Şuanda bildiğin donuyorum! Bildigin kâr yagiyor bana! Oğlanı öğlen uykusuna yatırdım yorganin altından bildiriyorum

Günaydın kızlar nasılsınız
Doktordan geldim 11+5 günlüğüz :) orada öyle kuzu gibi uyuyordu
Rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin doktor şu anki duruşu kıza benziyor dedi Eki Görüntüle 2200464
Dokrorun söylediğini başta görmedim ben de kıza benziyor diyecektim :))) Sağlıkla kucağına al inşallah

rahatsız eden bi ağrıysa gitmelisin hangi bölgende ağrı oluyor
Karnım ve özellikle kasıklarımda bir ağrı var. Normalmi değilmi çözemiyorum.kayınvalidem yoğunbakımda bu hafta hastande ve ayakta fwxla kaldım. Stresde olabilir diye kendimi avutuyorum. Doktorum seminerde salıdan sonra gelicekmiş. Fazlamı panik yapıyorum acaba?

Rahim büyüyor olabilir çok takılma ağrıya kıvranacak şekilde olursan hemen git

kaç haftalık oldunuz acaba? benim de yarın kontrolüm var tam olarak bunları yazmak istiyorum yarın inşallah tabi

Başım çok dönüyor kızlar benim ya oturduğum yerde kafam dönüyor ilk defa oldu bugün. tansiyonum 10/6 idi. Zaten normalde de 8 9 dur ama böyle dönmezdi hiç.

Birde kasık ağrılarım biraz yukarı çıkmış durumda. Alt karınla kasık arası biryer tatlı tatlı ağrıyor. Acaba rahim mi büyüyor??

Allah'ın izniyle bişey olmaz bu her annede olan düşünce canım annelik bebek rahme düştüğünde başlıyor bu endişe hep bizimle birlikte olacak.yavrularimiz sağlıkli bı şekilde gelir inşallah dunyaya

Canım .içtiğin ilaçları örneğin folik asit yan etkisi olabilir yada kansızlık varmi benimde açlıktan olur çünkü yiyemiyorum. Ama açıyorum da basım bir anda dönüyor .tansiyon .9cikiyor sonra bir anda düşüyor ama 8lere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…