Ben 2 gebeligimdede ciddi kilo aldim birinde 20 birinde 18 doktora hangi ilaci aliyim hangi kremi suruyum dedim annene sor bak catlagi var mi dedi.biraz genetikmis lierac diye bir krem var meshur onuda sursen catliycaksan catliycaksin dedi sadece azaltir dedi biraz.Dediğin gibiymiş canım çatlayacağı varsa çatlar diyorlar. Benimde kilo var 73 ün şuanşuanda bile kilo alıp verdiğimden bacaklarımın üst taraflarında var. Şiştikçe artıcak sanırım esmerim bide daha çok belli olucak galiba. Aman kuzu sağlıklı olsunda napalım biz yine önlemimizi alırız olursa da yapacak bişey yok.
Bende karnimda hic catlagim yok sadece kasik larda sanki tirnak atmis gibi 2,3 bir tarafta 2,3 bir tarafta varBen 2 gebeligimdede ciddi kilo aldim birinde 20 birinde 18 doktora hangi ilaci aliyim hangi kremi suruyum dedim annene sor bak catlagi var mi dedi.biraz genetikmis lierac diye bir krem var meshur onuda sursen catliycaksan catliycaksin dedi sadece azaltir dedi biraz.
Benim doğuştan hiç kılım yok nasıl anlıcamboşver saçmalıyoruz zaten meraktan
Ben 75le başladım 2 kilo verdim ama bulantım şükür azalmaya başladı dolayısıyla yemeyede başladım. Sen söyleyince annem yanımda korkarak sordum onda da çatlak çok olmuşBen 2 gebeligimdede ciddi kilo aldim birinde 20 birinde 18 doktora hangi ilaci aliyim hangi kremi suruyum dedim annene sor bak catlagi var mi dedi.biraz genetikmis lierac diye bir krem var meshur onuda sursen catliycaksan catliycaksin dedi sadece azaltir dedi biraz.
15. Haftalarda ancak o kadar olabilir canım bilemedim yanlışta birşey söylemek istemem ama 13 haftada o gram çok muhtemelen toplam kiloyu söylemiştir. Sağlıklı bebiştir telaşlanma da iri bebek anneye sıkıntı verir. Şekerine baktılar mıKötü bişey mi ki canım kilo fazlası. Benim ilk gebeliğim daha doğrusu 5.gebeliğim ama bu aşamaya gelen ilk. Plesantasıda dahil falan bişey demedi olabilir dediğin gibi belki. Zaten tutuyorum kendimi almıyorum bişey 9 senenin sonunda nelerle kavuştum kuzuma kız erkek hiç farketmez ama insan merak ediyor yinede
Dediğin gibidir heralde canım o zaman bu kadarda tonton olmaz o zaman heralde. Doktorda değişik bir durummuş gibi söylemedi çünkü.Tsh baktırıken her ay ona falanda baktırıyorum normal çıkıyor.15. Haftalarda ancak o kadar olabilir canım bilemedim yanlışta birşey söylemek istemem ama 13 haftada o gram çok muhtemelen toplam kiloyu söylemiştir. Sağlıklı bebiştir telaşlanma da iri bebek anneye sıkıntı verir. Şekerine baktılar mı
Canım birkaç günlük veya haftalık şeklinde olur öyle aylar boyu süren birşey değil. Grup grup alıyorlar. Bazıları sadece hafta sonu tam günde yapıp bitirebiliyor. Doğuma hazırlık için spor kursları oluyor ya nefes bebek bakımı vs onlar daha yararlı olabilir bence. Hastanedeki eğitimleri istediğin her zaman alabilirsinKolum demişim , kılım yazdım kolum olmuş:)
Bu arada eğitim araştırma hastanesi var evimin yakininda, orda varmış eğitim,ay sağol canım, ekstra değişiklik olur yarın arayıp saatleri uyarsa gidicem . Birde h.ici hergun 9-16 saatleri arası diyo,bunlar iki saatlik bir saatlik seanslar şeklinde farklı gruplara yönelik mi, çünkü hafta içi hergun 7 saat olmaz herhalde, bilgin varmı canım senin
Düsunsenize kizlar hic birimiz birbirimizi tanimiyoruz.suan herkes baska bi sehirde. ama ortak bi konumuz var ve sohbet ediyoruz.gercekten cok tuhaf degilmi.ama cokda guzel bisey tanimadan ozelimizi acip dertlerimizi paylasiyoruz.hos en yakinimiz bile bizi bu kadar dinlemez belki
Canım birkaç günlük veya haftalık şeklinde olur öyle aylar boyu süren birşey değil. Grup grup alıyorlar. Bazıları sadece hafta sonu tam günde yapıp bitirebiliyor. Doğuma hazırlık için spor kursları oluyor ya nefes bebek bakımı vs onlar daha yararlı olabilir bence. Hastanedeki eğitimleri istediğin her zaman alabilirsin
Kötü bişey mi ki canım kilo fazlası. Benim ilk gebeliğim daha doğrusu 5.gebeliğim ama bu aşamaya gelen ilk. Plesantasıda dahil falan bişey demedi olabilir dediğin gibi belki. Zaten tutuyorum kendimi almıyorum bişey 9 senenin sonunda nelerle kavuştum kuzuma kız erkek hiç farketmez ama insan merak ediyor yinede
Amin canım benim hepimizin kuzularına sağlık versin rabbim. Hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. Olmayan dileyen isteyen herkesede hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsinCanım Allahım bebeğine sağlık sıhhat versin,beklediğin yılları gülerek hatirlatsin sana inşallah
Ben kıza benzettim ama çok emin olamadım:)
Şuanda otursam ağrıyor yürüsem ağrıyor. Bazen çok hafifliyor bazen çok şiddetleniyor. İnşallah ilerlemeden çözüm buluruz..Kengi diye soylerler bizim burda.bana da cok olur.egilip kalkinca agir is yapinca cok olur.son aylardada oluyo dogumdan sonrada devam ediyo malesef agir is yapildigi zamanlar.bnmde sag belimden basliyo kalcama ordan ayagima kadar
Anlayanlar benim kızıma da yorum yapabilir mi
Bakacağım canım biz zaten ikide bir eğitim alıyoruz gebelikle ilgili eğitim hastanesi olduğu için mecburi. Eğitim hemşireleriylede görüşürüm biSağol canım yarın detaylı ogrenicem bakalım, sende yine çalıştığın hastaneyi degerlendirebilirsin, illaki faydası olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?