Ben oğluma caploonba mobilyadan almıştım. Komple takım aldım mobilyası halısı. Ben memnunum. İstersen bi incele..
Biliyorum onu ama biraz pahalı bence ya. Bide kullanış olarak değilde görüntüsü güzel kullanis olarak sallanan yatağa da dönüşen beşikler var
Hayır çıkmamıştı canımÇıkmış mıydı gebelik şekeriniz ailede olduğundan
Evet canım gönlümüzden kız geçiyordu A inanmıyorum tuttu süper,ama çıkıntı popoya paraleldi paralelde kesin kız diyorlar,keşke bendeki görüntüde de belli olsa çıkıntı üstten gorebildik cikintiyi yandan göremedim, bacak bacak üstüne atmıştı.usttende düz çubuk gibiydi çıkıntı, benimki de belki kizdir,.
Ay çok sevindim, kız istiyor musun:)
Benimkisi julian model. Sallanan beşik tarzı olan. 6-7 yaşa kullanılıyor.İnceledim canım çok güzel ürünler var, bayıldım çok orjinal modeller var, bana da çok yakın burayı gezilecekler listeme aldım.4000 limit koydum kendime, mağazalar içeri girince acayip indirim yapıyorlar, şansımı denerim:)
O gece doktora gittim arkadaşlar bebekte ve kesede bir sorun yokmuş Allaha şükür ama bir kanana alanı olusmuş devamı da gelmedi dr daha ınce birikmiş olan bir kanama olabileceğini söyledi. Progesteron iģnesi yaptırdı. Bugün rutin kontrole gittik 9+2 haftalık boyu 2.49 kalp atışları normal şükürler olsun. Yorum yazıp cevap veren herkese teşekkür ederim sağlıklı gebeliklerimiz olsun inşallahMerhaba arkadaslar. Ben 9 haftalık hamileyim hicbir sorun yoktu ama bugün benden ceviz buyüklugunde kan pıhtısı geldi ağrım da yok kanamanın devamı da yok şuan. Düşük mü acaba bir bilen varsa lütfen
Çok su iç canım enfeksiyon varsada yoksada içmeye çalış susuz kalma sakın ben bol suyla düşürdüm artık yürürken midemden lok lok sesler geliyodu :)Evet salı günü gideceğim odrar tahlili yaptırıcagm. Çünkü kasiklarim ağrıyor üşümüş olabilirim oda bulantısı artırır. Bakalım umarım gecer
Evet canım ilkİlk bebeginmi cnm
Allah sağlıkla doğmayı nasip etsin canım maşallahCanım doğru tahmin etmişsin doktor bugün kız dedi :)
Gelmiş geçmiş olsun canım sevindim iyi olmanizaO gece doktora gittim arkadaşlar bebekte ve kesede bir sorun yokmuş Allaha şükür ama bir kanana alanı olusmuş devamı da gelmedi dr daha ınce birikmiş olan bir kanama olabileceğini söyledi. Progesteron iģnesi yaptırdı. Bugün rutin kontrole gittik 9+2 haftalık boyu 2.49 kalp atışları normal şükürler olsun. Yorum yazıp cevap veren herkese teşekkür ederim sağlıklı gebeliklerimiz olsun inşallah
Evet canım gönlümüzden kız geçiyordu inşallah senin de gönlünden geçen ne ise o olur. Düz gibiyse kız olma ihtimali var gibi.Ne zaman belli olacak peki
Benimkinin ense kalınlığı 1.48 çıktı. İkili test sonucumda hcg 23 risk değerin altında çıktı. Ama doktor bu testler kesinlik vermez dedi. Yani aslında en kesin tanılardan yapılmazsa bir anlam ifade ermiyor yaradana kalmış. Hastanedeki bir doktorumuz ense ölçümünü her doktor beceremez ikili testide her doktor yorumlayamıyor dedi baya şüphede kalıyor insan bilemedim kiİyi hafta sonları kızlar. Dün kontrolüm vardı ikili test için kan verdim ense kalınlığı 1.8 çıktı dr amniyosentez vs yaptırmayı düşünüyor musun risk çıkarsa dedi hayır dedim yani her sonuca razıyım ne olursa olsun doğururum diyorsun öyle mi dedi yaşım 36 olduğundan illa ki riskli çıkacak hocam dedim Allahtan ne gelirse razıyım sadece ikili testi yapın yeter dedim haftaya cuma tekrarçağırdı sonuçları yorumlayacak. İnşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza alırız hepimiz ancak ben bu testler ne gösterirse göstersin çocuğumun yaşamını sonlandıramam zaten yüzde yüz doğru değil sadece risk oranlarını gösteriyor hepimiz için hayırlısı olsun. İkili test yaptıranlarda kaç çıktı ense kalınlığı kızlar?
Benimde ağrıyor gün içinde mutlaka. Benim tansiyonum hep düşük ondan oluyor. Tansiyonunu takip et düşükse ayran yüksekse limonlu çay içersin. Bebekten kaynaklı ama korkma. Kaç haftalık bebek?Herkese iyi akşamlar kızlar. Dün geceden beri geçmeyen bir baş ağrım var. Kafamı çevirdikçe artan bir ağrı. Ayaktayken düşmeme sebep olcak kadar. Bugün kontrolde doktora söyledim ama sadece dinlenmem gerektiğini söyledi. Böyle bir ağrı yaşayan varmı? Ağrıyı atlatabilmem için tavsiyesi olan varmı?
Benimkisi julian model. Sallanan beşik tarzı olan. 6-7 yaşa kullanılıyor.
Şuanda üstündeki resimleri çok seviyor oğlum.
Herkese iyi akşamlar kızlar. Dün geceden beri geçmeyen bir baş ağrım var. Kafamı çevirdikçe artan bir ağrı. Ayaktayken düşmeme sebep olcak kadar. Bugün kontrolde doktora söyledim ama sadece dinlenmem gerektiğini söyledi. Böyle bir ağrı yaşayan varmı? Ağrıyı atlatabilmem için tavsiyesi olan varmı?
Yıldız mobilyada harika tasarımlar var bebek odaları için. Fiyatlar da uçuk değil. Ben oradan almayı düşünüyorum ama tabi doğuma yakın alacağımErkek için bende onu beğendim,erkek olursa deniz ve deniz hayvanları detaylı, düşünüyorum, gemi dümen vs:) birde kakule modeline bayıldım, ben kuşları çok severim ,genelde hayvanların hastasıydim:)
Sen tam takım ne kadara almıştin canım sakıncası yoksa eğer, indirim falan yaptilarmi
Herkese iyi akşamlar kızlar. Dün geceden beri geçmeyen bir baş ağrım var. Kafamı çevirdikçe artan bir ağrı. Ayaktayken düşmeme sebep olcak kadar. Bugün kontrolde doktora söyledim ama sadece dinlenmem gerektiğini söyledi. Böyle bir ağrı yaşayan varmı? Ağrıyı atlatabilmem için tavsiyesi olan varmı?
Canım inşikak suresi var hem kolay doğum hemde kolay gebelik için. Bebeğin ahlaklı ve iyi huylu olması için insan ve enbiya sureleri 70 kere ilk 4 ay içinde okunması iyiymiş. Birde esmalar var elini karnına koyup okuyorsun her hafta bir esması var bebeğin sağlıklı ve hayırlı olması için. Suya okunupta içilebiliyor. Bende yeni başlayacağım Allah izin verirse bulantılardan yeni gün yüzü görmeye başladımGebeyken okunan sureler olduğunu bilmiyordum hangileri canım bende okurum iyi olur
Her ikisinde de yaptırdım bunda da yaptıracam. Şeker yüklemesi denilen şey 330ml sekerli bir içeceği iciyorsun ve kan testi yaptiriyorsun (içeceği hastaneden veriyorlar özel bir sey)Hayırlı akşamlarınız olsun hamişler
Şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Daha vaktimiz var ama düşüncelerinizi merak ediyorum yaptırmayan olacak mı ?
Daha önce çocuk sahibi olan hamişler yaptırmışmıydınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?