Bacaklarını bağdaş yapmış ama kız sanırım bu bıdık :)
Kafa yapısı erkeğe benziyor çokta anlamam ama nub sayfasında böyleydiArkadaşlar benim bebeğimin cinsiyetini de tahmin edebilir misiniz?
Kuzuma yazdım. Ama kızım yazmış tel acaba kız mı:)Anlayanlar benim kızıma da yorum yapabilir mi
Teşekkür ederim canım :)Canım ne kadar net görüntüler, bana kız gibi geldi ama ben pek anlamam onuda soyliyim:)
İnşallah canım gönlümden geçen kız ama öncelikle sağlıklı olsun yeter :))Bacaklarını bağdaş yapmış ama kız sanırım bu bıdık :)
Hoşgeldin canmmGünaydın kızlar arada bı katılıyordum ama bundan sonra hep buradayım inşallah.
HosbuldumHoşgeldin canmm
Başlamadım daha biomarks aldım denicez bakalım bi de evde Hindistan cevizi yağı var onu da kullanırımhanımlar çatlaklar için yağlara kremlere başladınız mı?
ne kullanmayı düşünüyorsunuz araştırdınız mı?
Etrafı dinleme boşver Allah'ın izniyle hiç birşey olmaz.rabbim nasip etmiş o herşeyin en iyisini bilir güzel düşün çünkü düşüncelerin bile bebeğini etkiliyor.ilk bebeğin herhalde??bak ben bı Çarşamba gidicem 6 haftadır görmüyorum yavrumu ama hep konuşuyorum onunla sen kendine dikkat et o zaten çok iyi olur.Günaydın kızlar ya ben çok tedirgin oluyorum bebeğe bir şey olursa olduysa diye. Malum hareket hissedemiyoruz. Görmüyoruzne olacak benim bu halim. Etraftan kötü şeyler duydukça tedirgin oluyorum. Var mı böyle düşünen. Kontrolümüz de 7 kasımda nasıl dayanıcam ben ya
Valla canım çatlak konusu genetik.eger annende varsa sendedir oluyor benim ablamdada annemdede vardı çok korkuyordum bende de olacak diye zeytin yağı Hindistan cevizi yağı kako yağı bide bu karışım almıştım unuttum onu çok iyi demişlerdi.36 haftama kadar hiç bir catlagim yoktu nasıl seviniyorum olmayacak diye 36 bı başladı karnim çatlakla doldu kırmızı kırmızı hiç birşey fayda etmiyor tamamen genetik.hanımlar çatlaklar için yağlara kremlere başladınız mı?
ne kullanmayı düşünüyorsunuz araştırdınız mı?
Günaydın kızlar ya ben çok tedirgin oluyorum bebeğe bir şey olursa olduysa diye. Malum hareket hissedemiyoruz. Görmüyoruzne olacak benim bu halim. Etraftan kötü şeyler duydukça tedirgin oluyorum. Var mı böyle düşünen. Kontrolümüz de 7 kasımda nasıl dayanıcam ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?