Günaydın herkese ben de en son 6+5 te görmüştüm, randevum yarın ama tarama yapılacak mı bilmiyorum.
ya ben nasıl stresliyim anlatamam kızlar yaa... çok korkuyorum, nolur bu sefer herşey yolunda olsun. Çok zormuş kayıp yaşadıktan sonra hamile kalmak. Nasıl özeniyorum anlatamam kafasına hiç endişesi olmadan hamilelik geçirenlere... ilk günden itibaren herşeyin yolunda olduğunu düşünenlere... keşke ben de öyle olabilseydim. Nolur dua edin benim için de ...

aynen senin gibiyim canım... hele bugün endişe zirve yaptı.. pozitif kalmamız lazım ama çok zorlanıyorum ben de

Evet ilk ya daha önce de tedirgindim de bu iki gündür daha çok. Allah a emanetler Allah hepimizin bebeklerini korusun sağ salim kucağımıza alalım

aynen senin gibiyim canım... hele bugün endişe zirve yaptı.. pozitif kalmamız lazım ama çok zorlanıyorum ben de
Evde ultrason aleti olsa keşke. 7 kasıma daha çok var. Hareketlerini hissettiğimiz zamanlar bir an önce gelsede rahatlasak

Hayırlı Günler Kızlar , herkes iyidir inşallah. Ben de dün kontrole gittim ikili test için kan vermedim ama burun kemiği ve ense kalınlığına baktırdım çok şükür her şey olması gerektiği gibiydi. Doktorumuz cinsiyet tahmininde de bulundu ama tabi kendimi hemen inandırmıyorum. En net bir ay sonra anlaşılır . Şimdilik kıza benziyor dedi. Ben de dikkatli baktım ama belli bir çıkıntı göremedim. Oğlumda bu haftada bariz çıkıntı görmüştüm.:)

Başından beri sıkıntılıydık zaten doktorun kapısında beklerken stresten ölecek gibi oluyorum. Ne zormuş anne olmak

ben de aynen... yarını hayal bile edemiyorum. o muayene masasına yattığımda içim çekiliyor sanki... Bu arada 9+5 te hala vajinal mi bakıcak yoksa artık karından mı ultrason bilmiyorum...

kızlar çoğumuz aynı duyguları paylaşıyoruz bu sıkıntılar düşünceler hamile kaldığımızı ilk öğrendiğimizde başlıyo ve bidaha hiç gitmiyo her dönemin ayrı bi kaygısı endişesi oluyo ilk kızımda da böyleydim yine aynı sekilde işte bu da annelik.. Daha bebek dünyaya gelmeden yüce Rabbim bize annelik duygusunu veriyo rahmimize düştüğü anda anne oluyoruz aslında.. mümkün olduğunca kötü seyler aklımıza getirmemeli duaya sığınmalıyız onlar bizim minik mucizemiz Allahın izniyle sağsalim kucağımıza alırız inşallah hepimiz.. benim ilk gebeliğimde okuduğum bi kitap vardı 9 ay 99 esma diye onu okuduğumda içim ferahlıyo ve gerçekten rahatlıyorum

bir de kızlar daha önce de bahsetmiştim angelsound diye kalp atışları dinleme cihazı vardı elimde ilk gebeliğimde kullanmısrtım yine bugün ilk defa denedim bunda da kalp atışlarını duydum Allaha şükür aklınıza kötü düşünceler gelince cok sık olmamamk kaydıyla dinleyebilirsinz içiniz rahatlaması için bence böyle bişey alarak

ben de aynen... yarını hayal bile edemiyorum. o muayene masasına yattığımda içim çekiliyor sanki... Bu arada 9+5 te hala vajinal mi bakıcak yoksa artık karından mı ultrason bilmiyorum...
Karından bakar net belli olur. Biz 9+3 te gördük elleri kollarını oynatıyordu.

Nerden aldınız kaçıncı haftadasınız ? Banada lazım ya

Evet bende ilk gebeliğimde okumuştum o kitabı. Bende de var. Gerçekten iyi geliyor insana.. Dualara sığınmamız lazım.. Rabbim evlatlarımıza sağlık versin inşallah..

Evet bende ilk gebeliğimde okumuştum o kitabı. Bende de var. Gerçekten iyi geliyor insana.. Dualara sığınmamız lazım.. Rabbim evlatlarımıza sağlık versin inşallah..
her haftanın esma sı var ve her hafta bebekteki değişimleri anlatıyo bu da aslında insana tüm kaygılarının ne kadar yersiz olduğunu ne kadar mucizevi bisey yasadığını daha iyi anlatıyor

her haftanın esma sı var ve her hafta bebekteki değişimleri anlatıyo bu da aslında insana tüm kaygılarının ne kadar yersiz olduğunu ne kadar mucizevi bisey yasadığını daha iyi anlatıyor
Evet kesinlikle..
Ama bu kaygılar hiç bitmiyor.
Doğunca yeni kaygılar başlıyor.
Rabbimize sığınıp tevekkül etmemiz lazım..

hanımlar çatlaklar için yağlara kremlere başladınız mı?
ne kullanmayı düşünüyorsunuz araştırdınız mı?
canım ben bebek yağının çatlaklar için iyi olduğunu duymuştum ona başlamayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…