En cok giydirilen cnm badi uzun kollu alma mayis cok soguk olmaz bunu giycek ustunede bir tulum kafayada sapka baska birsry yok.uzun kollu badiler zor oluyor zaten.tek giyilse neyse ustune bi daha ust uste rahat olmuyoryani yenidoğan bundan mı alayım? kesin %100 giydirilir bir şey mi bu yenidoğanda
Canım nub çıkıntısı 12. Haftadaki muaynede belli oluyor..Bende anlamıyorum arkadaşlar nub teorisi diyorlar ya ben de şansımı deneyeyim dedim. 6 yaşında bir oğlum var kız istiyorum ama erkek olacak gibime geliyor :) hayırlısı dr. 2 hafta sonra gel belli olur dedi.
Bende 1,5 yil aynı binada oturdum ne güzel zamanlardı. Arkadaşlarım geleceği zaman indiriyorum seve seve bayıla bayıla bakıyordu. Yeme içme işleri hele miss gibiydi :) arada gidip temizliğini yapıyordum dünyalar onun oluyordu. Ne pisirsem götürürüm kötü bile olsa çok iyi olmuş çok güzel olmuş der.Günaydın kızlar :)
Kv mezsusu görünce yazayım dedim ben de. Biz aynı apartmandayız ben tek gelinim 4 görümcem var hepsi iyi şükür arada ararlar falan. Kv de oğluna pek düşkün yani gece gündüz gidip gelelim ister ama onun dışında Allah razı olsun bi kötülüğünü görmedim . Zaten huyumu az çok öğrendi karıştırmam pek :) ama yine de yanında olması iyi oluyor geliyor ben gidiyorum bazen halim olmuyo yemek yapmıyorum yapıyor sağolsun
Kıymetini bil :) benimkinin üvey annesi o yüzden beni sevip sevmemesi çokta ırgalamıyor öz annesi dünyalar tatlısıymış keşke görebilseydi. Kayınpederimde vefat edince bu kadın ipler elinde sanıyor işte.Ay bide tek çocuk ne manyak ayol , ay canım valla bende anne kız gibi degilim ama hep arar dikkat et işyapma yorulma, ye iç keyfine bak kızım der, yavrum kızım düşmez ağzından,beni çok sever, eltime uyu oolur, çok bencil kendini beğenmiş burnu kaf dağında bir tip.evine gitsen yemek yerken gelin yemek yiyin demez yani tuhaf, üç kuruşun hesabını yapar, kocasinin tarafını istemez,ben tam tersi Güler yüzlü , hal hatır soran bir tip olduğumdan kayinvaldemler çok sever sürekli hayır dua ederler.
Aklıma geldi sen yazınca ,birinin gelini bişey olmuş bir mevzu olmustu.kayinvalidem benim gelinim kimseden aşağı değil falan der, över beni,yemeğin çok güzel der herşeyin tarifini sorar, saçların çok güzel çok beğeniyorum der, şimdi yazınca farkettim baya iyiymiş ya:) kaynanami arayasim geldi.:)
Hangi değermiş o canım?Hayırlı cumalar kızlar iş yoğunluğundan pek giremiyorum elimden geldiğince okumaya çalışıyorum çok güzel gelişmeler var maşallah geçen cumartesi kontrolüm vardı ense kalınlığımız normal çıktı çok şükür bebek iyi görünüyor. Benim kanımda 1 değer yüksek çıktı doktorum ilerleyen aylarda tansiyonumun yükselebileceğini söyledi inşallah yükselmez bebeğimi sağlıkla dünyaya getiririm. Bu arada cinsiyet içinde %60 kız dedi birdahaki ay netleşir dedi bakalım hayırlısı neyse o olsun. Hepinize sağlıklı günler
Uzun kollu cit citli alma cnm tavsiye etmem yeni dogan bebekde cok kullanissiz oluyo.bn kizimda cok almistim daha minicik olunca giydirirken cok zorlaniyodum.bi daha cocugum olursa almam demistim.onun yerine ya sifir kollu ya yarim kollu al zaten ustune takimini giydirirsin.bide o sekilde durmaz zaten battaniyesinide ortersin olur biter.yinede almak istiyosan bi kac tane al.günaydın hanımlar. carter's ta indirim var. beyaz çıtçıtlı bodylerden almayı düşünüyorum. mayıs bebesi için sizce yenidoğan olarak uzun kollu mu kolsuz mu kısakollu mu almak lazım. kısakollu alıp üstüne uzun kollu başka bişi mi giydirilir nasıl olur deneyimli anneler bi bana yardımcı olabilir mi. yenidoğan için ne almak gerek
Ewet bu iyi canm.yani yenidoğan bundan mı alayım? kesin %100 giydirilir bir şey mi bu yenidoğanda
o zaman dr da söylüyor zaten :)Canım nub çıkıntısı 12. Haftadaki muaynede belli oluyor..
Günaydın arkadaşlar bu sabah taze taze çekilen görüntüler 10+0 kıza mı yoksa erkeğe mi benziyor sizce :)
Merhaba kızlar. Sizler Ufaktan alışverişe başladınız mı acaba. Gerçi henüz cinsiyetleri belli değil ama.
Kıymetini bil :) benimkinin üvey annesi o yüzden beni sevip sevmemesi çokta ırgalamıyor öz annesi dünyalar tatlısıymış keşke görebilseydi. Kayınpederimde vefat edince bu kadın ipler elinde sanıyor işte.
Benim ablam da bu hafta doğum yapıyor. Bana altı aya kadar giyilecek dolu kıyafet ayıracak özellikle ortak renkler beyaz kırmızı sarı ilk çocuğundan kalan oyuncak birçok malzeme de var cinsiyeti oğlan olursa zaten direk herşeyi vereblr suanli durumda banada parasal çok iyi gelecekBen başlamadım, çevremde bebeği büyüyen arkadaşlar bir sürü malzeme verdi, titresimli muziklianakucagi , puset,bebek arabası,salıncak,küvet emzirme yastığı,bambu beşik reflü yatağı daha hatırlayamadığım şeyler, şuan beklemedeyim, cinsiyet belli olunca alırım ufak tefek, benim yeni doğum yapan ve yapacak arkadaşlarım var, onların malzemeleri alicam, badi vs ilk doğduğunda giyilen şeyler,eksik olursa alırım. İyiki en son doguruyorum ekonomik olarak acayip rahatlattı bizi, bicok acil şeye para vermiyoruz bu vesileyle, biseyler görünce almak istiyo tabi insan:)
İyi şükür enfeksiyon var onu atlatmaya çalışıyorum inşallah antibiyotik yazdı doktor amoklovin verdi öyle :) bir sonraki randevumu kasımın 20 sine almayı düşünüyorum dayanamıyorum ama sık sıkta ultrosona girmek istemiyorumİnşallah diğer ay hepsi kesinleşir canım. Sen nasılsın neler yapıyorsun
Kızlar troid değerim 2.48 den 0.7 ye düşmüş
iyimi kötümü canım ? iyi diye biliyorum ben düşük olması ama ?Kızlar troid değerim 2.48 den 0.7 ye düşmüş
Benim ablam da bu hafta doğum yapıyor. Bana altı aya kadar giyilecek dolu kıyafet ayıracak özellikle ortak renkler beyaz kırmızı sarı ilk çocuğundan kalan oyuncak birçok malzeme de var cinsiyeti oğlan olursa zaten direk herşeyi vereblr suanli durumda banada parasal çok iyi gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?