Pisikedii aynen öyle ayrintiliya giricem olabilir olamaz demiyorum tabi ama sen niye daha tazeyiz surda heveslenmisiz belki biseyler alicaz çok saçma yani

R rkndmt Eltiden dost olmuyor valla arkadaşım benimkide öyle biz sevgiliyle arkamdan yapmadığını bırakmadı evlendik şimdi bişey yapamıyor :) boşver içini dök aman takmiycaksin en doğrusu öğle seni görmezden mi gelmiş sende görmezden gel eşin yanında ise gerisi boş :)

Valla ben korum siz böyle diyince daha iyi anladım.kafama tokmakla vurmak gerekiyor demekki.allahindan bulsun bende kardeş gibi yaklaşıyorum.
Herkes bir olmaz ama boyleyse valla benim eltimde yaptı sana diyim mi ne dost olur ne akraba sakın güvenme hiç biseyini anlatma gül gec yani çok yakın olunca çilki çıkıyor maalesef.

Devlettekiler bıkmış artık yani hiç hasta istemiyorlar resmen ya. Randevu alicaksnki para alicak insanlık yapamıyorlar çünkü pislikler. Herkes bana diyordu doğruymuş devlette iyi doktor bulmak sans işi diye cidden öyle. Benim bulunduğum yerde de bitane iyi doktor var devlette e herkeste oraya gidiyor oda artık suratsiz olmuş. Bazen özele gidiyorum çoğunlukla özele gittim iyi en azından acele ettirmiyor söylüyor çoğu şeyi. Anlaşılan canım ikimizin de kötü günüymüş bugün. Hafta sonu bol bol dinlen canım.

Ya kizlar bulantılarıniz azalıyor mu ya yine ağlamaklı bir gün geçiriyorum hergun ne yıcem derdi beni yedi bitirdi uyumak istyrm sadece uyumak okdr mutsuzum ki az rahatladım biraz azalsa keske ne zormuş annelik ne zormuş anne olabilmek

Sabır canım biraz daha azalır inş bikaç haftaya. Benim 12.haftayı doldurunca azaldı şükür 12+5 iz bugün. Bide ben yatmak durumunda olduğum için ne ev temizliği ne yemek hiçbişey yapamıyodum biraz ev falan kirlenmişti ev bile kötü kokuyodu bana belkide ondan çok bulanıyodu. Şükür annem geldi evi dip köşe temizledi hergün çeşit çeşit yemekleri yapıp getiriyor önüme sağolsun. Şuanda tiksinti durumu var nadir bulantı gibi geliyor ama iştahım falan yerine geldi su bile içemiyodum şimdi kana kana içiyorum şükürler olsun

Canım seninki ne kadar zor geçiyor,benim çok şükür çok çok az kaldı,arada nadir geliyo, istahim çok açık, baya sağlam yiyorum , yemeğin lezzetini ala ala yemeye başladım.ins darısı senin başına canim

Benim de yemek yedikten sonra midem rahatsız oluyor sindiremiyorum galiba gaz oluyo midem
Mide rahatsızlığım da yoktu 2 haftadır gaz sorunum oluyor yediğime de pişman oluyorum limonlu su içiyorum fayda etmiyor

Geçmiş olsun canım bir iki hafta daha dayanan gecicek inşallah azalıyor en azından ya.

Canım kayıt açtırıp o şekilde bakıyor hiç kimse yoktu bile poliklinikte. Öğleden sonraları genelde çok sakin oluyor biliyorum. Bunlar birde tıp öğrencileri şimdiden böylelerse bıraksınlar daha iyi. Bir bilseler en ufak bi sözün bi insanın tüm gününü mahvedeceğini. Verip parayı alırım mis gibi hizmet çok yazıkki devletimizin doktoruna sığınamıyoruz seninde mi canını sıktılar?

Kuzum kendini aç bırakma aç kalınca azıyor bulantılar. Ara öğünler yaparak azalttım ben ama yapmaz aç kalırsam kusuyorum yine. Su süt ne bulursan iç yemek yiyemezsen formülü mide boş kalmıcak

Daha yolun başında bide devlette nolur bu gidişe bilmiyorum. Bende gereksiz biraz ama canımı çok sıktı kafama taktım baya görümcem eşime cinsiyet hakkında yorum yapmış işte kızına erkek demişler kız olmuş ne oyuncaklar aldık erkek diye bilmem ne kızı olacak akrabolacak akrabaninda oğlu olmuş böyle şeyler bence bunlar soyenmemeli ogreniceksek ozaman öğreniriz bu şüpheyle mi bekleyelim çocuğu biz şimdi

İşte canım konuyu öyle bı yerlerden girip oraya bağladiki ben hala saf gibi kimmiş neymiş diye konuşuyorum.valla herhalde çok iyi niyetli yım yada çok salağım.ama bundan sonra görür bakalım.hayatta köpek olacaksın işte insan olalım insan gibi yaşayalım diyoruzda insanlık bırakmıyorlar.allahindan bulsun rabbim.buyuk

Yaaa işte ben kardeş gibi yaklaştım hakemden biri sandım.ama demekki iyilikten maraz doguyormus.ya kaynanamın gelip atıyor sonra yüzüne gidip annecim annecim diyor sitkimi siyirdim başta mesafe olacaktı zaten geç kaldım ben ama buda bana ders oldu.

Şu an kaç haftalıksın çok geç olmuyor mu Kasım’ın sonları
Çarşamba günü 12+4 olucam bende ikili test falan yaptırcam cinsiyet deseler bile pek inanmıcam erken çünkü daha
Bende 9+4 um. Işte 4 hafta sonrası oralara denk geliyor.
Benim gittigim doktorun ultrason cihazı bir kötü bir kötü böyle bir şey yok! Allahım inşallah bozulur ve tamir olmaz yenisini alırlar

Eşinle neden aranı bozuyorsunki aksine daha yakın ol yuvanı çakallara bırakma. Kimseyle muhattap olma grsen bile selam verme böylesine. Ayıp ne günah ne bilmiyorlar kimsede vicdan kalmamış
Kalmamış canım kalmamış.esimle konuştum gitme gelme sil numarasını filan dedi.dunku sinirle işte patladim hormonlarında etkisiyle durduramadim kendimi

Üzerlerine vazife olmayan şeylere karışmak akraba hastalığı galiba. Onlara ne yani. Seni çok iyi anlıyorum insan bozuluyor. Bende de çok var yok 5. Ayda kız demişler erkek çıkmış yok doğumda değişmiş doktorun ne derse onu dinle canım boşver eski teknolojide kalmış insanları

Herkes bir olmaz ama boyleyse valla benim eltimde yaptı sana diyim mi ne dost olur ne akraba sakın güvenme hiç biseyini anlatma gül gec yani çok yakın olunca çilki çıkıyor maalesef.
Çıkıyor canım doğru söylüyorsun Allah'tan başka şehirlerdeyiz yüzunu görmüyorum.iste her olay bı ders insana

Doğana kadar erkek deyipte kız doğmamıştır diye düşünüyorum. Kusura bakmasın da ne erkek delisiymiş senin gorumcede..dr erkek der demez oyuncakti bilmem neydi almış doldurmuş (!) Senin kız da döner erkek olursa gör gorumcedeki catlamayi
Uff...geçsin bu çekemeyen muhabbetleri! Bi o biliyor bi o ana oldu! Valla sinirlerim bu tipleri kaldırmıyor benim. Zaten canımız burnumuzda az ötede zırlasınlar

Sorma canım bugün böyle oldu takmamaya calisicam yoksa sinir küpü olurum aynen canım saol. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…