Ohhh cok iyiymis yaa.insan once kullanilmis istemiyo ama sonradan para yetistiremeyince keske veren olsa diye istiyosun.bnada veren olsa keske kullanirim vallaBen başlamadım, çevremde bebeği büyüyen arkadaşlar bir sürü malzeme verdi, titresimli muziklianakucagi , puset,bebek arabası,salıncak,küvet emzirme yastığı,bambu beşik reflü yatağı daha hatırlayamadığım şeyler, şuan beklemedeyim, cinsiyet belli olunca alırım ufak tefek, benim yeni doğum yapan ve yapacak arkadaşlarım var, onların malzemeleri alicam, badi vs ilk doğduğunda giyilen şeyler,eksik olursa alırım. İyiki en son doguruyorum ekonomik olarak acayip rahatlattı bizi, bicok acil şeye para vermiyoruz bu vesileyle, biseyler görünce almak istiyo tabi insan:)
Amaaaaan! Salla gitsin. Saygıda kusur etmemek lazim yasindan oturu ama dediklerini de umursama. Öz olsa yine sık dişini derim de..booosssveeeer!Kıymetini bil :) benimkinin üvey annesi o yüzden beni sevip sevmemesi çokta ırgalamıyor öz annesi dünyalar tatlısıymış keşke görebilseydi. Kayınpederimde vefat edince bu kadın ipler elinde sanıyor işte.
Kız al! Alla allaaben o zaman yenidoğan bundan alıyorum. beyaz kısakollu çıtçıtlı. kesin bilgi dimi kesin kullanırız diyorsunuz.
https://www.cartersoshkosh.com.tr/u...-layette-bebek-5li-beyaz-body-ss-190795474336
Yeni doğum yapacak olan arkadaşlara bazı şeyleri cevrenizde alan birisi varsa ondan emanet alin diyorum hep. Çünkü sonrasında koyacak ger bulamıyor insanBen başlamadım, çevremde bebeği büyüyen arkadaşlar bir sürü malzeme verdi, titresimli muziklianakucagi , puset,bebek arabası,salıncak,küvet emzirme yastığı,bambu beşik reflü yatağı daha hatırlayamadığım şeyler, şuan beklemedeyim, cinsiyet belli olunca alırım ufak tefek, benim yeni doğum yapan ve yapacak arkadaşlarım var, onların malzemeleri alicam, badi vs ilk doğduğunda giyilen şeyler,eksik olursa alırım. İyiki en son doguruyorum ekonomik olarak acayip rahatlattı bizi, bicok acil şeye para vermiyoruz bu vesileyle, biseyler görünce almak istiyo tabi insan:)
Yauuwww hee he! He gülüm he! Desen! Detaylı ultrasonda %100 cinsiyet sonucu veriyor. Çünkü üreme organlarına falan da bakıyorlar.Hayırlı Cumalar kızlar hepinize :)
Ara sıra girip gidiyorum bende forma :)
Benim annem saklamış önceki çalıştığı yerden bişeyler bende onları alıcam malesef benim etrafımda sakladıklarını vericek başka kimse yok :) zaten ben alırımda.
O değilde görümcem canımı sıktı aslında hiç takılıcak bir şey değil ama işte insan hamilelikte çok strese giriyormuş.
Lohusalıkta napıcam bilmiyorum nasıl kendimi uzak tutucam laflardan
Eşimle konuşuyolarmış neymiş onun kızınada doğana kadar erkek demişler ondan sonra başka bir örnekte veriyor bir akraba hastanede doğum yaptıktan sonra bebeğe kız demişler erkek olmuş falan.
Bu resmen heves kırmak çok sinirlendim hala aklımda sabahtan beri.
Bizim için fark etmiyor sağlıklı olsun yeter. Ama başka şeylerde yardımı dokunacagına laf yapıyor işte.
Ben ilk ikisinde almıştım. Biberon, iç zıbın,citcitli badi,çorap..cinsiyet istemeyen şeyler yani. Bunda bir şey almadım henüz.. belli olsun alacam.Merhaba kızlar. Sizler Ufaktan alışverişe başladınız mı acaba. Gerçi henüz cinsiyetleri belli değil ama.
Ben de merkezdeyimÇayeli. Sen nerdesin?
Doktor olarak kime gidiyorsun?Ben de merkezdeyim
Devlette filiz hanıma araştırmada beril hanıma gidiyorum senDoktor olarak kime gidiyorsun?
Ohhh cok iyiymis yaa.insan once kullanilmis istemiyo ama sonradan para yetistiremeyince keske veren olsa diye istiyosun.bnada veren olsa keske kullanirim valla
Beril hanım çok tatlıdır. Şar hastanendeydi, ilk oğlumun doktoru. 2.oğlumda da filiz hanıma gittim sonra cayeline doktor gelince ona devam ettim. Cayelinin doktoru rize devlete geçti ona gidiyorum, Evren Akmut. Çok memnunum..aşırı sakın ve olumlu bir doktor.Devlette filiz hanıma araştırmada beril hanıma gidiyorum sen
Amaaaaan! Salla gitsin. Saygıda kusur etmemek lazim yasindan oturu ama dediklerini de umursama. Öz olsa yine sık dişini derim de..booosssveeeer!
Kız al! Alla allaakesin %1000 giydirirsin. Israf olmaz inan bana. 2 çocuk buyuttum 2sinde de istisnasiz kullandım.
Yeni doğum yapacak olan arkadaşlara bazı şeyleri cevrenizde alan birisi varsa ondan emanet alin diyorum hep. Çünkü sonrasında koyacak ger bulamıyor insanen iyisini yapmisin sende.
Yauuwww hee he! He gülüm he! Desen! Detaylı ultrasonda %100 cinsiyet sonucu veriyor. Çünkü üreme organlarına falan da bakıyorlar.
Bana da doktor erkek dedi (2 oğlum var) çevremdekiler yok bize de erkek demişti sonra bi gittik o çıkıntı kaybolmuş kız a dönmüş cinsiyeti falan fistan.. arkadaş cocuuumun cinsiyetini bile çekemiyorlar dedim en sonşimdi öyle diyenlere vay arkadaş o çıkıntı bi bende kaybolmuyor diyorum
Bana pek böyle alet edevat veren olması ama giysi veren oldu. Gorumcemin oğlu var benim buyukten 2 yaş büyük. Beğendiklerini kullandim begenmediklerimi attım. Büyük bebek arabamı ve oyun halimi 4 kişi kullandı. Isteyen herkese de veriyorum.Resmen toplayıcı oldum:) hatta beşik falan böyle büyük şeyler çifter çifter verdiler dedim bı tane yeter koyacak yer yok:) kim ne verse alıyorum :)
Hayırlı Cumalar kızlar hepinize :)
Ara sıra girip gidiyorum bende forma :)
Benim annem saklamış önceki çalıştığı yerden bişeyler bende onları alıcam malesef benim etrafımda sakladıklarını vericek başka kimse yok :) zaten ben alırımda.
O değilde görümcem canımı sıktı aslında hiç takılıcak bir şey değil ama işte insan hamilelikte çok strese giriyormuş.
Lohusalıkta napıcam bilmiyorum nasıl kendimi uzak tutucam laflardan
Eşimle konuşuyolarmış neymiş onun kızınada doğana kadar erkek demişler ondan sonra başka bir örnekte veriyor bir akraba hastanede doğum yaptıktan sonra bebeğe kız demişler erkek olmuş falan.
Bu resmen heves kırmak çok sinirlendim hala aklımda sabahtan beri.
Bizim için fark etmiyor sağlıklı olsun yeter. Ama başka şeylerde yardımı dokunacagına laf yapıyor işte.
Bana pek böyle alet edevat veren olması ama giysi veren oldu. Gorumcemin oğlu var benim buyukten 2 yaş büyük. Beğendiklerini kullandim begenmediklerimi attım. Büyük bebek arabamı ve oyun halimi 4 kişi kullandı. Isteyen herkese de veriyorum.
Bu ana kucağı takılan hantal bebek arabaları var ya onlardan almayın derim. Ağır,Çok yer kaplıyor, kısa süre kullanılıyor. Ödünç alabiliyorsanız alin. Amaaa baston bebek arabası kesin alin çünkü 3-4 yaşına kadar kullanılan bir araba o.
Evet canım benim bundan önce 2 düşüğüm ve kistim vardı süreci beril hoca takip etti ama araştırma olunca asistanlara çok denk geliyorum diye devlete de başladımBeril hanım çok tatlıdır. Şar hastanendeydi, ilk oğlumun doktoru. 2.oğlumda da filiz hanıma gittim sonra cayeline doktor gelince ona devam ettim. Cayelinin doktoru rize devlete geçti ona gidiyorum, Evren Akmut. Çok memnunum..aşırı sakın ve olumlu bir doktor.
Düşük olunca ağrı oluyormuş var mıydı ağrınMerhaba arkadaslar. Ben 9 haftalık hamileyim hicbir sorun yoktu ama bugün benden ceviz buyüklugunde kan pıhtısı geldi ağrım da yok kanamanın devamı da yok şuan. Düşük mü acaba bir bilen varsa lütfen
Aynen oyle valla.hersey ates pahasi oldu.ozelliklede bebek bezi fena artti.kizima hala bez kullaniyoruz her hafta 5 tl artiyo fiyati.napcaz bilmiyomBen 6-7 ay kullanacağı malzemelere para vermek istemiyodum. Sonra çöp oluyo çünkü, onlara para vermek yerine uzun sure kullacagi şeylere para vermeyi istiyodum,iyi denk geldi valla,özellikle şuan herşey çok pahalı,3000 e baktığım bebek odası 4500 olmuş,5-6 ayda fiyat artmış mesela. Bunun doğumu bebeğin bezi vs deli para hepsi,bende para vermeden temin ettiğim herşeyi kar olarak görüyorum :)
Ya gerçekten ben anlayamadım.ilk başta sonra düşününce bunun yaptığı resmen yuvami yıkmaya yönelik huzurumuzu kacirmaya çalışıyor.esim.aradi bagirdi sizin işiniz gücünüz yokmu dedi kardeşine.bende ona kızdım ya ben ne salağım milleti anlayamıyorum resmen beni kışkırtıyor.Ayıp ya bir yuvaya fitne sokmak ne kadar günah. İnsanlık ölmüş resmen. Ne diyeceğimi bilemedim
Valla ben korum siz böyle diyince daha iyi anladım.kafama tokmakla vurmak gerekiyor demekki.allahindan bulsun bende kardeş gibi yaklaşıyorum.Büyuk ihtimal seni kiskanan senin kötülügünü düsünen bi elti.uzak dur bnce artk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?