Merhaba kızlar iyi akşamlar. Bugün 3 ay bitti artık :) ama kasık ağrıları ve bulantılar aynen devam pek giremiyorum o yüzden

Ya doktor değerlerimi ölçmeden rutin verdi. Biraz ben de tereddüt ediyorum aslında. Ya ihtiyacım yoksa diye niye verdi ki kafasına göre. O an aklıma gelmiyo heyecandan sonra böyle düşünüp duruyorum
Kuzum ben her ay aynı testleri baştan sona yaptırıp o şekilde ilaç kullanıyorum. Kadın doğum doktorum yapıyor testleri yapmadan vermiyor doğrusuda o zaten o yapmasa dahiliyeye yaptırırdım. Kullandığımız ilaçları çok iyi takiplememiz gerekiyor kızlar sabah beri baş dönmem vitamindenmiş mesela. Vücuda eksik olmayan şeyi fazladan yüklemek çok anlamsız. Mutlaka testleri aylık olarak takiple derim.

Merhaba arkadaslar. Ben 9 haftalık hamileyim hicbir sorun yoktu ama bugün benden ceviz buyüklugunde kan pıhtısı geldi ağrım da yok kanamanın devamı da yok şuan. Düşük mü acaba bir bilen varsa lütfen
Bu tip durumlarda hemen doktora gitmekte fayda görüyorum ben. Hiç bir şey yoksa bile bunu doktor söylemeli. Hayırlısıyla sağlıkla zamanlıca gelsin yavrun dünyaya inşallah ❤

Folik asiti bıraktık d vitaminine ve decavite başladık acaba ondan mıdır ki. Kahvaltıdan sonra olmuştu daha içmemiştim sadece sabahları içiyorum. Bir doğursak cidden ilk üç ayı hiç beğenmedim ben
Canım bilmişlik etmek istemem ama emin ol ki doğumdan sonrayı daha bi begenmiceksin
Rabbim yar ve yardımcımız olsun rahat günlere yaklaştık inşallah

Evlat büyutürken en rahat dönem karinda tasirken. bizzat tecrübe konusuyo.allhm saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.ama bi kokusu opmesi dunyaya bedel

Canım bilmişlik etmek istemem ama emin ol ki doğumdan sonrayı daha bi begenmiceksin
Rabbim yar ve yardımcımız olsun rahat günlere yaklaştık inşallah
Ben doğum zamanımı düşünmek istemiyorum hiç hele kaynanamın falan gelmesi gitmesi düşündükçe daralıyorum kesin depresyona sokarlar beni

Ben doğum zamanımı düşünmek istemiyorum hiç hele kaynanamın falan gelmesi gitmesi düşündükçe daralıyorum kesin depresyona sokarlar beni
Cokmu karisiyo.hic sorma vlla.bebek olunca tam anne oluyosun korumaci kimlige bürünüuosun hemen.sen dokunmaya kiyamazken gelen bi kucaklama öpme derdine giriyo.sinir oluyosun sesini cikaramiyosun.cok sinir bozucu oluyo o dönemler

Cokmu karisiyo.hic sorma vlla.bebek olunca tam anne oluyosun korumaci kimlige bürünüuosun hemen.sen dokunmaya kiyamazken gelen bi kucaklama öpme derdine giriyo.sinir oluyosun sesini cikaramiyosun.cok sinir bozucu oluyo o dönemler
Herşeye karışıyor sevmiyorum görüşmüyorumda arada bir görüşürsek yalandan gülüyoruz işte. Evime her geldiğinde yaptığım yemekleri yemeyip başka yapıyor sormuyor etmiyor beğenmediği şeyleri atıyor falan saçma biri gelmesini istemiyorum

Ya kızlar.ben kafamı toplayim sağlıklı bı şekilde düşünemiyorum.valla artık.kim.dost kim düşman bilemez oldum.ailemdeydim 4 gun kaldım duramadim 2 haftaligina gitmistim eve geldim tekrar kaynanam iyimi kotumu onuda anlamadım.etim var bana eşimin eski kız arkadaşıyla ilgili bı kaç bişey söyledi durduk yere çalıştığı yeri filan kızı face'de filan takip etmiş bende sordum bakıyimda.kiza filan dedim göstermedi essegin aklına karpuz kabuğu sokarsin misali.neyse bende eve geldim eşimle bugün konuşurken ağzımdan cikti birden söyledim.kim dedi şudur budur mecbur kalıp söyledim.neyse eşim.kardesini arayıp kızdı bağırdı çağırdı eltim olacak kadın o bana sorup duruyor diye konuşuyor.sen benim aklıma sok ssonra iftira at.ben buna ne diyim.bu seferde eşime kızdım tartıştık gerildim iyice valla ailemden nefret ettim bide bu olaylar çevremde hicmi doğru biri olmaz ya.

Ayıp ya bir yuvaya fitne sokmak ne kadar günah. İnsanlık ölmüş resmen. Ne diyeceğimi bilemedim

Büyuk ihtimal seni kiskanan senin kötülügünü düsünen bi elti.uzak dur bnce artk.

Y
Yaa.biraz degisik ve sinir bozucu cinstenmis allh yardmcn olsun cnm.cocuk oluncada sen yapaman der bu herseye karisir

Gelmesin canım istemiyosan, söyle eşine. Benim kayınvalidem 40 i çıkınca gidiyor gelininin yanına farklı şehirlerde oturuyoruz, çağırmazlarsa asla gitmez, ben özellikle cagiricam o kadar mülayim ki,gelsin o da görsün beni ve bebeği ilk doğduğu an,oğlunun sevincini paylaşsın diye. Doğumdan önce cagiricam doğum yapınca gondericem, 40 falan çıkıp iki aylık olunca kayınpederle gelin dicem. Eğer böyle karışan eden bir tip olsa cagirmazdim. Eltimin çocuklarını elalem gibi iki aylıkken görebildler,istemedi çünkü eltim, Allah'ta ona iki erkek evlat vverdi. Kaynanamın ağzı var dili yok evine gelse kipirdamaya çekinir,kizariz birşeyi yanlış yapar diye.boyle insan başım üstüne diyorum.seni daraltip strese sokacaklarsa doğumdan sonra gelsin en azından birkaç gün gecince

Ay canım bu kadın kabus gibi, istememektede çok haklısın ,evime gelip Yemicek tencereyi kafasına yer:) iyi sabirlisin canım, inş gelmez doğumuna bir engel çıkarda:)

ayy kızlar bu konu kanayan yaram resmen. Şimdi siz bahsedince o günlere gittim benim annem çalışıyo ve o uzde kv. geldi artık gitsin dememe rağmen beni deli etti gitmedi onun yüzünden stresten sıkıntıdan bebeğimi emziremedim durmedan başıma geldi emiyo mu emiyo mu bi de kendi yetmezmiş gibi her gün farklı farklı akrabaları ben kendimi toparlayamadan geldi minicik bebeği öptü neler neler yasadım ve bunda istemiyorum kesinlikle bi şeklde annem olsun 2 hafta yanımda sonrasını ben hallederim ama yine gelmek isteyecek benim bi şekilde söyletmem lazım eşime kesinlikle ama kesinlikle istemiyorum bu doğumumda. misafir gibi gelsin torununu görsün gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…