14 Mayıs da benimki gözüküyor... Rabbim saglikla. Kucağımıza almayı nasip etsin inşallahMerhabalar, benımde Mayısın ikinci haftası görünüyor insallah bakalım. Biz 8+5'deyiz. Heyecanla cinsiyet öğrenme zamanını bekliyoruz. Allah ne verirse en sağlıklısını versin insallah hepimize
Zaten bunaldigimda direk midem bulaniyor.bitanecik daha kuzum var o bıcır bıcır en büyük destekçim annesinin paşası.Bebeğin için sakin ol.stres etkiliyor rahat olmaya sadece bebeğe odaklanmaya çalış canım ,aklına kötü şeyler geldiğinde bebeğini düşün onunla konuş çok iyi gelir,kafanı boşalt:)
İlk bebeği olanlar geç hissediyor cnm.bebek hareket ettikçe de altta ağrı olur rahim buyuyorBen elimi koyup sessizce duruyorum ama hicbisey hissetmiyorum, sancı falan oluyo arada o sancılar değildir herhalde
11+4 olduk bizde ... Bebdr gittim Dr a ama ikili test istemedi nedense herşey normal di ... Bence Dr gerek görürse istiyor ikili test i10 haftalik hamileyim.Gelisimi normal.Doktorum ikili testi soruyor sizler yaptirdiniz mi?
2.5, 3den sonrası bizi düşündürüyor riskli dedi senin şu an normal görünüyor dediBen de 0.8mm çıktı canım doktor gayet normal güzel dedi sana yorum yaptı mı ense kalınlığı için
İnşallah canım hayırlısı:)Bitane prenses geliyor ozaman.
Yok canım kötü düşünmüyorum Allahım ne verirse nasıl verirse kabulum benim Drum da aynı şeyi söyledi 3den sonrası riskli dedi ama 5 çıkıp normal doğan çok bebek de varmış mesela Haftaya Cuma kan sonucu ile birlikte sonucu değerlendirecwk bakalım inşallah güzel çıkar sonuçlar bir de burnunu bir daha ki kontrolde hatırlat iyice bakslım yüzünü dönmüyor bir türlü dediCanım doktorum öncesinde konuşurken muhtemelen bu testler sonucunda bişey çıksa aldirmazsiniz diye düşünüyorum dedi,bende tabiki Allah büyük,asla kalbimi bozmam ne olursa kabulüm demiştim. İkili test için gidince ensesi burnu çok güzel dedi, 0.7 mm çıktı ense kalınlığı, 3 ve yukarısı olursa riskliydi dedi.zaten rahatladık. Seninki de 1.8 bence kötü düşünme, gayet normal bir değer
En önemli haberi vermeyi unuttum kesin olmamakla birlikte kıza benzetiyorum dedi Dr:))
Slm kizlar gune malesf aci haberlerle uyandim.bi akrabamiz vefat etti ve mersinde 2 sehidimiz var cok aci allahim ailelere sabir versin.
2.5, 3den sonrası bizi düşündürüyor riskli dedi senin şu an normal görünüyor dedi
İnşallah canım hayırlısı:)
Yok canım kötü düşünmüyorum Allahım ne verirse nasıl verirse kabulum benim Drum da aynı şeyi söyledi 3den sonrası riskli dedi ama 5 çıkıp normal doğan çok bebek de varmış mesela Haftaya Cuma kan sonucu ile birlikte sonucu değerlendirecwk bakalım inşallah güzel çıkar sonuçlar bir de burnunu bir daha ki kontrolde hatırlat iyice bakslım yüzünü dönmüyor bir türlü dedi
Allah gönlüne göre sağlıklı sıhhatle kucağına aldırsin insallah
Canım benim imşallah hep birlikte sağlıklı sıhhatli geçirip bebişlerimizi kucağımıza alırız:)İnş çok çok iyi haberler alırsın canım,bende daha kan tahlilini sonuçlarını ogrenmedim, önümüzdeki hafta sanırım öğrenirim doktor cagirirsa, ve 15 hafta oluyo cinsiyetide öğrenirim ikiside çıkar aradan:) dualarım hepimizle
Nasılsınız kizlar
Ben hala aynıyım. Canm uzanyrm kussam bugün rahatlicam. Buugun buralar çok. Sessiz bende evde cok skldmBenim istahim okadar acıkki, annemde kaldım bir sürü sevdiğim yemeği yaptı ,dayanamadım hepsinden yedim ve sonra küstum da rahatladım, çok iyiyim ben Allah'a şükür, istahim çok açık tatlı tuzlu ne bulsam yemek istiyorumsen nasılsın canim
herkese merhaba. 9+5 olduk bizde. Sitelerde gezinerken burası bağımlılık yaptı bende deneyimleriniden faydalanmak istedim. İlk hamileliğim ve hepiniz kadar telaş içerisindeyim. Doktorum inanılmaz rahat bir kadın. Şuana kadar yeme içme konusunda hiç bir şey söylemedi. Ben tabiki dikkat ediyorum ama sizlerin özellikle verebileceği tavsiyeleriniz varsa merakla bekliyorum
Bebek odası bakıyormusun hiç, ben nette sürekli bakıyorum fiyat performans olarak netleştirmek kafamda,kız ve erkek için ayrı ayrı baktım,can sıkıntısına, bir firmada 3000 olan ürün adı biraz bilinen başka bir markadan abartmiyorum 4000-4500 civarı ,tutturabildiklerine satiyolarBen hala aynıyım. Canm uzanyrm kussam bugün rahatlicam. Buugun buralar çok. Sessiz bende evde cok skldm
Merhaba canım, ben açlık ve tokluk şekerini olcturucem, bir sıkıntı çıkmazsa yaptirmicam, benim bazı arkadaşlarım yaptırmadi, doktorları açlık ve tokluga baktirmis gayet iyi gerek yok demişler, bende yaptirmicam bişey çıkmazsa.Hayırlı akşamlarınız olsun hamişler
Şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Daha vaktimiz var ama düşüncelerinizi merak ediyorum yaptırmayan olacak mı ?
Daha önce çocuk sahibi olan hamişler yaptırmışmıydınız ?
Ben de öyle düşünüyorum pek istemiyorum yaptırmak ailede de diyabet ya da şeker hastalığı olan yok Allah’a şükür iki AbLam da yaptırmadı ben de ölçtürüp gerek yoksa yaptırmıcamMerhaba canım, ben açlık ve tokluk şekerini olcturucem, bir sıkıntı çıkmazsa yaptirmicam, benim bazı arkadaşlarım yaptırmadi, doktorları açlık ve tokluga baktirmis gayet iyi gerek yok demişler, bende yaptirmicam bişey çıkmazsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?