Yeni doğan bebeği öpmek nedir allah aşkına yaa?! Insan dokunmaya korkuyor o kadar minicik oluyorlar ki.kollari parmak kadar

Gerçekten mi iyi geçiniyor musunuz
Hiç sorun yok. Herkes işinde gücünde.. kendi sıkıntılarıyla mücadelede. Hep derim çok samimiyet iyi gelmez. Mesafeli davranmak en doğrusu.oyle telefonla arayayım sürekli konuşalım her şeyimizi paylaşalım öyle bir durumumuz yok o yüzden iyiyiz.

Aynen bende öyleyim valla. Zaten yazdığın şeyler benim yaşadıkklarıma çok benziyor AMİNN Allah razı olsun güzel düşüncelerin için. Rabbim bu mutlulukları hepimize yaşatsın inşallah..

Rabbim cümlemizden razı olsun. Bu kontrole kadar ben de çok endiseliydim kötü bir şey duyma ihtimalinden dolayı bu kez güzel şeyler duymak epey rahatlattı hamileliğime daha rahat seviniyorum artık. Sende de bunu hissettim. Allah'ın izniyle bundan sonrası da güzel gelecek inşallah hepimiz için

Ilk çocuğuma alış veriş yapıyorum..işte küçük küçük alıyorum. Kadınların biri geliyor biri gidiyor yanıma 'yok yok onu alma o çok küçük bak bunu al' 'aaa o çok küçük bebek hemen büyüyor hemen küçülür bu' 'böyle alışverişe tek gelinmez kv yok mu ' ayyyyyy
En son yelek alıyorum kadın geldi 'kızım o küçücük az büyük al büyük ' deyince abla el kadar bebeğe 1 yaş yelek mı alayım? Herkes kendi işiyle meşgul olsa daha iyi olacak dedim!

Yenidoğanda göbekbagi şeysi oluyor ve genellikle iç zıbın (uzun kollu yelek gibi bir badi) giydiriyorsun. Atleti kolsuz ya da kısa kol al bence 3 kat uzun kol giydirmek biraz zorlu olabilir.

yani yenidoğan bundan mı alayım? kesin %100 giydirilir bir şey mi bu yenidoğanda

Eklentiler

• 126G775.BR.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 69
Günaydınlar! Benim de bu sabahtı kontrolüm, çok şükür allahıma iyi gidiyormuş herşey :) Nasıl rahatladım anlatamam, gece gözüme uyku girmemişti... 9+5 olması lazım ama ultrason kağıdı 10+1 yazıyor :))) Küçük küçük hareket bile ediyordu, çok şükürler olsun. Belki artık azıcık rahatlarım. Bir dahaki muayene detaylı ultrason. Ben ikili testi yaptırmayacağım, doğrudan Nifty diye bir test varmış onu yaptırmayı düşünüyorum. Bir de cinsiyetini de öğrenmek istemiyoruz gibi, doğumda sürpriz olsun hepimize diye ama tabi belli olmaz fikrimiz değişebilir ilerleyen zamanlarda :) Sağlıklı olsun, mutlu olsun yeter bize. İnşallah hepiniz güzel haberlerle gelirsiniz. Güzel bir cuma olsun.

C
Canım kısa kollu alıp üstüne uzun giydirmek daha mantıklı .Mayıs ta sıcaklar başlar hemde

yani yenidoğan bundan mı alayım? kesin %100 giydirilir bir şey mi bu yenidoğanda
Kesinlikle giyer. Kısa kol 1 takım alman yeterli. Hastane çıkışı ve yenidoğan setlerinin çoğunda oluyor. Çit çitli gazilerden her aya uygun bol bol almakta fayda var. Kusma kaka taşması gibi bir çok olay yaşanıyor

Gözünaydın canım. Günlerimiz aynı benim kontrolde haftaya cumartesi heyecanla bekliyorum. Bende inşallah böyle güzel haberler alırım..

Bende anlamıyorum arkadaşlar nub teorisi diyorlar ya ben de şansımı deneyeyim dedim. 6 yaşında bir oğlum var kız istiyorum ama erkek olacak gibime geliyor :) hayırlısı dr. 2 hafta sonra gel belli olur dedi.
Benimde 2 oğlum var. Belki kız olur diye..nasip ama. Ne gelirse kabulüm ❤ hayırlı ve sağlıklı olsunlar yeterli..

Ay bide tek çocuk ne manyak ayol , ay canım valla bende anne kız gibi degilim ama hep arar dikkat et işyapma yorulma, ye iç keyfine bak kızım der, yavrum kızım düşmez ağzından,beni çok sever, eltime uyu oolur, çok bencil kendini beğenmiş burnu kaf dağında bir tip.evine gitsen yemek yerken gelin yemek yiyin demez yani tuhaf, üç kuruşun hesabını yapar, kocasinin tarafını istemez,ben tam tersi Güler yüzlü , hal hatır soran bir tip olduğumdan kayinvaldemler çok sever sürekli hayır dua ederler.
Aklıma geldi sen yazınca ,birinin gelini bişey olmuş bir mevzu olmustu.kayinvalidem benim gelinim kimseden aşağı değil falan der, över beni,yemeğin çok güzel der herşeyin tarifini sorar, saçların çok güzel çok beğeniyorum der, şimdi yazınca farkettim baya iyiymiş ya:) kaynanami arayasim geldi.:)

Günaydın kızlar :)
Kv mezsusu görünce yazayım dedim ben de. Biz aynı apartmandayız ben tek gelinim 4 görümcem var hepsi iyi şükür arada ararlar falan. Kv de oğluna pek düşkün yani gece gündüz gidip gelelim ister ama onun dışında Allah razı olsun bi kötülüğünü görmedim . Zaten huyumu az çok öğrendi karıştırmam pek :) ama yine de yanında olması iyi oluyor geliyor ben gidiyorum bazen halim olmuyo yemek yapmıyorum yapıyor sağolsun

İnşallah canımBende artık hamileliğimi hissedip sevinebiliyorum. Bin şükür Rabbime

Gözünaydın canım. Günlerimiz aynı benim kontrolde haftaya cumartesi heyecanla bekliyorum. Bende inşallah böyle güzel haberler alırım..
Çok teşekkür ederim canım. Benim kontrol de normalde haftayaydı dayanamadım.. İnşallah sende çok çok güzel haberler alıp ferahlarsın.. AMİNN

Hayırlı cumalar kızlar iş yoğunluğundan pek giremiyorum elimden geldiğince okumaya çalışıyorum çok güzel gelişmeler var maşallah geçen cumartesi kontrolüm vardı ense kalınlığımız normal çıktı çok şükür bebek iyi görünüyor. Benim kanımda 1 değer yüksek çıktı doktorum ilerleyen aylarda tansiyonumun yükselebileceğini söyledi inşallah yükselmez bebeğimi sağlıkla dünyaya getiririm. Bu arada cinsiyet içinde %60 kız dedi birdahaki ay netleşir dedi bakalım hayırlısı neyse o olsun. Hepinize sağlıklı günler

20. haftada yapılan detaylı ultroson raporunda cinsiyeti yazıyorlar. Okumadan dayanabilirsen ben hayatta dayanamam:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…