Biz de eşimle erkek hissediyorduk ama kız istiyorduk öncelikle sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil inşallah senin de gönlünden geçen olsun.Hafta içi ikili testi yorumlaması için gitcem, 15. Hafta ya girmiş olucam herhalde görürüz o zaman, amin canım Allah herkesin gönlüne göre versin, ben kız olsun çok isterim, ama onceligim sağlıklı olması, sonuçta oğlumda yok kızımda. Bakalım,erkek gibi hissediyorum ben. Ama kız derse doktor çok sasiririm,bakalım :)
Ben bilmiyorum ama annem kesin bilir yarın hemen denicem teşekkürlerilaç içmeyen biriyim. baş ağrısı yaşıyorum zaman zaman. eski usul kuru kupa kapatıyoruz sırtıma, kürek kemiğine omurga başlangısına. O kadar çok şifasını görüyorum ki
kesinlikle tavsiye ederim. kan dolaşımını hızlandırıyor. ve anında bir rahatlama geliyor. geçenlerde eşim sabahın 4 ünde uyandırdı beni. baş ağrısından uyuymamamış. hemen kupa kpatım . bebekler gibi uykuya daldı daha bitmeden.
9+5 ilk başta bebek diye korktum. Sonra acaba soğul algınlığımı dedim. Geçmek bilmiyor. Tansiyon aklıma gelmedi hemen onada bakıyım teşekkürlerBenimde ağrıyor gün içinde mutlaka. Benim tansiyonum hep düşük ondan oluyor. Tansiyonunu takip et düşükse ayran yüksekse limonlu çay içersin. Bebekten kaynaklı ama korkma. Kaç haftalık bebek?
sen yanlış anladın herhalde bende şeker yok çok şükür genetik olabilir diye yükleme yaptırdım olup olmadgina bakıldı çıkmadı.insallah sendede yoktur yaptirmadan bilemezsinSizde bilindik şeker olduğu için ihmal etmeyin biz yaptırmadan atlatmanın arayışındayız
Geç hissedersin cnm.benimki sezeryan olduğu için hassaslstm ondan erken hissettim.Evet canım ilk
Bence hiç su karyola besiklere bulaşmayın ben aldım bin pişman oldum oğlum 1.5 yaşındayken sattım baza aldımYıldız mobilyada harika tasarımlar var bebek odaları için. Fiyatlar da uçuk değil. Ben oradan almayı düşünüyorum ama tabi doğuma yakın alacağım
Bide dolabını olabildiğince büyük alın derim şifon yer filan çok işe yariyorYıldız mobilyada harika tasarımlar var bebek odaları için. Fiyatlar da uçuk değil. Ben oradan almayı düşünüyorum ama tabi doğuma yakın alacağım
Bizim bi tanıdık vesilesiyle izmir fabrikasından uygun fiyata almıştık 3 yıl önce. Kargo ücreti ödenmiştim ilaveten. Bizim odamızda böyle balıklı gemili kaptanlı seviyorum ben..Erkek için bende onu beğendim,erkek olursa deniz ve deniz hayvanları detaylı, düşünüyorum, gemi dümen vs:) birde kakule modeline bayıldım, ben kuşları çok severim ,genelde hayvanların hastasıydim:)
Sen tam takım ne kadara almıştin canım sakıncası yoksa eğer, indirim falan yaptilarmi
Yıldız mobilyada harika tasarımlar var bebek odaları için. Fiyatlar da uçuk değil. Ben oradan almayı düşünüyorum ama tabi doğuma yakın alacağım
Benimkinin ense kalınlığı 1.48 çıktı. İkili test sonucumda hcg 23 risk değerin altında çıktı. Ama doktor bu testler kesinlik vermez dedi. Yani aslında en kesin tanılardan yapılmazsa bir anlam ifade ermiyor yaradana kalmış. Hastanedeki bir doktorumuz ense ölçümünü her doktor beceremez ikili testide her doktor yorumlayamıyor dedi baya şüphede kalıyor insan bilemedim ki
Yıldız mobilyada harika tasarımlar var bebek odaları için. Fiyatlar da uçuk değil. Ben oradan almayı düşünüyorum ama tabi doğuma yakın alacağım
Geçmiş olsun canım ,o nasıl bişey kuru kupa ilk kez duydumilaç içmeyen biriyim. baş ağrısı yaşıyorum zaman zaman. eski usul kuru kupa kapatıyoruz sırtıma, kürek kemiğine omurga başlangısına. O kadar çok şifasını görüyorum ki
kesinlikle tavsiye ederim. kan dolaşımını hızlandırıyor. ve anında bir rahatlama geliyor. geçenlerde eşim sabahın 4 ünde uyandırdı beni. baş ağrısından uyuymamamış. hemen kupa kpatım . bebekler gibi uykuya daldı daha bitmeden.
Amin canım inşallah:)Biz de eşimle erkek hissediyorduk ama kız istiyorduk öncelikle sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil inşallah senin de gönlünden geçen olsun.
Sağol canım ekran görüntüsü aldım bunları yapiyim bende:)Canım inşikak suresi var hem kolay doğum hemde kolay gebelik için. Bebeğin ahlaklı ve iyi huylu olması için insan ve enbiya sureleri 70 kere ilk 4 ay içinde okunması iyiymiş. Birde esmalar var elini karnına koyup okuyorsun her hafta bir esması var bebeğin sağlıklı ve hayırlı olması için. Suya okunupta içilebiliyor. Bende yeni başlayacağım Allah izin verirse bulantılardan yeni gün yüzü görmeye başladım
Ben bilmiyorum ama annem kesin bilir yarın hemen denicem teşekkürler
Bizim bi tanıdık vesilesiyle izmir fabrikasından uygun fiyata almıştık 3 yıl önce. Kargo ücreti ödenmiştim ilaveten. Bizim odamızda böyle balıklı gemili kaptanlı seviyorum ben..
Evet canım ben de biraz okudum inteenetten aynı dediğin şeyleri okudum doktordan doktora bile fark edermiş ense kalınlığı ölçümü yorumlamak ayrı bir tecrübeymiş hepimiz için hayırlısı olsunBenimkinin ense kalınlığı 1.48 çıktı. İkili test sonucumda hcg 23 risk değerin altında çıktı. Ama doktor bu testler kesinlik vermez dedi. Yani aslında en kesin tanılardan yapılmazsa bir anlam ifade ermiyor yaradana kalmış. Hastanedeki bir doktorumuz ense ölçümünü her doktor beceremez ikili testide her doktor yorumlayamıyor dedi baya şüphede kalıyor insan bilemedim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?