12+3 üz canım bugün. Ayrıca tenimde normalde kuru şimdi kuppkuru oldu iyice. Bütün teorileri yıktım
Karnın büyümeye başlayınca nemlendir aklına geldikçe kuru ciltler çabuk çatlıyor önlemini al önceden en aza indirirsin böylelikle

Karnın büyümeye başlayınca nemlendir aklına geldikçe kuru ciltler çabuk çatlıyor önlemini al önceden en aza indirirsin böylelikle
Evet canım öyleymiş şimdiden aklıma geldikçe normal nemlendiricilerden sürüyorum. Kilo alıp verdiğimde bile oluyor çatlağım hamilelikte harita gibi olurum heralde

Bnde de bi mutsuzluk hüzun hali var.hic biseyden zevk almiyorum.hayat cok bos geliyo.hamileliktenmi mevsimdenmi bilmiuorum

Sen bakma o felaket senaryolarina,abartı bizim toplumumuzun ruhuna işlemiş bence.
Doktora sorayım bakayım eğitim falan veriliyomu, söylediğin iyi oldu canim

12+3 üz canım bugün. Ayrıca tenimde normalde kuru şimdi kuppkuru oldu iyice. Bütün teorileri yıktım
Bende 12+4 üm ama kesinleşmedi doktorun nasıl emin oldu

Evet canım öyleymiş şimdiden aklıma geldikçe normal nemlendiricilerden sürüyorum. Kilo alıp verdiğimde bile oluyor çatlağım hamilelikte harita gibi olurum heralde
Ben kiloluyum gobegimde vardi.ilk hamileligimde karnim harita gibi oldu resmen.hindistan cevizi yagi cok iyi geliyo dedi doktor aldm surdum ama ne faydaa. catlayacagi varsa ne yapsan catliyo.hic fayda etmedi gorseniz korkarsiniz o derece oldu.ama zayiflarin ki catlamiyo genelde gordugum kadariyla

Bnde de bi mutsuzluk hüzun hali var.hic biseyden zevk almiyorum.hayat cok bos geliyo.hamileliktenmi mevsimdenmi bilmiuorum
Bilmiyorum enerjik bir sorun değil bendeki duygusal tamamen hormonlar galiba

Sen bakma o felaket senaryolarina,abartı bizim toplumumuzun ruhuna işlemiş bence.
Doktora sorayım bakayım eğitim falan veriliyomu, söylediğin iyi oldu canim
Büyükşehir belediyeleri ücretsiz veriyormuş canım onuda araştıralım

Bende öyle düşünüyorum bazıları ne sürerse dursun catlio bazılarının catlamiyor. Ben çok umursamiyorm ya gobegim catlasada napim .Ama saçlarimdaki beyazları çok takıyorum etkencecik çıktılar ve okdr cokkki

Bende de var o, ruhum daralıyor bazen. Kızımda da öyle olmuştum ama mide bulantılarından diye düşünmüştüm, bunda çok bulantı da yok ama çözemedim bu iç sıkıntısını

Benim kollarım cok yavas uzuyo, ya varya iki hafta sonra bu yazdıklarımızı gülerek hatırlıyor olacagiz:)
Benim doğuştan hiç kılım yok nasıl anlıcam boşver saçmalıyoruz zaten meraktan

Belediyelerin bile bilinçli hamilelik ve doğum kursları var onlarda olabilir
evet var. ben vakit bulamadığım içşn hafta sonu oğlumu eşime bırakıp katılmıştum .özel eğitimdi. ama hastanelerde Aynı eğitimi ücretsiz veriyor
hemde baya ayrıntılı ve birkaç ders olarak.

Evet ben 47 ile hamile kalıp 57 ile doğum yaptım ve sadece kalçalarımın yanlarında oldu biraz karnımda hiç çatlağım yok diyebilirim

Ay canım benim o işte arkadaşlarım ince bluzlarla ben yün kazak üstü şişme mont normalde de sıcağı severim ama bebekten iyice arttı bu üşüme. Sebepte bulamıyorum.

Bende de var o, ruhum daralıyor bazen. Kızımda da öyle olmuştum ama mide bulantılarından diye düşünmüştüm, bunda çok bulantı da yok ama çözemedim bu iç sıkıntısını
Hamileliktenmi ki gercekten.valla oturup aglayasim var yaa.uykumdan yedigimden ictigimden hic biseyden zevk almiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…