Ben 2 gebeligimdede ciddi kilo aldim birinde 20 birinde 18 doktora hangi ilaci aliyim hangi kremi suruyum dedim annene sor bak catlagi var mi dedi.biraz genetikmis lierac diye bir krem var meshur onuda sursen catliycaksan catliycaksin dedi sadece azaltir dedi biraz.

Bende karnimda hic catlagim yok sadece kasik larda sanki tirnak atmis gibi 2,3 bir tarafta 2,3 bir tarafta var

Benim doğuştan hiç kılım yok nasıl anlıcam boşver saçmalıyoruz zaten meraktan

Kolum demişim , kılım yazdım kolum olmuş:)
Bu arada eğitim araştırma hastanesi var evimin yakininda, orda varmış eğitim,ay sağol canım, ekstra değişiklik olur yarın arayıp saatleri uyarsa gidicem . Birde h.ici hergun 9-16 saatleri arası diyo,bunlar iki saatlik bir saatlik seanslar şeklinde farklı gruplara yönelik mi, çünkü hafta içi hergun 7 saat olmaz herhalde, bilgin varmı canım senin

Ben 75le başladım 2 kilo verdim ama bulantım şükür azalmaya başladı dolayısıyla yemeyede başladım. Sen söyleyince annem yanımda korkarak sordum onda da çatlak çok olmuş
Aç bakiyim demeye korktum valla

15. Haftalarda ancak o kadar olabilir canım bilemedim yanlışta birşey söylemek istemem ama 13 haftada o gram çok muhtemelen toplam kiloyu söylemiştir. Sağlıklı bebiştir telaşlanma da iri bebek anneye sıkıntı verir. Şekerine baktılar mı

Dediğin gibidir heralde canım o zaman bu kadarda tonton olmaz o zaman heralde. Doktorda değişik bir durummuş gibi söylemedi çünkü.Tsh baktırıken her ay ona falanda baktırıyorum normal çıkıyor.

Canım birkaç günlük veya haftalık şeklinde olur öyle aylar boyu süren birşey değil. Grup grup alıyorlar. Bazıları sadece hafta sonu tam günde yapıp bitirebiliyor. Doğuma hazırlık için spor kursları oluyor ya nefes bebek bakımı vs onlar daha yararlı olabilir bence. Hastanedeki eğitimleri istediğin her zaman alabilirsin

Evet canım,ben hamile arkadaşımla bile konuşamıyorum boyle,çünkü farklı gelişim evrelerindeyiz, dusunduklerimiz farklı oluyo, burda herkes aynı şeyleri dusunuyo, yakın zaman dilimlerinde,burda konuşunca bir başkasına bişey anlatma ihtiyacı bile hissetmiyorum valla:)

Sağol canım yarın detaylı ogrenicem bakalım, sende yine çalıştığın hastaneyi degerlendirebilirsin, illaki faydası olur

Ayyy bir sürü alıntıladım bir türlü seeedemedim
Ben normalde nadir üşürüm değerlerimin hepsi çok iyidir. Ama bu hamileligimde bi üşüme giriyor içime donuyorum zaman sonra yanıyorum..hamile olduğuma emin olmasam menapoza giriyorum diyecem
Her iki hamileligimde de 49 ile hamile kalıp 63 ile doğurdum pek bi çatlağım yok ama göbek pert! Bunu da doğurayım kilo işleri otursun karın gerdirme operasyonu yaptıracam
Ilk oğlumda 13 haftada doktor %90 erkek demişti 16 haftada net erkek dedi. Genelde erkek deyince Bi dönme payı oluyor da..
Hamileliğim aynı ilk cocugumdaki gibi. Kafamı kaldıramıyorum sanki belimin kemiği yok tobe tobee..aşırı bulantı vs canım bal yemek istiyor falan filan.. bakalım cinsiyeti ne çıkacak

Canım Allahım bebeğine sağlık sıhhat versin,beklediğin yılları gülerek hatirlatsin sana inşallah

Canım Allahım bebeğine sağlık sıhhat versin,beklediğin yılları gülerek hatirlatsin sana inşallah
Amin canım benim hepimizin kuzularına sağlık versin rabbim. Hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. Olmayan dileyen isteyen herkesede hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin

Kengi diye soylerler bizim burda.bana da cok olur.egilip kalkinca agir is yapinca cok olur.son aylardada oluyo dogumdan sonrada devam ediyo malesef agir is yapildigi zamanlar.bnmde sag belimden basliyo kalcama ordan ayagima kadar
Şuanda otursam ağrıyor yürüsem ağrıyor. Bazen çok hafifliyor bazen çok şiddetleniyor. İnşallah ilerlemeden çözüm buluruz..

Anlayanlar benim kızıma da yorum yapabilir mi

Eklentiler

• IMG_20181024_223405.webp
    7 KB · Görüntüleme: 70
Arkadaşlar benim bebeğimin cinsiyetini de tahmin edebilir misiniz?

Eklentiler

• 368927B6-FDA4-40A2-91EB-D2B48CF8F6D0.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 80
Sağol canım yarın detaylı ogrenicem bakalım, sende yine çalıştığın hastaneyi degerlendirebilirsin, illaki faydası olur
Bakacağım canım biz zaten ikide bir eğitim alıyoruz gebelikle ilgili eğitim hastanesi olduğu için mecburi. Eğitim hemşireleriylede görüşürüm bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…