Günaydın Güzel Anneler :) Güzel bir pazar olsun inşallah herkes için tatil benim için temizlik günü bugün :) dinlene dinlene yapınca günler alıyor ev isleri

bende süpürdüm heryeri dip köşe. silemiyorum belim arıza veriyor.
kolay gelsin sana.

güzel annişler hayırlı hafta sonları olsun. ben tam 11 haftalık oldum. arada mide bulantısı gidiyor çok güzel hissediyorum.sonra bir baskın yapıyor kaynıyor alttan alttan. yatakta rahat ediyorum. inanın iki gebeliğimde böyle zorlanmadım , bebişlerimiz iyi olsunlar inşallah geçer bu günler. Hareketlerini hissetmiyorum bekliyorum heyecanla sizlerde durum nasıl KEVOK nasılsın kuzum. MEVANURRRR nasıl gidiyor kuzum.

Merhabalar kızlar, dün doktora gittim. İkili test ölçümleri normaldi. Bebeğim büyük ihtimalle kızmış, zaten hissediyordum hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım amin

bende süpürdüm heryeri dip köşe. silemiyorum belim arıza veriyor.
kolay gelsin sana.

Teşekkür ederim canım. Ben de öyle fazla bir şey yapamıyorum korkudan. Minigi sakinmaya çalışıyorum. Salon camlarını sildim perdelerini hallettim sildim süpürdüm çıktım ama diğer odalara gücüm kalmadı. Kalanı yarın artık. Sana da kolay gelsin

Merhaba hanımlar hepinize hayırlı sağlıklı bir hamilelik ve doğum diliyorum 15. Hafta cinsiyet öğrenen var mı aranızda acaba

Gunaydin hanimlar...
Nasilsiniz ben pek giremiyorum.
Yarin kontrolum var yarin tam 11 haftalk olcaz cinsiyet falan soylemez dimi umarim her sey yolundadir. Geceleri midesi bulanan var mi? Ben bitti dedim simdi de geceleri midem bulaniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…