Biz de eşimle erkek hissediyorduk ama kız istiyorduk öncelikle sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil inşallah senin de gönlünden geçen olsun.

Ben bilmiyorum ama annem kesin bilir yarın hemen denicem teşekkürler

Benimde ağrıyor gün içinde mutlaka. Benim tansiyonum hep düşük ondan oluyor. Tansiyonunu takip et düşükse ayran yüksekse limonlu çay içersin. Bebekten kaynaklı ama korkma. Kaç haftalık bebek?
9+5 ilk başta bebek diye korktum. Sonra acaba soğul algınlığımı dedim. Geçmek bilmiyor. Tansiyon aklıma gelmedi hemen onada bakıyım teşekkürler

Yıldız mobilyada harika tasarımlar var bebek odaları için. Fiyatlar da uçuk değil. Ben oradan almayı düşünüyorum ama tabi doğuma yakın alacağım
Bence hiç su karyola besiklere bulaşmayın ben aldım bin pişman oldum oğlum 1.5 yaşındayken sattım baza aldım

Yıldız mobilyada harika tasarımlar var bebek odaları için. Fiyatlar da uçuk değil. Ben oradan almayı düşünüyorum ama tabi doğuma yakın alacağım
Bide dolabını olabildiğince büyük alın derim şifon yer filan çok işe yariyor

Bizim bi tanıdık vesilesiyle izmir fabrikasından uygun fiyata almıştık 3 yıl önce. Kargo ücreti ödenmiştim ilaveten. Bizim odamızda böyle balıklı gemili kaptanlı seviyorum ben..

Oraya da bakayım ,bebek odası yazınca belli markalar çıkıyor hep, böyle birbirimize yardımcı olalım:)

Canım bebwgin gayet sağlıklıdır, test sonucunda güzel çıkmış,ense kalınlığına çok iyi, yani ense kalinligini yanlış olcse bile ufacık farklar olabilir, 1.48 değilde 1.28 dir örneğin arada minicik farklar olabilir. Oda zaten sıkıntı olmaz:)

Yıldız mobilyada ki ürünleri görmüştüm ama başka firma sayfalarında, beğendiğim bir ürün var içinde, mağazada daha çok seçenek olur zaten, nokta bebe, bobebek, luabebekvegenc,perttybaby diye mağazalar var bunlarda da seçenek çok, en uygun mağazalar ilk ikisiydi sanırım,
Birde bir arkadaşım doğumdan en az iki ay önce al odasını,bir süre cami açık tut mobilya kokusu hemen çıkmıyor çünkü dedi,aklınızda bulunsun dedim

Geçmiş olsun canım ,o nasıl bişey kuru kupa ilk kez duydum

Sağol canım ekran görüntüsü aldım bunları yapiyim bende:)

Ben bilmiyorum ama annem kesin bilir yarın hemen denicem teşekkürler

normal su bardağı
patates
kürdan
pamuk
kolonya
çakmak
patatesleri halka şeklinde dilimliyorum
kürdanı ikiye kırıp pamuk sarıyorum
patatese saplıyorum
kolonyaya batırıyorum
bardağı kapatacağım bölgeye patatesi indririyorum Çakmaklı yakıp bardağı kapatıyorum . sıkıca tutar hemen
bu şekilde omuzlara sırta kapatıyorum.
bazıları bardağın içine sadece pamuk koyup yakp kapatıyor. ama ben yakarım adamı :)
o yüzden patates daha güvenli.

Bizim bi tanıdık vesilesiyle izmir fabrikasından uygun fiyata almıştık 3 yıl önce. Kargo ücreti ödenmiştim ilaveten. Bizim odamızda böyle balıklı gemili kaptanlı seviyorum ben..

Anladım canım , modokoda olan mağazalar üstüne kira parasını koyuyor,orda dükkan kiraları yüksek haliyle neredeyse 1500 lira fazla veriyorsun ürüne, belki daha fazla . Anneme koltuk alırken modokodan 10 binlik L koltuğu 6.700 e mi ne aldık özellikle Modoko Masko gibi yerlerde fiyatlar yüksek oluyor bu yuzden, ha birde durgun sezonda gidince baya uyguna geliyo adamlar ellerindeki ürünü satmak istiyor, sezon ürünü daha pahalı oluyor,Aralık Ocak gibi gezince acayip indirim oluyo.

Evet canım ben de biraz okudum inteenetten aynı dediğin şeyleri okudum doktordan doktora bile fark edermiş ense kalınlığı ölçümü yorumlamak ayrı bir tecrübeymiş hepimiz için hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…