek olma fikri bile çok soğuk geliyordu, ama tecrübe sonucu duygularım çok şükür değişti, oğlum olursa aynı eşime benzer diye dua ediyorum karakteri birebir olsun diye,kız olurmu bilmiyorum, hayırlı olan olsun diyorum,ama erkek kafasindayim niyeyse:) erkek isimleri falan belirledim o derece hazırladım. Esimde tam aksine kız olacak diyor, inş sağlıklı, ahlaklı ,anne baba kıymeti bilen, kendi ayakları üstünde duran ve acılarını gormeyecegimiz evlatlarımız olur canim, bende herşeye ağlıyorum bu arada,dudaklarımi büze büze:) ay çok komik oluyorum ya ahahahaaa

Valla bende normalde sicagi hic sevmeyen kisin bile tisortle yalin ayak gezen biriydim ama bu hamileligimde utanmasam corapla yaticam ustume uzun.kollu sivitle yatiyorum koltukta bende battaniye aliyorum ustumeheralde hamilelikle alakali

Usuyenlerin oğlu mu olcak acaba:) bı arastirayim ben bunu _D_O_ deyince ve sende usuyunce acaba dedim:)

Çok geçmiş olsun canım sıkıntısız sürdürürsün inşallah hamileliğini
Pek söylemekte istemiyorum ama ben de hiç olmadı leke vs. rahimde sorun olunca mı kanama falan oluyor ?
Rahim yapısıyla alakalı sanırım kese büyürken bazı kılcaldamarlar çatlayabiliyormuş o da kanama alanı oluşturuyor kese altında yada yanında. Benim kızımda da kanamam olmuştu ama sağlıklı doğdu çok şükür, o yüzden sorun etmiyorum ama bir hafta geriden gelme olayıyla ilk defa karşılaştım ben de onu merak ediyorum.

O kadar çok zor şeylerle savaştımki yinede ağlamadım pes etmedim. Bu hamilelik beni tanıyamadığım biri yaptı bazen acaba hazır değil miydim diyorum sonra üzülüyorumda. Çünkü çok istedim çok bekledim bu bebeği benimde kimyasalım oldu öncesinde. Doktor hormonlardandır 4-6 aylar çok rahat geçer diyor. Umarım öyle olur. Hamilelere felaket senaryolarını anlatmaktan ne zevk alırlar hiç bilmiyorum valla. Rabbim meleklerimizi korusun.

Eğitim araştırmalarda gebe eğitimi var canım. Bizim hastanede var hatta doğum sonrası eğitimleri de var emzirme vs ama ben gitmek istemiyorum doktorum zaten son zamanlara doğru eğitim verecek hastane seçimi çok önemli burada. Kendi doktorunla konuşabilirsin yada gebeler için kurslar var özel onlar olabilir. Ben hastanede hiç oturamadığım koşturmacalı işim olduğu için yürüyüş yapamıyorum canım. Normal doğum için hareketim çok ama normal doğuramayacağım işin kötüsü :)

Teşekkür ederim. Hepimize nasip etsin Rabbim inşaallah. Ümmü sübyan içinde kaç tane hocaya gittim. Dua verdi hoca. Onuda taşıdım.
Hocaya da gittim. Dua verdi. Onu tasidim ise yaramadi. Bu hamileligimde baska bi hocaya sordu tanidigim. Bisey yok demis. Bende dualara ibadete sığindim. Herşey Allah'tan. O ne derse o olacak.

Kimin kinin kalbi durmuş ya ciddimisjn

Aklımızı kurcalayan çok şey olacak bu süreçte

Ben normalde de çok üşüyen biriydim hala da çok üşüyorum. Çorabın içinde bile buz ayağım. Allah izin verirse kızım olacak

Usuyenlerin oğlu mu olcak acaba:) bı arastirayim ben bunu _D_O_ deyince ve sende usuyunce acaba dedim:)
Eskiler öyle der bizde ayaklar eller hep üşürse erkek hararet varsa kız. Test edeceğiz az kaldı :) eller çok kuruyorsa ve kıllar çabuk uzuyorsa erkek olurmuş derler

Ben normalde de çok üşüyen biriydim hala da çok üşüyorum. Çorabın içinde bile buz ayağım. Allah izin verirse kızım olacak
Kaç haftalık?

Eskiler öyle der bizde ayaklar eller hep üşürse erkek hararet varsa kız. Test edeceğiz az kaldı :) eller çok kuruyorsa ve kıllar çabuk uzuyorsa erkek olurmuş derler
Ben bir anda çok üşüyorum sonra coorap giyiyorum biraz zaman geçiyor sıcak basiyor cikariyorum benimki daha garip daha cinsiyet olma aşamasında mi nedir:))))

kızlar gebelik eğitimi almak çok faydalı. bizi neler bekliyor nasıl bir doğum bebek ve bizim için daha faydalı. nasıl başa çıkacağız herşey işe ilgili içimizi rahatlatıyor. lohusalık içn bile çok faydalı..kesinlikle eğitime kayılmanızı öneririm. ben 2.gebeliğimde aldım. Kısmet olursa telratlayacaksın gitmeyi isterim.

Aynen. Bende de hicbir s
Aynen öyle. Bende de her gidisimde doktor bebekte bi sıkıntı yok diyo çok şükür. Bugüne kadar neredeyse gitmediğim doktor hastane kalmadı. Hepside hiçbir sebep bulamadı. Umarım doğuma kadar böyle sürmez

Belediyelerin bile bilinçli hamilelik ve doğum kursları var onlarda olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…