- 27 Şubat 2012
- 528
- 423
- 103
canım benim 11 bitti 12. içindeyim işte dün ben buldum kalp atşını dinledim12. Haftada dinleyebiliyor musun onunla
Ooo süper ya seninle görüşelim o zaman ❤Bende cayelinin bir koyundenim her sene 10.15 gunlugune giderim
Aminn. Çok güzel bir dua bu. Allah razı olsun.Dünkü ölçüme göre 12+3üm bugün. Her kontrol ayrı bir merak ayrı bir heyecan. Allah umduklarınızdan daha güzelini duyursun inşallah
Bulsam bende alırdım yacanım benim 11 bitti 12. içindeyim işte dün ben buldum kalp atşını dinledim
Gözünüz aydın olsun. Her kontrol en az bu kadar güzel geçsin inşallah. İlk gebeligimde nasıl başarıyordum bilmiyorum ama ayda bir gidiyordum. Bunda ben de çok sabirsizim. İki hafta geciyor başlıyorum mızmızlanmaya daha iki hafta var diye. Ama üçüncü haftada dayanamayıp hoooooop soluğu doktorda alıyorum.Herkese günaydın.. Doktor randevumuz vardı bugün. Çok çok çok şükür herşey yolunda. 11+4 görünüyodu usgye göre. Sata göre 11+2deyiz. Ölçümler normal olduğu için ikili taramayı kabul etmedim. 1 ay sonra kontrol (tabi o kadar dayanır mıyım bilemem??) Cinsiyetini de tam bişeye benzetemedi. Bi çıkıntı var ama yumurtalık falan yok kızlarda olan çıkıntı gibi birşey dedi ama o da kesin değil küçük olduğu için testisler görünmüyor olabilir dedi. Şimdilik kız gibi duruyor özetle. Sağlıklı olsun da Rabbimden gelen başla göz üstüne. Salih saliha evlatlar olsunlar inşallah. Bizden şimdilik bu kadar Rabbim herkese doktordan mutlu huzurlu çıkmayı sağlıklı haberler duymayı nasip etsin. Doktordan dağılmış bir halde çıkmayı bir önceki gebeliğimde yaşamıştım. Rabbim hiç kimseye göstermesin.. AMİNNNN
Çok istemiştim kayınvalidemle anne kız gibi olalım ama olmadı. Çok şanslı bence onu bulabilen. Bizim aramızdaki problem klasik başka kızla evlendirmek isterken eşimin istememesi benimle tanışıp evlenmesi. Eşim beni İlk tanışmaya götürdüğünde kadın beni kabul etmedi bile görüşmedik. Sadece el gibi saatler sonra nişanıma kınama ve düğünüme geldi. Asla beni bir kez aramamıştır. Öyle oluncada ben daha çok soğudum hatta nefret ettim. Aklın olsa ararsın beni dedi bana :) eşimin kuzenlerine bayılıyor benim yanımda ay parçam bilmem ne diyor kızlara hepside benden büyükler kartlar ayıptır söylemesi. Çokta umrumda değil aslında bir kereden fazla kabul etmem evime.Gelmesin canım istemiyosan, söyle eşine. Benim kayınvalidem 40 i çıkınca gidiyor gelininin yanına farklı şehirlerde oturuyoruz, çağırmazlarsa asla gitmez, ben özellikle cagiricam o kadar mülayim ki,gelsin o da görsün beni ve bebeği ilk doğduğu an,oğlunun sevincini paylaşsın diye. Doğumdan önce cagiricam doğum yapınca gondericem, 40 falan çıkıp iki aylık olunca kayınpederle gelin dicem. Eğer böyle karışan eden bir tip olsa cagirmazdim. Eltimin çocuklarını elalem gibi iki aylıkken görebildler,istemedi çünkü eltim, Allah'ta ona iki erkek evlat vverdi. Kaynanamın ağzı var dili yok evine gelse kipirdamaya çekinir,kizariz birşeyi yanlış yapar diye.boyle insan başım üstüne diyorum.seni daraltip strese sokacaklarsa doğumdan sonra gelsin en azından birkaç gün gecince
Şaka gibi insanlar ya olmamaları daha iyi bazenayy kızlar bu konu kanayan yaram resmen. Şimdi siz bahsedince o günlere gittim benim annem çalışıyo ve o uzde kv. geldi artık gitsin dememe rağmen beni deli etti gitmedi onun yüzünden stresten sıkıntıdan bebeğimi emziremedim durmedan başıma geldi emiyo mu emiyo mu bi de kendi yetmezmiş gibi her gün farklı farklı akrabaları ben kendimi toparlayamadan geldi minicik bebeği öptü neler neler yasadım ve bunda istemiyorum kesinlikle bi şeklde annem olsun 2 hafta yanımda sonrasını ben hallederim ama yine gelmek isteyecek benim bi şekilde söyletmem lazım eşime kesinlikle ama kesinlikle istemiyorum bu doğumumda. misafir gibi gelsin torununu görsün gitsin
Mevzu kaynanaEltinin iyisini bulan şanslı zaten :))) Derin konulara girilmiş. Allah'tan eltim yok ve olmayacakYarın doktor kontrolüm var zaman da geçmiyor
Ben istanbuldayim ama yazlari gidiyorum rizeyeOoo süper ya seninle görüşelim o zaman ❤
1 tane Eltim 7 tane Gorumcem var. Rakip tanımıyorumMevzu kaynanaeltim görümcem yok eşim tek çocuk şükür onlardan yırttım
Ya kızlar.ben kafamı toplayim sağlıklı bı şekilde düşünemiyorum.valla artık.kim.dost kim düşman bilemez oldum.ailemdeydim 4 gun kaldım duramadim 2 haftaligina gitmistim eve geldim tekrar kaynanam iyimi kotumu onuda anlamadım.etim var bana eşimin eski kız arkadaşıyla ilgili bı kaç bişey söyledi durduk yere çalıştığı yeri filan kızı face'de filan takip etmiş bende sordum bakıyimda.kiza filan dedim göstermedi essegin aklına karpuz kabuğu sokarsin misali.neyse bende eve geldim eşimle bugün konuşurken ağzımdan cikti birden söyledim.kim dedi şudur budur mecbur kalıp söyledim.neyse eşim.kardesini arayıp kızdı bağırdı çağırdı eltim olacak kadın o bana sorup duruyor diye konuşuyor.sen benim aklıma sok ssonra iftira at.ben buna ne diyim.bu seferde eşime kızdım tartıştık gerildim iyice valla ailemden nefret ettim bide bu olaylar çevremde hicmi doğru biri olmaz ya.
Aynen bende öyleyim valla. Zaten yazdığın şeyler benim yaşadıkklarıma çok benziyorGözünüz aydın olsun. Her kontrol en az bu kadar güzel geçsin inşallah. İlk gebeligimde nasıl başarıyordum bilmiyorum ama ayda bir gidiyordum. Bunda ben de çok sabirsizim. İki hafta geciyor başlıyorum mızmızlanmaya daha iki hafta var diye. Ama üçüncü haftada dayanamayıp hoooooop soluğu doktorda alıyorum.
ayy kızlar bu konu kanayan yaram resmen. Şimdi siz bahsedince o günlere gittim benim annem çalışıyo ve o uzde kv. geldi artık gitsin dememe rağmen beni deli etti gitmedi onun yüzünden stresten sıkıntıdan bebeğimi emziremedim durmedan başıma geldi emiyo mu emiyo mu bi de kendi yetmezmiş gibi her gün farklı farklı akrabaları ben kendimi toparlayamadan geldi minicik bebeği öptü neler neler yasadım ve bunda istemiyorum kesinlikle bi şeklde annem olsun 2 hafta yanımda sonrasını ben hallederim ama yine gelmek isteyecek benim bi şekilde söyletmem lazım eşime kesinlikle ama kesinlikle istemiyorum bu doğumumda. misafir gibi gelsin torununu görsün gitsin
Yenidoğanda göbekbagi şeysi oluyor ve genellikle iç zıbın (uzun kollu yelek gibi bir badi) giydiriyorsun. Atleti kolsuz ya da kısa kol al bence 3 kat uzun kol giydirmek biraz zorlu olabilir.günaydın hanımlar. carter's ta indirim var. beyaz çıtçıtlı bodylerden almayı düşünüyorum. mayıs bebesi için sizce yenidoğan olarak uzun kollu mu kolsuz mu kısakollu mu almak lazım. kısakollu alıp üstüne uzun kollu başka bişi mi giydirilir nasıl olur deneyimli anneler bi bana yardımcı olabilir mi. yenidoğan için ne almak gerek
Gerçekten mi1 tane Eltim 7 tane Gorumcem var. Rakip tanımıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?