Hiç sorun yok. Herkes işinde gücünde.. kendi sıkıntılarıyla mücadelede. Hep derim çok samimiyet iyi gelmez. Mesafeli davranmak en doğrusu.oyle telefonla arayayım sürekli konuşalım her şeyimizi paylaşalım öyle bir durumumuz yok o yüzden iyiyiz.Gerçekten miiyi geçiniyor musunuz
Aynen bende öyleyim valla. Zaten yazdığın şeyler benim yaşadıkklarıma çok benziyorAMİNN Allah razı olsun güzel düşüncelerin için. Rabbim bu mutlulukları hepimize yaşatsın inşallah..
Ben pek anlamam vallaGünaydın arkadaşlar bu sabah taze taze çekilen görüntüler 10+0 kıza mı yoksa erkeğe mi benziyor sizce :)
Yenidoğanda göbekbagi şeysi oluyor ve genellikle iç zıbın (uzun kollu yelek gibi bir badi) giydiriyorsun. Atleti kolsuz ya da kısa kol al bence 3 kat uzun kol giydirmek biraz zorlu olabilir.
Bende anlamıyorum arkadaşlar nub teorisi diyorlar ya ben de şansımı deneyeyim dedim. 6 yaşında bir oğlum var kız istiyorum ama erkek olacak gibime geliyor :) hayırlısı dr. 2 hafta sonra gel belli olur dedi.Ben pek anlamam vallabenim bebe tam ters tarafta duruyor.
Canım kısa kollu alıp üstüne uzun giydirmek daha mantıklı .Mayıs ta sıcaklar başlar hemdegünaydın hanımlar. carter's ta indirim var. beyaz çıtçıtlı bodylerden almayı düşünüyorum. mayıs bebesi için sizce yenidoğan olarak uzun kollu mu kolsuz mu kısakollu mu almak lazım. kısakollu alıp üstüne uzun kollu başka bişi mi giydirilir nasıl olur deneyimli anneler bi bana yardımcı olabilir mi. yenidoğan için ne almak gerek
Kesinlikle giyer. Kısa kol 1 takım alman yeterli. Hastane çıkışı ve yenidoğan setlerinin çoğunda oluyor. Çit çitli gazilerden her aya uygun bol bol almakta fayda var. Kusma kaka taşması gibi bir çok olay yaşanıyoryani yenidoğan bundan mı alayım? kesin %100 giydirilir bir şey mi bu yenidoğanda
Gözünaydın canım. Günlerimiz aynı benim kontrolde haftaya cumartesi heyecanla bekliyorum. Bende inşallah böyle güzel haberler alırım..Herkese günaydın.. Doktor randevumuz vardı bugün. Çok çok çok şükür herşey yolunda. 11+4 görünüyodu usgye göre. Sata göre 11+2deyiz. Ölçümler normal olduğu için ikili taramayı kabul etmedim. 1 ay sonra kontrol (tabi o kadar dayanır mıyım bilemem??) Cinsiyetini de tam bişeye benzetemedi. Bi çıkıntı var ama yumurtalık falan yok kızlarda olan çıkıntı gibi birşey dedi ama o da kesin değil küçük olduğu için testisler görünmüyor olabilir dedi. Şimdilik kız gibi duruyor özetle. Sağlıklı olsun da Rabbimden gelen başla göz üstüne. Salih saliha evlatlar olsunlar inşallah. Bizden şimdilik bu kadar Rabbim herkese doktordan mutlu huzurlu çıkmayı sağlıklı haberler duymayı nasip etsin. Doktordan dağılmış bir halde çıkmayı bir önceki gebeliğimde yaşamıştım. Rabbim hiç kimseye göstermesin.. AMİNNNN
Benimde 2 oğlum var. Belki kız olur diye..nasip ama. Ne gelirse kabulüm ❤ hayırlı ve sağlıklı olsunlar yeterli..Bende anlamıyorum arkadaşlar nub teorisi diyorlar ya ben de şansımı deneyeyim dedim. 6 yaşında bir oğlum var kız istiyorum ama erkek olacak gibime geliyor :) hayırlısı dr. 2 hafta sonra gel belli olur dedi.
Çok istemiştim kayınvalidemle anne kız gibi olalım ama olmadı. Çok şanslı bence onu bulabilen. Bizim aramızdaki problem klasik başka kızla evlendirmek isterken eşimin istememesi benimle tanışıp evlenmesi. Eşim beni İlk tanışmaya götürdüğünde kadın beni kabul etmedi bile görüşmedik. Sadece el gibi saatler sonra nişanıma kınama ve düğünüme geldi. Asla beni bir kez aramamıştır. Öyle oluncada ben daha çok soğudum hatta nefret ettim. Aklın olsa ararsın beni dedi bana :) eşimin kuzenlerine bayılıyor benim yanımda ay parçam bilmem ne diyor kızlara hepside benden büyükler kartlar ayıptır söylemesi. Çokta umrumda değil aslında bir kereden fazla kabul etmem evime.
İnşallah canımRabbim cümlemizden razı olsun. Bu kontrole kadar ben de çok endiseliydim kötü bir şey duyma ihtimalinden dolayı bu kez güzel şeyler duymak epey rahatlattı hamileliğime daha rahat seviniyorum artık. Sende de bunu hissettim. Allah'ın izniyle bundan sonrası da güzel gelecek inşallah hepimiz için
Çok teşekkür ederim canım. Benim kontrol de normalde haftayaydı dayanamadım.. İnşallah sende çok çok güzel haberler alıp ferahlarsın.. AMİNNGözünaydın canım. Günlerimiz aynı benim kontrolde haftaya cumartesi heyecanla bekliyorum. Bende inşallah böyle güzel haberler alırım..
20. haftada yapılan detaylı ultroson raporunda cinsiyeti yazıyorlar. Okumadan dayanabilirsen ben hayatta dayanamam:))Günaydınlar! Benim de bu sabahtı kontrolüm, çok şükür allahıma iyi gidiyormuş herşey :) Nasıl rahatladım anlatamam, gece gözüme uyku girmemişti... 9+5 olması lazım ama ultrason kağıdı 10+1 yazıyor :))) Küçük küçük hareket bile ediyordu, çok şükürler olsun. Belki artık azıcık rahatlarım. Bir dahaki muayene detaylı ultrason. Ben ikili testi yaptırmayacağım, doğrudan Nifty diye bir test varmış onu yaptırmayı düşünüyorum. Bir de cinsiyetini de öğrenmek istemiyoruz gibi, doğumda sürpriz olsun hepimize diye ama tabi belli olmaz fikrimiz değişebilir ilerleyen zamanlarda :) Sağlıklı olsun, mutlu olsun yeter bize. İnşallah hepiniz güzel haberlerle gelirsiniz. Güzel bir cuma olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?