- 24 Eylül 2018
- 188
- 384
- 53
- 44
Bide kızlar bebeğimi en son 6+2 görmüştüm doktorum tarama için çağırdı Allah nasip ederse bu önümüzdeki Çarşamba gidicem.cok merak ediyorum inşallah herşey yolundadır.tarama sonuçlarimizda hepimizin güzel gelirde burada paylaşırız.
Günaydın kızlar ya ben çok tedirgin oluyorum bebeğe bir şey olursa olduysa diye. Malum hareket hissedemiyoruz. Görmüyoruzne olacak benim bu halim. Etraftan kötü şeyler duydukça tedirgin oluyorum. Var mı böyle düşünen. Kontrolümüz de 7 kasımda nasıl dayanıcam ben ya
Evet ilkEtrafı dinleme boşver Allah'ın izniyle hiç birşey olmaz.rabbim nasip etmiş o herşeyin en iyisini bilir güzel düşün çünkü düşüncelerin bile bebeğini etkiliyor.ilk bebeğin herhalde??bak ben bı Çarşamba gidicem 6 haftadır görmüyorum yavrumu ama hep konuşuyorum onunla sen kendine dikkat et o zaten çok iyi olur.
Evde ultrason aleti olsa keşke. 7 kasıma daha çok var. Hareketlerini hissettiğimiz zamanlar bir an önce gelsede rahatlasakaynen senin gibiyim canım... hele bugün endişe zirve yaptı.. pozitif kalmamız lazım ama çok zorlanıyorum ben de
Başından beri sıkıntılıydık zaten doktorun kapısında beklerken stresten ölecek gibi oluyorum. Ne zormuş anne olmakBence bu herkeste oluşan düşünce,rahat ol, iyi düşün canım.bende öyleyim
Başından beri sıkıntılıydık zaten doktorun kapısında beklerken stresten ölecek gibi oluyorum. Ne zormuş anne olmak
Ağrılarım çok arttı sizce normal mi? Bi kontrle gözükmeli miyim?Ayda bir çağırıyorlar sıkıntı yoksa
Karından bakar net belli olur. Biz 9+3 te gördük elleri kollarını oynatıyordu.ben de aynen... yarını hayal bile edemiyorum. o muayene masasına yattığımda içim çekiliyor sanki... Bu arada 9+5 te hala vajinal mi bakıcak yoksa artık karından mı ultrason bilmiyorum...
rahatsız eden bi ağrıysa gitmelisin hangi bölgende ağrı oluyorAğrılarım çok arttı sizce normal mi? Bi kontrle gözükmeli miyim?
Nerden aldınız kaçıncı haftadasınız ? Banada lazım yabir de kızlar daha önce de bahsetmiştim angelsound diye kalp atışları dinleme cihazı vardı elimde ilk gebeliğimde kullanmısrtım yine bugün ilk defa denedim bunda da kalp atışlarını duydum Allaha şükür aklınıza kötü düşünceler gelince cok sık olmamamk kaydıyla dinleyebilirsinz içiniz rahatlaması için bence böyle bişey alarak
canım benim 12. haftanın içindeyim angel sound diye internette ararsan cıkar sanırım nerden aldığımı hatırlamıyorum suan 4 sene öncesi çünküNerden aldınız kaçıncı haftadasınız ? Banada lazım ya
Evet bende ilk gebeliğimde okumuştum o kitabı. Bende de var. Gerçekten iyi geliyor insana.. Dualara sığınmamız lazım.. Rabbim evlatlarımıza sağlık versin inşallah..kızlar çoğumuz aynı duyguları paylaşıyoruz bu sıkıntılar düşünceler hamile kaldığımızı ilk öğrendiğimizde başlıyo ve bidaha hiç gitmiyo her dönemin ayrı bi kaygısı endişesi oluyo ilk kızımda da böyleydim yine aynı sekilde işte bu da annelik.. Daha bebek dünyaya gelmeden yüce Rabbim bize annelik duygusunu veriyo rahmimize düştüğü anda anne oluyoruz aslında.. mümkün olduğunca kötü seyler aklımıza getirmemeli duaya sığınmalıyız onlar bizim minik mucizemiz Allahın izniyle sağsalim kucağımıza alırız inşallah hepimiz.. benim ilk gebeliğimde okuduğum bi kitap vardı 9 ay 99 esma diye onu okuduğumda içim ferahlıyo ve gerçekten rahatlıyorum
her haftanın esma sı var ve her hafta bebekteki değişimleri anlatıyo bu da aslında insana tüm kaygılarının ne kadar yersiz olduğunu ne kadar mucizevi bisey yasadığını daha iyi anlatıyorEvet bende ilk gebeliğimde okumuştum o kitabı. Bende de var. Gerçekten iyi geliyor insana.. Dualara sığınmamız lazım.. Rabbim evlatlarımıza sağlık versin inşallah..
Evet kesinlikle..her haftanın esma sı var ve her hafta bebekteki değişimleri anlatıyo bu da aslında insana tüm kaygılarının ne kadar yersiz olduğunu ne kadar mucizevi bisey yasadığını daha iyi anlatıyor
Mersinden misin bnde mersindeyimAnlayanlar benim kızıma da yorum yapabilir mi
Evet canım Mersin'deyim:)Mersinden misin bnde mersindeyim
canım ben bebek yağının çatlaklar için iyi olduğunu duymuştum ona başlamayı düşünüyorumhanımlar çatlaklar için yağlara kremlere başladınız mı?
ne kullanmayı düşünüyorsunuz araştırdınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?