Kuzum ben her ay aynı testleri baştan sona yaptırıp o şekilde ilaç kullanıyorum. Kadın doğum doktorum yapıyor testleri yapmadan vermiyor doğrusuda o zaten o yapmasa dahiliyeye yaptırırdım. Kullandığımız ilaçları çok iyi takiplememiz gerekiyor kızlar sabah beri baş dönmem vitamindenmiş mesela. Vücuda eksik olmayan şeyi fazladan yüklemek çok anlamsız. Mutlaka testleri aylık olarak takiple derim.Ya doktor değerlerimi ölçmeden rutin verdi. Biraz ben de tereddüt ediyorum aslında. Ya ihtiyacım yoksa diye niye verdi ki kafasına göre. O an aklıma gelmiyo heyecandan sonra böyle düşünüp duruyorum
Cayelindeyim ben.Bende rizeliyim ama istanbulda yasiyorum.neresindensin
Çayeli. Sen nerdesin?Ben de rizedeyim :) merkez mi
Bu tip durumlarda hemen doktora gitmekte fayda görüyorum ben. Hiç bir şey yoksa bile bunu doktor söylemeli. Hayırlısıyla sağlıkla zamanlıca gelsin yavrun dünyaya inşallah ❤Merhaba arkadaslar. Ben 9 haftalık hamileyim hicbir sorun yoktu ama bugün benden ceviz buyüklugunde kan pıhtısı geldi ağrım da yok kanamanın devamı da yok şuan. Düşük mü acaba bir bilen varsa lütfen
Canım bilmişlik etmek istemem ama emin ol ki doğumdan sonrayı daha bi begenmiceksinFolik asiti bıraktık d vitaminine ve decavite başladık acaba ondan mıdır ki. Kahvaltıdan sonra olmuştu daha içmemiştim sadece sabahları içiyorum. Bir doğursak cidden ilk üç ayı hiç beğenmedim ben
Ben doğum zamanımı düşünmek istemiyorum hiç hele kaynanamın falan gelmesi gitmesi düşündükçe daralıyorum kesin depresyona sokarlar beniCanım bilmişlik etmek istemem ama emin ol ki doğumdan sonrayı daha bi begenmiceksin
Rabbim yar ve yardımcımız olsun rahat günlere yaklaştık inşallah
ben internetten aldim bende ise yaradi ise yarama orani %70. mis. n11 aldimGerçekten mi ya işe yaramıyor diyende old nerden aldin canim
Cokmu karisiyo.hic sorma vlla.bebek olunca tam anne oluyosun korumaci kimlige bürünüuosun hemen.sen dokunmaya kiyamazken gelen bi kucaklama öpme derdine giriyo.sinir oluyosun sesini cikaramiyosun.cok sinir bozucu oluyo o dönemlerBen doğum zamanımı düşünmek istemiyorum hiç hele kaynanamın falan gelmesi gitmesi düşündükçe daralıyorum kesin depresyona sokarlar beni
Herşeye karışıyor sevmiyorum görüşmüyorumda arada bir görüşürsek yalandan gülüyoruz işte. Evime her geldiğinde yaptığım yemekleri yemeyip başka yapıyor sormuyor etmiyor beğenmediği şeyleri atıyor falan saçma biri gelmesini istemiyorumCokmu karisiyo.hic sorma vlla.bebek olunca tam anne oluyosun korumaci kimlige bürünüuosun hemen.sen dokunmaya kiyamazken gelen bi kucaklama öpme derdine giriyo.sinir oluyosun sesini cikaramiyosun.cok sinir bozucu oluyo o dönemler
Ayıp ya bir yuvaya fitne sokmak ne kadar günah. İnsanlık ölmüş resmen. Ne diyeceğimi bilemedimYa kızlar.ben kafamı toplayim sağlıklı bı şekilde düşünemiyorum.valla artık.kim.dost kim düşman bilemez oldum.ailemdeydim 4 gun kaldım duramadim 2 haftaligina gitmistim eve geldim tekrar kaynanam iyimi kotumu onuda anlamadım.etim var bana eşimin eski kız arkadaşıyla ilgili bı kaç bişey söyledi durduk yere çalıştığı yeri filan kızı face'de filan takip etmiş bende sordum bakıyimda.kiza filan dedim göstermedi essegin aklına karpuz kabuğu sokarsin misali.neyse bende eve geldim eşimle bugün konuşurken ağzımdan cikti birden söyledim.kim dedi şudur budur mecbur kalıp söyledim.neyse eşim.kardesini arayıp kızdı bağırdı çağırdı eltim olacak kadın o bana sorup duruyor diye konuşuyor.sen benim aklıma sok ssonra iftira at.ben buna ne diyim.bu seferde eşime kızdım tartıştık gerildim iyice valla ailemden nefret ettim bide bu olaylar çevremde hicmi doğru biri olmaz ya.
Büyuk ihtimal seni kiskanan senin kötülügünü düsünen bi elti.uzak dur bnce artk.Ya kızlar.ben kafamı toplayim sağlıklı bı şekilde düşünemiyorum.valla artık.kim.dost kim düşman bilemez oldum.ailemdeydim 4 gun kaldım duramadim 2 haftaligina gitmistim eve geldim tekrar kaynanam iyimi kotumu onuda anlamadım.etim var bana eşimin eski kız arkadaşıyla ilgili bı kaç bişey söyledi durduk yere çalıştığı yeri filan kızı face'de filan takip etmiş bende sordum bakıyimda.kiza filan dedim göstermedi essegin aklına karpuz kabuğu sokarsin misali.neyse bende eve geldim eşimle bugün konuşurken ağzımdan cikti birden söyledim.kim dedi şudur budur mecbur kalıp söyledim.neyse eşim.kardesini arayıp kızdı bağırdı çağırdı eltim olacak kadın o bana sorup duruyor diye konuşuyor.sen benim aklıma sok ssonra iftira at.ben buna ne diyim.bu seferde eşime kızdım tartıştık gerildim iyice valla ailemden nefret ettim bide bu olaylar çevremde hicmi doğru biri olmaz ya.
Yaa.biraz degisik ve sinir bozucu cinstenmis allh yardmcn olsun cnm.cocuk oluncada sen yapaman der bu herseye karisirHerşeye karışıyor sevmiyorum görüşmüyorumda arada bir görüşürsek yalandan gülüyoruz işte. Evime her geldiğinde yaptığım yemekleri yemeyip başka yapıyor sormuyor etmiyor beğenmediği şeyleri atıyor falan saçma biri gelmesini istemiyorum
Ben doğum zamanımı düşünmek istemiyorum hiç hele kaynanamın falan gelmesi gitmesi düşündükçe daralıyorum kesin depresyona sokarlar beni
Bende cayelinin bir koyundenim her sene 10.15 gunlugune giderimCayelindeyim ben.
Herşeye karışıyor sevmiyorum görüşmüyorumda arada bir görüşürsek yalandan gülüyoruz işte. Evime her geldiğinde yaptığım yemekleri yemeyip başka yapıyor sormuyor etmiyor beğenmediği şeyleri atıyor falan saçma biri gelmesini istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?