Günaydın kızlar. Kv elti muhabbetlerine girilmiş cikilamaz konu
Iki dogumumda da yanimda kimse kalmadı. Hastaneden eve geldik annem ve kv oğlanı yıkadı yerine yerleştirdi ve hadi size kolay gelsin deyip hepsi birden gitti. Eşimle gözlerimiz seğire seğire baktık arkalarından. Iyikide öyle olmuş kimse ben şöyle ettim böyle ettim diyemedi! O yüzden kimseye minnetim yok! Belki çok zorlandim çok ağladım ama başardım!
Kv çok müdahale etmez annemide ben karıştırmam! Eltim istanbulda oturuyor..

Herkese günaydın.. Doktor randevumuz vardı bugün. Çok çok çok şükür herşey yolunda. 11+4 görünüyodu usgye göre. Sata göre 11+2deyiz. Ölçümler normal olduğu için ikili taramayı kabul etmedim. 1 ay sonra kontrol (tabi o kadar dayanır mıyım bilemem??) Cinsiyetini de tam bişeye benzetemedi. Bi çıkıntı var ama yumurtalık falan yok kızlarda olan çıkıntı gibi birşey dedi ama o da kesin değil küçük olduğu için testisler görünmüyor olabilir dedi. Şimdilik kız gibi duruyor özetle. Sağlıklı olsun da Rabbimden gelen başla göz üstüne. Salih saliha evlatlar olsunlar inşallah. Bizden şimdilik bu kadar Rabbim herkese doktordan mutlu huzurlu çıkmayı sağlıklı haberler duymayı nasip etsin. Doktordan dağılmış bir halde çıkmayı bir önceki gebeliğimde yaşamıştım. Rabbim hiç kimseye göstermesin.. AMİNNNN

Gözünüz aydın olsun. Her kontrol en az bu kadar güzel geçsin inşallah. İlk gebeligimde nasıl başarıyordum bilmiyorum ama ayda bir gidiyordum. Bunda ben de çok sabirsizim. İki hafta geciyor başlıyorum mızmızlanmaya daha iki hafta var diye. Ama üçüncü haftada dayanamayıp hoooooop soluğu doktorda alıyorum.

Çok istemiştim kayınvalidemle anne kız gibi olalım ama olmadı. Çok şanslı bence onu bulabilen. Bizim aramızdaki problem klasik başka kızla evlendirmek isterken eşimin istememesi benimle tanışıp evlenmesi. Eşim beni İlk tanışmaya götürdüğünde kadın beni kabul etmedi bile görüşmedik. Sadece el gibi saatler sonra nişanıma kınama ve düğünüme geldi. Asla beni bir kez aramamıştır. Öyle oluncada ben daha çok soğudum hatta nefret ettim. Aklın olsa ararsın beni dedi bana :) eşimin kuzenlerine bayılıyor benim yanımda ay parçam bilmem ne diyor kızlara hepside benden büyükler kartlar ayıptır söylemesi. Çokta umrumda değil aslında bir kereden fazla kabul etmem evime.

Şaka gibi insanlar ya olmamaları daha iyi bazen

Eltinin iyisini bulan şanslı zaten :))) Derin konulara girilmiş. Allah'tan eltim yok ve olmayacak Yarın doktor kontrolüm var zaman da geçmiyor
Mevzu kaynana eltim görümcem yok eşim tek çocuk şükür onlardan yırttım

Şok oldum,Allah ıslah etsin bunlari

Aynen bende öyleyim valla. Zaten yazdığın şeyler benim yaşadıkklarıma çok benziyor AMİNN Allah razı olsun güzel düşüncelerin için. Rabbim bu mutlulukları hepimize yaşatsın inşallah..

günaydın hanımlar. carter's ta indirim var. beyaz çıtçıtlı bodylerden almayı düşünüyorum. mayıs bebesi için sizce yenidoğan olarak uzun kollu mu kolsuz mu kısakollu mu almak lazım. kısakollu alıp üstüne uzun kollu başka bişi mi giydirilir nasıl olur deneyimli anneler bi bana yardımcı olabilir mi. yenidoğan için ne almak gerek

Ay kabus gibi, kayinvaldem melek geldi bunları okuyunca, insan biraz görgülü olacak ya ,inş ikinci doğumuna gelmez canim

Yenidoğanda göbekbagi şeysi oluyor ve genellikle iç zıbın (uzun kollu yelek gibi bir badi) giydiriyorsun. Atleti kolsuz ya da kısa kol al bence 3 kat uzun kol giydirmek biraz zorlu olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…