Herkes bir olmaz ama boyleyse valla benim eltimde yaptı sana diyim mi ne dost olur ne akraba sakın güvenme hiç biseyini anlatma gül gec yani çok yakın olunca çilki çıkıyor maalesef.Valla ben korum siz böyle diyince daha iyi anladım.kafama tokmakla vurmak gerekiyor demekki.allahindan bulsun bende kardeş gibi yaklaşıyorum.
Devlettekiler bıkmış artık yani hiç hasta istemiyorlar resmen ya. Randevu alicaksnki para alicak insanlık yapamıyorlar çünkü pislikler. Herkes bana diyordu doğruymuş devlette iyi doktor bulmak sans işi diye cidden öyle. Benim bulunduğum yerde de bitane iyi doktor var devlette e herkeste oraya gidiyor oda artık suratsiz olmuş. Bazen özele gidiyorum çoğunlukla özele gittim iyi en azından acele ettirmiyor söylüyor çoğu şeyi. Anlaşılan canım ikimizin de kötü günüymüş bugün. Hafta sonu bol bol dinlen canım.Kızlar canım aşırı sıkıldı sinirlerim bozuk. Öğleden sonra kasıklarıma bir Ağrı girdi doktorumu aradım izinliymiş. En yakın hastane kendi çalıştığım hastaneydi gittim (devlet araştırma) randevum yok ağrım var dedim doktor resmen beni kovmaktan beter etti bakamam git randevu al tavrı görmeliydiniz. Hastane çalışanı olduğumu öğrenince geç yat dedi öf pöf ederek baktırmak istemedim yanındaki asistanı gel falan dedi ultrasonla baktı 12+6 ağrı varsa düşük riskidir sı iç dedi gitti başka odaya mal gibi kaldım öyle. Ne biçim insanlar var gerçekten aklım almıyor benim artık. Yada bende sıkıntı var hep beni buluyor bu tipler. Çok moralim bozuk
Bahsettigin kişileri tanımadığımız için tam olarak gıybet olmuyor
Sabır canım biraz daha azalır inş bikaç haftaya. Benim 12.haftayı doldurunca azaldı şükür 12+5 iz bugün. Bide ben yatmak durumunda olduğum için ne ev temizliği ne yemek hiçbişey yapamıyodum biraz ev falan kirlenmişti ev bile kötü kokuyodu banaYa kizlar bulantılarıniz azalıyor mu ya yine ağlamaklı bir gün geçiriyorum hergun ne yıcem derdi beni yedi bitirdi uyumak istyrm sadece uyumak okdr mutsuzum ki az rahatladım biraz azalsa keske ne zormuş annelik ne zormuş anne olabilmek
Ya kizlar bulantılarıniz azalıyor mu ya yine ağlamaklı bir gün geçiriyorum hergun ne yıcem derdi beni yedi bitirdi uyumak istyrm sadece uyumak okdr mutsuzum ki az rahatladım biraz azalsa keske ne zormuş annelik ne zormuş anne olabilmek
Geçmiş olsun canım bir iki hafta daha dayanan gecicek inşallah azalıyor en azından ya.Ya kizlar bulantılarıniz azalıyor mu ya yine ağlamaklı bir gün geçiriyorum hergun ne yıcem derdi beni yedi bitirdi uyumak istyrm sadece uyumak okdr mutsuzum ki az rahatladım biraz azalsa keske ne zormuş annelik ne zormuş anne olabilmek
Canım kayıt açtırıp o şekilde bakıyor hiç kimse yoktu bile poliklinikte. Öğleden sonraları genelde çok sakin oluyor biliyorum. Bunlar birde tıp öğrencileri şimdiden böylelerse bıraksınlar daha iyi. Bir bilseler en ufak bi sözün bi insanın tüm gününü mahvedeceğini. Verip parayı alırım mis gibi hizmet çok yazıkki devletimizin doktoruna sığınamıyoruzDevlettekiler bıkmış artık yani hiç hasta istemiyorlar resmen ya. Randevu alicaksnki para alicak insanlık yapamıyorlar çünkü pislikler. Herkes bana diyordu doğruymuş devlette iyi doktor bulmak sans işi diye cidden öyle. Benim bulunduğum yerde de bitane iyi doktor var devlette e herkeste oraya gidiyor oda artık suratsiz olmuş. Bazen özele gidiyorum çoğunlukla özele gittim iyi en azından acele ettirmiyor söylüyor çoğu şeyi. Anlaşılan canım ikimizin de kötü günüymüş bugün. Hafta sonu bol bol dinlen canım.
Kuzum kendini aç bırakma aç kalınca azıyor bulantılar. Ara öğünler yaparak azalttım ben ama yapmaz aç kalırsam kusuyorum yine. Su süt ne bulursan iç yemek yiyemezsen formülü mide boş kalmıcakYa kizlar bulantılarıniz azalıyor mu ya yine ağlamaklı bir gün geçiriyorum hergun ne yıcem derdi beni yedi bitirdi uyumak istyrm sadece uyumak okdr mutsuzum ki az rahatladım biraz azalsa keske ne zormuş annelik ne zormuş anne olabilmek
Daha yolun başında bide devlette nolur bu gidişe bilmiyorum. Bende gereksiz biraz ama canımı çok sıktı kafama taktım baya görümcem eşime cinsiyet hakkında yorum yapmış işte kızına erkek demişler kız olmuş ne oyuncaklar aldık erkek diye bilmem ne kızı olacak akrabolacak akrabaninda oğlu olmuş böyle şeyler bence bunlar soyenmemeli ogreniceksek ozaman öğreniriz bu şüpheyle mi bekleyelim çocuğu biz şimdiCanım kayıt açtırıp o şekilde bakıyor hiç kimse yoktu bile poliklinikte. Öğleden sonraları genelde çok sakin oluyor biliyorum. Bunlar birde tıp öğrencileri şimdiden böylelerse bıraksınlar daha iyi. Bir bilseler en ufak bi sözün bi insanın tüm gününü mahvedeceğini. Verip parayı alırım mis gibi hizmet çok yazıkki devletimizin doktoruna sığınamıyoruzseninde mi canını sıktılar?
İşte canım konuyu öyle bı yerlerden girip oraya bağladiki ben hala saf gibi kimmiş neymiş diye konuşuyorum.valla herhalde çok iyi niyetli yım yada çok salağım.ama bundan sonra görür bakalım.hayatta köpek olacaksın işte insan olalım insan gibi yaşayalım diyoruzda insanlık bırakmıyorlar.allahindan bulsun rabbim.buyukCanım cokmu iyi niyetlisin, o sana anlatırken eski sevgilisi bilmem ne diye, sana mı düştü derdi ,amacın ne ,sen kendi kocanın eski sevgililerini takibe al,belki işine yarar deseydin ya:) valla canım hiç lafını sakınma terbiyesizlik bence bu
Yaaa işte ben kardeş gibi yaklaştım hakemden biri sandım.ama demekki iyilikten maraz doguyormus.ya kaynanamın gelip atıyor sonra yüzüne gidip annecim annecim diyor sitkimi siyirdim başta mesafe olacaktı zaten geç kaldım ben ama buda bana ders oldu.Benim eltim benden küçük ama benden iki yıl önce evlenmişti, biz nişan planları yapmaya baslamistik 10 ay falan bir birlikteliğin ardindan, bu hanfendi bana ne desin beğenirsiniz, ne bu acele dedi. Bende, kaynin sabredemiyosan hemen kavuşmak istiyo deyip lafı ağzına sokmustum, normalde çok yapiciyim ama böyle fesatlık Lara tahammulum yok, birde acelen ne diyen kadın ben evlendim peşpeşe iki çocuk yaptı , tabi ben asla lafın altinda kalmam, kayınvalideme söyledim acelesi neymis bana evlenirken acel n ne diyen insan alelacele peşpeşe çocuk yaptı dedim:) yazık kayinvaldem de ne desem hep haklısın boşver Allah'ından bulsun herkes ettiğini çeker deyip hep bana destek olur.
Tabi önce ilk evlendigim hafta onun doldururusuna gelip bana bir iki laf demişti kayınvalidem ağzıma geleni söyledim yüzüne telefon kapatmıştım, ayağınızı denk alıp benimle düzgün konuşun tarzında ağzımı tutamayıp bagirmistim kadına. O gün bu gündür 4 yıl oldu nerdeyse gözlerimin içine bakar pesimde dört döner:)
Bende 9+4 um. Işte 4 hafta sonrası oralara denk geliyor.Şu an kaç haftalıksın çok geç olmuyor mu Kasım’ın sonları
Çarşamba günü 12+4 olucam bende ikili test falan yaptırcam cinsiyet deseler bile pek inanmıcam erken çünkü daha
Kalmamış canım kalmamış.esimle konuştum gitme gelme sil numarasını filan dedi.dunku sinirle işte patladim hormonlarında etkisiyle durduramadim kendimiEşinle neden aranı bozuyorsunki aksine daha yakın ol yuvanı çakallara bırakma. Kimseyle muhattap olma grsen bile selam verme böylesine. Ayıp ne günah ne bilmiyorlar kimsede vicdan kalmamış
Üzerlerine vazife olmayan şeylere karışmak akraba hastalığı galiba. Onlara ne yani. Seni çok iyi anlıyorum insan bozuluyor. Bende de çok var yok 5. Ayda kız demişler erkek çıkmış yok doğumda değişmişDaha yolun başında bide devlette nolur bu gidişe bilmiyorum. Bende gereksiz biraz ama canımı çok sıktı kafama taktım baya görümcem eşime cinsiyet hakkında yorum yapmış işte kızına erkek demişler kız olmuş ne oyuncaklar aldık erkek diye bilmem ne kızı olacak akrabolacak akrabaninda oğlu olmuş böyle şeyler bence bunlar soyenmemeli ogreniceksek ozaman öğreniriz bu şüpheyle mi bekleyelim çocuğu biz şimdi
Çıkıyor canım doğru söylüyorsun Allah'tan başka şehirlerdeyiz yüzunu görmüyorum.iste her olay bı ders insanaHerkes bir olmaz ama boyleyse valla benim eltimde yaptı sana diyim mi ne dost olur ne akraba sakın güvenme hiç biseyini anlatma gül gec yani çok yakın olunca çilki çıkıyor maalesef.
Doğana kadar erkek deyipte kız doğmamıştır diye düşünüyorum. Kusura bakmasın da ne erkek delisiymiş senin gorumcede..dr erkek der demez oyuncakti bilmem neydi almış doldurmuş (!) Senin kız da döner erkek olursa gör gorumcedeki catlamayiDaha yolun başında bide devlette nolur bu gidişe bilmiyorum. Bende gereksiz biraz ama canımı çok sıktı kafama taktım baya görümcem eşime cinsiyet hakkında yorum yapmış işte kızına erkek demişler kız olmuş ne oyuncaklar aldık erkek diye bilmem ne kızı olacak akrabolacak akrabaninda oğlu olmuş böyle şeyler bence bunlar soyenmemeli ogreniceksek ozaman öğreniriz bu şüpheyle mi bekleyelim çocuğu biz şimdi
Sorma canım bugün böyle oldu takmamaya calisicam yoksa sinir küpü olurumÜzerlerine vazife olmayan şeylere karışmak akraba hastalığı galiba. Onlara ne yani. Seni çok iyi anlıyorum insan bozuluyor. Bende de çok var yok 5. Ayda kız demişler erkek çıkmış yok doğumda değişmişdoktorun ne derse onu dinle canım boşver eski teknolojide kalmış insanları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?