ara sıra şittetlice sancır gibi kasık ağrısı çeken var mı aranızda? böyle 5 - 10 dk sürüp geçen

kaç haftalık oldunuz acaba? benim de yarın kontrolüm var tam olarak bunları yazmak istiyorum yarın inşallah tabi

Dünkü ölçüme göre 12+3üm bugün. Her kontrol ayrı bir merak ayrı bir heyecan. Allah umduklarınızdan daha güzelini duyursun inşallah

Benimde arada baş dönmem oluyor canım çok takmıyorum.
Bir hafta önce iki üç gün rahim ağrım oldu tatlı tatlı ,ben rahim büyüdüğü içindir diye düşündüm, arada hafif ağrılarım oluyo normal canım,rahim büyüyor çünkü:)

Merhaba arkadaslar. Ben 9 haftalık hamileyim hicbir sorun yoktu ama bugün benden ceviz buyüklugunde kan pıhtısı geldi ağrım da yok kanamanın devamı da yok şuan. Düşük mü acaba bir bilen varsa lütfen

Merhaba arkadaslar. Ben 9 haftalık hamileyim hicbir sorun yoktu ama bugün benden ceviz buyüklugunde kan pıhtısı geldi ağrım da yok kanamanın devamı da yok şuan. Düşük mü acaba bir bilen varsa lütfen
Canimm bu eski bir kanama . Ama arta bilir bence hemen doktora git bebeğin iyimi öğren doktor ilaç başlar mutlaka canim geçmiş olsun

Atmasaydin keske canim direk onla doktora gitseydin.ceviz buyuklugu deyse belki bilemedim cnm.

Folik asiti bıraktık d vitaminine ve decavite başladık acaba ondan mıdır ki. Kahvaltıdan sonra olmuştu daha içmemiştim sadece sabahları içiyorum. Bir doğursak cidden ilk üç ayı hiç beğenmedim ben

Kan hapına başladın mı canım. Ona başlayınca geçer heralde diye düşünüyorum. Gyno ferro verdi doktor bana bikaç gün sonra almaya başlıycam
Kansızlığım yokmuş canım vitamin verdi sadece folat değerimde çok yüksek çıktı folik asiti kestik. Demir eksikliğin var mıydı rutin mi verdi sana?

Tansiyonum dışında bir sorun gözükmüyor şeker aleti bile aldım hergün ölçüp yazıyorum. Birkaç dakika sürdü benim çok fenaydı ayakta olsm kesin düşerdim. Ve akşama kadar çok oldu doktoruma mesaj attım bakalım ne dicek. Ben anlamadım bu gebelik bana mı yaramadı biri bitip biri başlıyor :)

hayırlı akşamlar kızlar. bendim mide bulantısı geri geldi
ne güzel iyiydim iki gün.
S seymasait arkadaşım hemen bir doktora git bizede haber ver.
_D_O_ canım arada baş dönmesi olur yavaş yavaş hareket etmeye çalış.
KEVOK nasılsın belim nasıl oldu. Rabbim tüm hastalara ağrısı sızısı olanlara şifa versin.

G
Gerçekten hamilelikten tek anladığı. Mide bulantısı ağız tadsizligi halsizlik hastalık bende daha hiç bir şey anlamadm. Daha hiç alışveriş yapmadım kendim için bile cikamiyorm bı geçse de hamilelik keyfini görsek

Geçmiş olsun, beklemeden doktora gorunsen iyi olur canım

Kansızlığım yokmuş canım vitamin verdi sadece folat değerimde çok yüksek çıktı folik asiti kestik. Demir eksikliğin var mıydı rutin mi verdi sana?

Ya doktor değerlerimi ölçmeden rutin verdi. Biraz ben de tereddüt ediyorum aslında. Ya ihtiyacım yoksa diye niye verdi ki kafasına göre. O an aklıma gelmiyo heyecandan sonra böyle düşünüp duruyorum

Kuzucum ayaktayken olmuyor otururken dönüyor verdiği vitaminin yan etkisiymiş gün aşırı gece yatarken içicem öyle dedi doktor mesaj attımda.

Ben hamile kıyafeti almalar neler neler hayal ediyordum daha zırnık bişey yapamadım hastalık hallerinden. Birde sanırım karnımız büyümedi hareketleri yok ondan kendimize daha çok odaklanıyor olabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…