yani yenidoğan bundan mı alayım? kesin %100 giydirilir bir şey mi bu yenidoğanda
En cok giydirilen cnm badi uzun kollu alma mayis cok soguk olmaz bunu giycek ustunede bir tulum kafayada sapka baska birsry yok.uzun kollu badiler zor oluyor zaten.tek giyilse neyse ustune bi daha ust uste rahat olmuyor

Bende anlamıyorum arkadaşlar nub teorisi diyorlar ya ben de şansımı deneyeyim dedim. 6 yaşında bir oğlum var kız istiyorum ama erkek olacak gibime geliyor :) hayırlısı dr. 2 hafta sonra gel belli olur dedi.
Canım nub çıkıntısı 12. Haftadaki muaynede belli oluyor..

Bende 1,5 yil aynı binada oturdum ne güzel zamanlardı. Arkadaşlarım geleceği zaman indiriyorum seve seve bayıla bayıla bakıyordu. Yeme içme işleri hele miss gibiydi :) arada gidip temizliğini yapıyordum dünyalar onun oluyordu. Ne pisirsem götürürüm kötü bile olsa çok iyi olmuş çok güzel olmuş der.
Ben yemeklerinin hepsini beğenmem ama cocuklarim nedense çok severek yer

Kıymetini bil :) benimkinin üvey annesi o yüzden beni sevip sevmemesi çokta ırgalamıyor öz annesi dünyalar tatlısıymış keşke görebilseydi. Kayınpederimde vefat edince bu kadın ipler elinde sanıyor işte.

Hangi değermiş o canım?

Kızlar troid değerim 2.48 den 0.7 ye düşmüş

Uzun kollu cit citli alma cnm tavsiye etmem yeni dogan bebekde cok kullanissiz oluyo.bn kizimda cok almistim daha minicik olunca giydirirken cok zorlaniyodum.bi daha cocugum olursa almam demistim.onun yerine ya sifir kollu ya yarim kollu al zaten ustune takimini giydirirsin.bide o sekilde durmaz zaten battaniyesinide ortersin olur biter.yinede almak istiyosan bi kac tane al.

Merhaba kızlar. Sizler Ufaktan alışverişe başladınız mı acaba. Gerçi henüz cinsiyetleri belli değil ama.

Merhaba kızlar. Sizler Ufaktan alışverişe başladınız mı acaba. Gerçi henüz cinsiyetleri belli değil ama.

Ben başlamadım, çevremde bebeği büyüyen arkadaşlar bir sürü malzeme verdi, titresimli muziklianakucagi , puset,bebek arabası,salıncak,küvet emzirme yastığı,bambu beşik reflü yatağı daha hatırlayamadığım şeyler, şuan beklemedeyim, cinsiyet belli olunca alırım ufak tefek, benim yeni doğum yapan ve yapacak arkadaşlarım var, onların malzemeleri alicam, badi vs ilk doğduğunda giyilen şeyler,eksik olursa alırım. İyiki en son doguruyorum ekonomik olarak acayip rahatlattı bizi, bicok acil şeye para vermiyoruz bu vesileyle, biseyler görünce almak istiyo tabi insan:)

Ay o zaman hiç umursama, dış kapının dış mandali, salla gitsin:) sonuçta bu kadar karışmaya hakkı yok, hemde öz değil ,insan bı susar olgun olur, keyfine bak yok gibi davran canim

Benim ablam da bu hafta doğum yapıyor. Bana altı aya kadar giyilecek dolu kıyafet ayıracak özellikle ortak renkler beyaz kırmızı sarı ilk çocuğundan kalan oyuncak birçok malzeme de var cinsiyeti oğlan olursa zaten direk herşeyi vereblr suanli durumda banada parasal çok iyi gelecek

İnşallah diğer ay hepsi kesinleşir canım. Sen nasılsın neler yapıyorsun
İyi şükür enfeksiyon var onu atlatmaya çalışıyorum inşallah antibiyotik yazdı doktor amoklovin verdi öyle :) bir sonraki randevumu kasımın 20 sine almayı düşünüyorum dayanamıyorum ama sık sıkta ultrosona girmek istemiyorum

Çok iyi bişey hakkaten, Aralık'ta arkadaşım dogurucak aynısını yapicam:) göğüs pendim bile var 100 lü:) bende baya ilginç malzeme birikti:)

Hayırlı Cumalar kızlar hepinize :)
Ara sıra girip gidiyorum bende forma :)

Benim annem saklamış önceki çalıştığı yerden bişeyler bende onları alıcam malesef benim etrafımda sakladıklarını vericek başka kimse yok :) zaten ben alırımda.

O değilde görümcem canımı sıktı aslında hiç takılıcak bir şey değil ama işte insan hamilelikte çok strese giriyormuş.
Lohusalıkta napıcam bilmiyorum nasıl kendimi uzak tutucam laflardan

Eşimle konuşuyolarmış neymiş onun kızınada doğana kadar erkek demişler ondan sonra başka bir örnekte veriyor bir akraba hastanede doğum yaptıktan sonra bebeğe kız demişler erkek olmuş falan.
Bu resmen heves kırmak çok sinirlendim hala aklımda sabahtan beri.
Bizim için fark etmiyor sağlıklı olsun yeter. Ama başka şeylerde yardımı dokunacagına laf yapıyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…