- 19 Aralık 2017
- 225
- 143
- 103
Karnın büyümeye başlayınca nemlendir aklına geldikçe kuru ciltler çabuk çatlıyor önlemini al önceden en aza indirirsin böylelikle12+3 üz canım bugün. Ayrıca tenimde normalde kuru şimdi kuppkuru oldu iyice. Bütün teorileri yıktım
Evet canım öyleymiş şimdiden aklıma geldikçe normal nemlendiricilerden sürüyorum. Kilo alıp verdiğimde bile oluyor çatlağım hamilelikte harita gibi olurum heraldeKarnın büyümeye başlayınca nemlendir aklına geldikçe kuru ciltler çabuk çatlıyor önlemini al önceden en aza indirirsin böylelikle
Bnde de bi mutsuzluk hüzun hali var.hic biseyden zevk almiyorum.hayat cok bos geliyo.hamileliktenmi mevsimdenmi bilmiuorumKızlar ben çok üşüyorum ya. İki haftadır kalorifer yakıyoruz inanmazsınız hala patik hırka üşüyorum. Kansızlıktan şüphelendik o da yokmuş. Vitaminimde eksik değil. Dışarda montla geziyorum resmen. Var mı benim gibi olan? Birde bugün çok duygusalım ota böceğe ağlayasım var
O kadar çok zor şeylerle savaştımki yinede ağlamadım pes etmedim. Bu hamilelik beni tanıyamadığım biri yaptı bazen acaba hazır değil miydim diyorum sonra üzülüyorumda. Çünkü çok istedim çok bekledim bu bebeği benimde kimyasalım oldu öncesinde. Doktor hormonlardandır 4-6 aylar çok rahat geçer diyor. Umarım öyle olur. Hamilelere felaket senaryolarını anlatmaktan ne zevk alırlar hiç bilmiyorum valla. Rabbim meleklerimizi korusun.
Eğitim araştırmalarda gebe eğitimi var canım. Bizim hastanede var hatta doğum sonrası eğitimleri de var emzirme vs ama ben gitmek istemiyorum doktorum zaten son zamanlara doğru eğitim verecek hastane seçimi çok önemli burada. Kendi doktorunla konuşabilirsin yada gebeler için kurslar var özel onlar olabilir. Ben hastanede hiç oturamadığım koşturmacalı işim olduğu için yürüyüş yapamıyorum canım. Normal doğum için hareketim çok ama normal doğuramayacağım işin kötüsü :)
Bende 12+4 üm ama kesinleşmedi doktorun nasıl emin oldu12+3 üz canım bugün. Ayrıca tenimde normalde kuru şimdi kuppkuru oldu iyice. Bütün teorileri yıktım
Ben kiloluyum gobegimde vardi.ilk hamileligimde karnim harita gibi oldu resmen.hindistan cevizi yagi cok iyi geliyo dedi doktor aldm surdum ama ne faydaa. catlayacagi varsa ne yapsan catliyo.hic fayda etmedi gorseniz korkarsiniz o derece oldu.ama zayiflarin ki catlamiyo genelde gordugum kadariylaEvet canım öyleymiş şimdiden aklıma geldikçe normal nemlendiricilerden sürüyorum. Kilo alıp verdiğimde bile oluyor çatlağım hamilelikte harita gibi olurum heralde
Bilmiyorum enerjik bir sorun değil bendeki duygusal tamamen hormonlar galibaBnde de bi mutsuzluk hüzun hali var.hic biseyden zevk almiyorum.hayat cok bos geliyo.hamileliktenmi mevsimdenmi bilmiuorum
Olabilir cnm evet.herkeste farkli etki yapiyoBilmiyorum enerjik bir sorun değil bendeki duygusal tamamen hormonlar galiba
Büyükşehir belediyeleri ücretsiz veriyormuş canım onuda araştıralımSen bakma o felaket senaryolarina,abartı bizim toplumumuzun ruhuna işlemiş bence.
Doktora sorayım bakayım eğitim falan veriliyomu, söylediğin iyi oldu canim
Benim kollarım cok yavas uzuyo, ya varya iki hafta sonra bu yazdıklarımızı gülerek hatırlıyor olacagiz:)Eskiler öyle der bizde ayaklar eller hep üşürse erkek hararet varsa kız. Test edeceğiz az kaldı :) eller çok kuruyorsa ve kıllar çabuk uzuyorsa erkek olurmuş derler
Ben de öyle olcam kesin genetik olarak çatlıyoruz çünküEvet canım öyleymiş şimdiden aklıma geldikçe normal nemlendiricilerden sürüyorum. Kilo alıp verdiğimde bile oluyor çatlağım hamilelikte harita gibi olurum heralde
Bende öyle düşünüyorum bazıları ne sürerse dursun catlio bazılarının catlamiyor. Ben çok umursamiyorm ya gobegim catlasada napim .Ama saçlarimdaki beyazları çok takıyorum etkencecik çıktılar ve okdr cokkkiBen kiloluyum gobegimde vardi.ilk hamileligimde karnim harita gibi oldu resmen.hindistan cevizi yagi cok iyi geliyo dedi doktor aldm surdum ama ne faydaa. catlayacagi varsa ne yapsan catliyo.hic fayda etmedi gorseniz korkarsiniz o derece oldu.ama zayiflarin ki catlamiyo genelde gordugum kadariyla
Bununla ilgili kitaplar falan var mı alsak okusak komedi izliyorum ama sarmıyor hiçOlabilir cnm evet.herkeste farkli etki yapiyo
Büyükşehir belediyeleri ücretsiz veriyormuş canım onuda araştıralım
Bende de var o, ruhum daralıyor bazen. Kızımda da öyle olmuştum ama mide bulantılarından diye düşünmüştüm, bunda çok bulantı da yok ama çözemedim bu iç sıkıntısınıBnde de bi mutsuzluk hüzun hali var.hic biseyden zevk almiyorum.hayat cok bos geliyo.hamileliktenmi mevsimdenmi bilmiuorum
Benim doğuştan hiç kılım yok nasıl anlıcamBenim kollarım cok yavas uzuyo, ya varya iki hafta sonra bu yazdıklarımızı gülerek hatırlıyor olacagiz:)
evet var. ben vakit bulamadığım içşn hafta sonu oğlumu eşime bırakıp katılmıştum .özel eğitimdi. ama hastanelerde Aynı eğitimi ücretsiz veriyorBelediyelerin bile bilinçli hamilelik ve doğum kursları var onlarda olabilir
Evet ben 47 ile hamile kalıp 57 ile doğum yaptım ve sadece kalçalarımın yanlarında oldu biraz karnımda hiç çatlağım yok diyebilirimBen kiloluyum gobegimde vardi.ilk hamileligimde karnim harita gibi oldu resmen.hindistan cevizi yagi cok iyi geliyo dedi doktor aldm surdum ama ne faydaa. catlayacagi varsa ne yapsan catliyo.hic fayda etmedi gorseniz korkarsiniz o derece oldu.ama zayiflarin ki catlamiyo genelde gordugum kadariyla
Kızlar ben çok üşüyorum ya. İki haftadır kalorifer yakıyoruz inanmazsınız hala patik hırka üşüyorum. Kansızlıktan şüphelendik o da yokmuş. Vitaminimde eksik değil. Dışarda montla geziyorum resmen. Var mı benim gibi olan? Birde bugün çok duygusalım ota böceğe ağlayasım var
Hamileliktenmi ki gercekten.valla oturup aglayasim var yaa.uykumdan yedigimden ictigimden hic biseyden zevk almiyomBende de var o, ruhum daralıyor bazen. Kızımda da öyle olmuştum ama mide bulantılarından diye düşünmüştüm, bunda çok bulantı da yok ama çözemedim bu iç sıkıntısını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?