12. Haftada dinleyebiliyor musun onunlacanım benim 12. haftanın içindeyim angel sound diye internette ararsan cıkar sanırım nerden aldığımı hatırlamıyorum suan 4 sene öncesi çünkü
Rize var olmaz mıTrabzon dan var mı kızlar ?
Aa ne guzel ayni sehirdeyizEvet canım Mersin'deyim:)
Sen hangi doktora gidiyorsunAa ne guzel ayni sehirdeyiz
Dokrorun söylediğini başta görmedim ben de kıza benziyor diyecektim :))) Sağlıkla kucağına al inşallahGünaydın kızlar nasılsınız
Doktordan geldim 11+5 günlüğüz :) orada öyle kuzu gibi uyuyordu
Rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin doktor şu anki duruşu kıza benziyor dedi Eki Görüntüle 2200464
emin olamamakla birlikte kıza benzettim :))Kızlar nubdan anlayan var mı ya bi kaç yorumda gördm bnmkine de bkar mısınız lütfenEki Görüntüle 2200519 Eki Görüntüle 2200520
Karnım ve özellikle kasıklarımda bir ağrı var. Normalmi değilmi çözemiyorum.kayınvalidem yoğunbakımda bu hafta hastande ve ayakta fwxla kaldım. Stresde olabilir diye kendimi avutuyorum. Doktorum seminerde salıdan sonra gelicekmiş. Fazlamı panik yapıyorum acaba?rahatsız eden bi ağrıysa gitmelisin hangi bölgende ağrı oluyor
Olur canım Rize’ye yakınız zatenRize var olmaz mı
Ilk hamileligimde ilk 5 ay himmete gitmistim ayni hastanede.sonra devlete devem ettm.simdide devlete gidiyom.ilcedeyim bnSen hangi doktora gidiyorsun
Rahim büyüyor olabilir çok takılma ağrıya kıvranacak şekilde olursan hemen gitKarnım ve özellikle kasıklarımda bir ağrı var. Normalmi değilmi çözemiyorum.kayınvalidem yoğunbakımda bu hafta hastande ve ayakta fwxla kaldım. Stresde olabilir diye kendimi avutuyorum. Doktorum seminerde salıdan sonra gelicekmiş. Fazlamı panik yapıyorum acaba?
kaç haftalık oldunuz acaba? benim de yarın kontrolüm var tam olarak bunları yazmak istiyorum yarınHayırlı Günler Kızlar , herkes iyidir inşallah. Ben de dün kontrole gittim ikili test için kan vermedim ama burun kemiği ve ense kalınlığına baktırdım çok şükür her şey olması gerektiği gibiydi. Doktorumuz cinsiyet tahmininde de bulundu ama tabi kendimi hemen inandırmıyorum. En net bir ay sonra anlaşılır . Şimdilik kıza benziyor dedi. Ben de dikkatli baktım ama belli bir çıkıntı göremedim. Oğlumda bu haftada bariz çıkıntı görmüştüm.:)
Kizmi canm seninkiAnlayanlar benim kızıma da yorum yapabilir mi
Bende devlete gidiyorum bir kere sadece yaşam foruma gittimIlk hamileligimde ilk 5 ay himmete gitmistim ayni hastanede.sonra devlete devem ettm.simdide devlete gidiyom.ilcedeyim bn
yok canım. Kuzuma .yorum yapın yazdım kızım olmuş bende anlamadim ama kız mı erkek mi hiç bilmiyorum ki sağlıklı olsunlar yeterK
Kizmi canm seninki
Allah'ın izniyle bişey olmaz bu her annede olan düşünce canım annelik bebek rahme düştüğünde başlıyor bu endişe hep bizimle birlikte olacak.yavrularimiz sağlıkli bı şekilde gelir inşallah dunyayaGünaydın herkese ben de en son 6+5 te görmüştüm, randevum yarın ama tarama yapılacak mı bilmiyorum.
ya ben nasıl stresliyim anlatamam kızlar yaa... çok korkuyorum, nolur bu sefer herşey yolunda olsun. Çok zormuş kayıp yaşadıktan sonra hamile kalmak. Nasıl özeniyorum anlatamam kafasına hiç endişesi olmadan hamilelik geçirenlere... ilk günden itibaren herşeyin yolunda olduğunu düşünenlere... keşke ben de öyle olabilseydim. Nolur dua edin benim için de ...
Amin canım hepimizin temennisi o zatenEvet ilkya daha önce de tedirgindim de bu iki gündür daha çok. Allah a emanetler Allah hepimizin bebeklerini korusun sağ salim kucağımıza alalım
Canım .içtiğin ilaçları örneğin folik asit yan etkisi olabilir yada kansızlık varmi benimde açlıktan olur çünkü yiyemiyorum. Ama açıyorum da basım bir anda dönüyor .tansiyon .9cikiyor sonra bir anda düşüyor ama 8lereBaşım çok dönüyor kızlar benim ya oturduğum yerde kafam dönüyor ilk defa oldu bugün. tansiyonum 10/6 idi. Zaten normalde de 8 9 dur ama böyle dönmezdi hiç.
Birde kasık ağrılarım biraz yukarı çıkmış durumda. Alt karınla kasık arası biryer tatlı tatlı ağrıyor. Acaba rahim mi büyüyor??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?