Ilk defa şimdiye kadar hiç bir şey almadım. Ilk oğlumda hamileyim dedikten 2 gün sonra kız kardeşim kocaman bir paketle gelmişti.. dayanamadım aldım demişti. Ben şok sonrasında zaten cinsiyet istemeyen her şeyini almıştım. 2.cocugumda da bir sürü şey almıştım yine..
Nasip...
Rabbim ne verirse ona sevinecem. Gönlünü biliyor pembeleri görmeyi nasıl istiyorum

Bide kızlar bebeğimi en son 6+2 görmüştüm doktorum tarama için çağırdı Allah nasip ederse bu önümüzdeki Çarşamba gidicem.cok merak ediyorum inşallah herşey yolundadır.tarama sonuçlarimizda hepimizin güzel gelirde burada paylaşırız.

Günaydın kızlar ya ben çok tedirgin oluyorum bebeğe bir şey olursa olduysa diye. Malum hareket hissedemiyoruz. Görmüyoruz ne olacak benim bu halim. Etraftan kötü şeyler duydukça tedirgin oluyorum. Var mı böyle düşünen. Kontrolümüz de 7 kasımda nasıl dayanıcam ben ya

hanımlar çatlaklar için yağlara kremlere başladınız mı?
ne kullanmayı düşünüyorsunuz araştırdınız mı?

Etrafı dinleme boşver Allah'ın izniyle hiç birşey olmaz.rabbim nasip etmiş o herşeyin en iyisini bilir güzel düşün çünkü düşüncelerin bile bebeğini etkiliyor.ilk bebeğin herhalde??bak ben bı Çarşamba gidicem 6 haftadır görmüyorum yavrumu ama hep konuşuyorum onunla sen kendine dikkat et o zaten çok iyi olur.

hanımlar çatlaklar için yağlara kremlere başladınız mı?
ne kullanmayı düşünüyorsunuz araştırdınız mı?
Valla canım çatlak konusu genetik.eger annende varsa sendedir oluyor benim ablamdada annemdede vardı çok korkuyordum bende de olacak diye zeytin yağı Hindistan cevizi yağı kako yağı bide bu karışım almıştım unuttum onu çok iyi demişlerdi.36 haftama kadar hiç bir catlagim yoktu nasıl seviniyorum olmayacak diye 36 bı başladı karnim çatlakla doldu kırmızı kırmızı hiç birşey fayda etmiyor tamamen genetik.

Bence bu herkeste oluşan düşünce,rahat ol, iyi düşün canım.bende öyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…