Bende 12+4 üm ama kesinleşmedi doktorun nasıl emin oldu
Dün 11-14.haftalarda yapılan ayrıntılı ultrasonumuz vardı. Doktorumuz cinsiyetini öğrendiniz mi dedi öğrenmedik ama ben kız hissediyorum dedim. Evet doğru prenses geliyor dedi Bende bu kadar erken beklemiyodum. Sonradan bikaç kere daha sordum yanılma payı olabilir mi dedim yüzde doksan dedi, değişmez heralde. Bizim minnak 1 hafta kadarda önden gidiyor. Maşallah doktor boyu falan uzun dedi normalde bu hafta kilo söylemiyoruz ama 76 gram dedi Bizimki biraz tosba olduğu için sanırım belli oldu canım.

Evet ben 47 ile hamile kalıp 57 ile doğum yaptım ve sadece kalçalarımın yanlarında oldu biraz karnımda hiç çatlağım yok diyebilirim
Ic karnin genisligi darligiyla alakali.ama tanidigim kilolularda hep catlamis.zayiflarda ise catlamayik.napalim artk yapcak biseyim yok

Kızlar bu iç sıkıntıları kabuslar okumalık. lütfen abdestli olmaya dikkat edin. hep okuyun karnınıza içtiğiniz sulara. içimizde bir dünya var. ve hormonlar bizi yönetiyor. okuyarak Allahtan yardım isteyerek atlatacağız inşallah. Bende de oldu ama şimdi daha iyiyim elhamdülillah.

Aaa masallh cnm saglikla gelsin prenses kacinci haftadasin suan.

Hamileliktenmi ki gercekten.valla oturup aglayasim var yaa.uykumdan yedigimden ictigimden hic biseyden zevk almiyom
Ben de anlamadım, iş stresi de çok benim ama evde de öyleyim şu birkaç ay sonra geçer herhalde

Okuyorum sürekli zaten düşük tehlikem de vardı hep okumaya çalıştım ama devam edeceğim bakalım bikaç ay sonra geçer bu sıkıntılar inş

Dediğin gibiymiş canım çatlayacağı varsa çatlar diyorlar. Benimde kilo var 73 ün şuan şuanda bile kilo alıp verdiğimden bacaklarımın üst taraflarında var. Şiştikçe artıcak sanırım esmerim bide daha çok belli olucak galiba. Aman kuzu sağlıklı olsunda napalım biz yine önlemimizi alırız olursa da yapacak bişey yok.

Ben de anlamadım, iş stresi de çok benim ama evde de öyleyim şu birkaç ay sonra geçer herhalde
Bnde ev hanimiyim.yapacak biseyin olmamasindan da kaynaklaniyo galiba.sen bari kafan mesgul oluyosundur calisirken

Düsunsenize kizlar hic birimiz birbirimizi tanimiyoruz.suan herkes baska bi sehirde. ama ortak bi konumuz var ve sohbet ediyoruz.gercekten cok tuhaf degilmi.ama cokda guzel bisey tanimadan ozelimizi acip dertlerimizi paylasiyoruz.hos en yakinimiz bile bizi bu kadar dinlemez belki

Aaa masallh cnm saglikla gelsin prenses kacinci haftadasin suan.
12+3 üz canım daha. Bizimki biraz önden gidiyor doktor ondan rahat tahminde bulundu sanırım ya da tam gösterdi kuzu heralde. Yüzde doksan dedi ama ben yinede kendimi tutup en azından 16.haftaya kadar bişey almıyim diyorum.

Haftasına göre gramı çok fazla. Plesantayı da hesaplamış olabilir. Bende ayrıntılı ultrasona girdim ama hiçbir doktor bu haftalarda kesin konuşmuyor. Umarım yanıltmaz seni bebecik :)

Gerçekten çok güzel ben her sabah uyanır uyanmaz buraya bakıyorum sertleşiyor iz birbirimizden çok şey öğreniyoruz ve herkes birbirine duaci

Ben bu dan o ce yasasigim.duaukten sonra gitrim yildiz namemede bakti direk subyan var dedi.birtane daha olun gozukugor ama mamasi ixin dualar verdi okudum.babamda bir hoca taniyordu ona nuska yaptirdi.dualar verdi bir sueu 41 gu .omu .asi gereken bakali. ALLAHIN izni ile insallah aliriz kucagi.iza.nuskayi banyo yaparken bile cimarmiyorum.oyle demis hoca

Aynn cnm yalnslik olmasin yine sorarsin ama yuzde doksan dediyse gormustur

Ay canım benim o işte arkadaşlarım ince bluzlarla ben yün kazak üstü şişme mont normalde de sıcağı severim ama bebekten iyice arttı bu üşüme. Sebepte bulamıyorum.
Birkaç haftaya normale dönermiş inşallah ama zaten havalar soğudu:)

Haftasına göre gramı çok fazla. Plesantayı da hesaplamış olabilir. Bende ayrıntılı ultrasona girdim ama hiçbir doktor bu haftalarda kesin konuşmuyor. Umarım yanıltmaz seni bebecik :)
Kötü bişey mi ki canım kilo fazlası. Benim ilk gebeliğim daha doğrusu 5.gebeliğim ama bu aşamaya gelen ilk. Plesantasıda dahil falan bişey demedi olabilir dediğin gibi belki. Zaten tutuyorum kendimi almıyorum bişey 9 senenin sonunda nelerle kavuştum kuzuma kız erkek hiç farketmez ama insan merak ediyor yinede

Ben normalde de çok üşüyen biriydim hala da çok üşüyorum. Çorabın içinde bile buz ayağım. Allah izin verirse kızım olacak
Sen normaldede uauyorsan degisiklik olmamistir cnm.usumeyen cok usuyup erkek oluyorsa ondan demislerdir.gerci pek inandirici degil ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…